poooz. Myst,
Lepo spavaj jos lepse sanjaj i odmori se,zasluzujes...

Lepo spavaj jos lepse sanjaj i odmori se,zasluzujes...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa rpom????hit:pa ljudi, sta cermo konacno sa tim rp-om? i jel dolazila skoro elisabet?
 . cuj mene nema
  . cuj mene nema   samo 1 dan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! puuuuuuusa ljudovi.
  samo 1 dan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! puuuuuuusa ljudovi. )
 )naravno da je lose!tirionelf:Raspadamo?!? Pa...da li je to stvarno lose??? Mozda samo umor i davno upokojeni zivci govore iz mene... :?
A mozda je prirodno??? Sve se na kraju raspadne...tixi:naravno da je lose!tirionelf:Raspadamo?!? Pa...da li je to stvarno lose??? Mozda samo umor i davno upokojeni zivci govore iz mene... :?
A mozda smo samo svi i umorni...
 ), barem je to slucaj samnom. i ako je, kao sto tirionelf kaze, vreme raspusta u rp-u onda ok. mada, imao sam neke povece planove za kraj godine al ajde. moze se i bez toga. ako je tako, onda svi likovi posebno ili u grupicama na raspust, kao sto to rece nas posetioc iz amana.
 ), barem je to slucaj samnom. i ako je, kao sto tirionelf kaze, vreme raspusta u rp-u onda ok. mada, imao sam neke povece planove za kraj godine al ajde. moze se i bez toga. ako je tako, onda svi likovi posebno ili u grupicama na raspust, kao sto to rece nas posetioc iz amana.ok, laku noc tixi. :wink:tirionelf:A mozda je prirodno??? Sve se na kraju raspadne...tixi:naravno da je lose!tirionelf:Raspadamo?!? Pa...da li je to stvarno lose??? Mozda samo umor i davno upokojeni zivci govore iz mene... :?
i to je tacno ... :?tirionelf:A mozda je prirodno??? Sve se na kraju raspadne...tixi:naravno da je lose!tirionelf:Raspadamo?!? Pa...da li je to stvarno lose??? Mozda samo umor i davno upokojeni zivci govore iz mene... :?

Pa ti pisi kao u retrospekciji opstih dogadjaja...hit:pa sasvim je ok i da je raspust, to je u neku ruku i bolje (valjda), a planovi za sartifusa su suvise komplikovani i zahtevaju razvucenu radnju kroz dva-tri zadnja meseca skolske godine u kojoj se otkriva postepeno krivac za bros. i jos po koju stvar. cak sam mislio i da ubijem mog lika u nekoj borbi ili nesto... ali ajde. raspust donosi nove ideje. a sta bi sa horacijom?
 . sto se tice ovog tvog predloga za retrospekciju, razmislicu o tome... thanks, anyway.
 . sto se tice ovog tvog predloga za retrospekciju, razmislicu o tome... thanks, anyway.Jadni Horacije pravi drustvo Joriku... :wink:hit:hmmm, zbilja vrlo zanimljivo... samo, kako li je dospeo u taj polozaj jadni horacije, a tako je mlad. sto se tice ovog tvog predloga za retrospekciju, razmislicu o tome... thanks, anyway.
Ok, sudruze u medjusobnoj konstataciji u okruzenju ignoracije... :wink:hit:e, aj moram da idem, tirione. vidimo se! laku noc. :wink: