Girl_Butterfly
Početnik
- Poruka
- 39
a belatriks je ubila dobija..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Girl_Butterfly:aleksandra, ti si citala knjigu?
Ovo je kultna recenicaaleksandra_93:NOT MY DAUGHTER YOU BITCH
Kricer? sta je sa Kricerom?Lana M.:Ovo je kultna recenica![]()
Ne svidja mi se sto je Belakriks tako umrla.Zasluzila je goru smrt.
Sto je tice Snejpa i ako mu je tuzna prica ja ne mogu da ga zavolim. Elem,u ovoj knjizi najvise me je Kricer iznenadio...
E pa ja sam procitala knjigu i to DEFINITIVNO nije u njoj, samo je Dudley iznenada fin prema Harryju, a sta si ti citao ne znamkorisnik2007a:iz knjige...Dambldor je dok je bio zhiv blokirao dadlijeve moci ali kada je umro dadli je
pocheo da ih ispoljava.Tako je bilo jer je tako htela tetka Petunija....A njen muzh o tome
ne zna nishta...Ko misli da lazhem neka PROCITA KNJIGU na primer...
Ma neeeee, nego se Ron zali da ne moze da izvadi stapic iz farmerica koje mu je Hermiona spakovala pa ona pocne mrmljati prijedloge gdje bi ga mogao staviti, nista perverznowas:Meni drug koji je citao knjigu je rekao da je JKR perverzna i da ima neka scena gde Hermiona (Emma, Emma, Emma) govori Ronu da moze da stavi "njegovu stvar" na pravo mesto. koliko sam ja razumeo. Frapantno i perverzno!
Upravo tako...Dadli je bar za mene jedno od retkih prijatnih iznenadjenja u ovoj knjiziLily_Evans:E pa ja sam procitala knjigu i to DEFINITIVNO nije u njoj, samo je Dudley iznenada fin prema Harryju, a sta si ti citao ne znam
The Duchess:mozes li mi reci sta se desava sa Kricerom, molim te?
Lily_Evans:Ma neeeee, nego se Ron zali da ne moze da izvadi stapic iz farmerica koje mu je Hermiona spakovala pa ona pocne mrmljati prijedloge gdje bi ga mogao staviti, nista perverzno
Pa ocigledno da je JKR mislila na seks. Mis'im da "stavi njegovu stvar na pravo mesto!"Girl_Butterfly:da li to sa stvari se odnosi na seks izmedju njih dvoje ili se ti zezas?
da,nije tacno to da je dadli carobnjak...Lily_Evans:E pa ja sam procitala knjigu i to DEFINITIVNO nije u njoj, samo je Dudley iznenada fin prema Harryju, a sta si ti citao ne znam