Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Girl_Butterfly:
aleksandra, ti si citala knjigu?

nisam ....moj drug jeste...ima knjigu na engleskom....procitao je pre neki dan...pa sam ga to pitala..reko je da je to glupost dda je on carobnjak,al jos cu se ja uveriti kad ja budem citala,cekam prevod....

he changed his course running at bellatrix rather than voldemort but before he had gone a few steps he aws knocked sideways
NOT MY DAUGHTER YOU BITCH

ovo je deo kad belatrix napada dzini i onda je moli sredi:Dhaha

Meni drug koji je citao knjigu je rekao da je JKR perverzna i da ima neka scena gde Hermiona (Emma, Emma, Emma) govori Ronu da moze da stavi "njegovu stvar" na pravo mesto. koliko sam ja razumeo. Frapantno i perverzno!

korisnik2007a:
iz knjige...Dambldor je dok je bio zhiv blokirao dadlijeve moci ali kada je umro dadli je
pocheo da ih ispoljava.Tako je bilo jer je tako htela tetka Petunija....A njen muzh o tome
ne zna nishta...Ko misli da lazhem neka PROCITA KNJIGU na primer...
E pa ja sam procitala knjigu i to DEFINITIVNO nije u njoj, samo je Dudley iznenada fin prema Harryju, a sta si ti citao ne znam

was:
Meni drug koji je citao knjigu je rekao da je JKR perverzna i da ima neka scena gde Hermiona (Emma, Emma, Emma) govori Ronu da moze da stavi "njegovu stvar" na pravo mesto. koliko sam ja razumeo. Frapantno i perverzno!
Ma neeeee, nego se Ron zali da ne moze da izvadi stapic iz farmerica koje mu je Hermiona spakovala pa ona pocne mrmljati prijedloge gdje bi ga mogao staviti, nista perverzno

The Duchess:
mozes li mi reci sta se desava sa Kricerom, molim te?

I on je iznenadenje. Harry postaje ljubazan prema njemu pa se on totalno promijeni, uhvati Mundungusa i dovede ga da bi saznali sta je sa medaljonom. I na kraju vodi sve vilenjake u bitku protiv Voldyja

Oni koji su procitali knjigu, koje vam je najdraze poglavlje, scena, meni SILVER DOE, u prevodu srebrena srna, to je prava Jo i njenp pisanje.

Back