Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Stvarno mrzim JKR.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aleksandra_93:joj...necu ja tome nista verovati NISTA dok ne procitam knjigu ......ko zna dal je to istina sto je na netu
pa boze kako tonks fred dobi...lupin...njih ubila?
a hari se zeni u 17oj?
pa ne znam sta da kazem
haha
ne verujem jos
Odlican predlog.Stvarno je uzasna. Ne mogu da verujem kako je to mogla da uradi.MadonnaGirl:I ja.Hajde da je ubijemo.
haha znaci harry mu je nesudjeni sinJekaiGeorge:Ubija ga voldemor, a ispada da je on dobar jer je bio zaljubljen u Harijevu majku. Pre nego sto umre, daje Hariju secanje.
JekaiGeorge:Ubija ga voldemor, a ispada da je on dobar jer je bio zaljubljen u Harijevu majku. Pre nego sto umre, daje Hariju secanje.
Imao je dogovor sa Dambldorom da ga ubije.MadonnaGirl:Ispada da je ubica Dambldora dobar???????
Pa da li je ta zena prisebna???
odakle ti to???korisnik2007a:Samo cu reci ovonece pokvariti uzhitak,to je prvih 7-8 str)
DADLI JE CHAROBNJAK!!!!
istina stvarno!!!
koga je ubila?Lana M.:Ova zena (JKR)nije normalna.Poubijala je sve najbolje likoveHari,Ron i Hermiona ce preziveti..
ne lazi da je ubila Dobija i Hedvigu?Mala_Martinka:E, jel mogu da se ubijem? Da se pridruzim DOBIJU i HEDVIGI!!!!!!!!!!!!!
pocinjem da verujem da je J.K.R. psihopata zeljan krvi!andjelitza_93:Nemogu da werujwem da je ubila Tonks,Lupina,Freda i Dobija.To su mi bili omiljeni likowi... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-x :x :x :x :x :x
opa!!!!! u "prljavu malu blatokrvnu"? znam da je granica izmedju ljubavi i mrznje tanka linija koja se svaki cas moze preci, ali voleti nekoga i tako ga nazvati?!JekaiGeorge:Ubija ga voldemor, a ispada da je on dobar jer je bio zaljubljen u Harijevu majku. Pre nego sto umre, daje Hariju secanje.
kako znas? odgovori!korisnik2007a:Samo cu reci ovonece pokvariti uzhitak,to je prvih 7-8 str)
DADLI JE CHAROBNJAK!!!!
istina stvarno!!!
u 5. delu novine su bile u pravu kad su rekle da je hari lud. mora biti lud ako sina nazive po snejpu!Lana M.:Znala sam da ce Snejp da ispadne najveca dobrica...Cak ce i Hari da nazove sina po njemu.
Najvise mi bilo zao Lupina I Tonks...