Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aleksandra_93:
joj...necu ja tome nista verovati NISTA dok ne procitam knjigu ......ko zna dal je to istina sto je na netu
pa boze kako tonks fred dobi...lupin...njih ubila?
a hari se zeni u 17oj?
pa ne znam sta da kazem
haha
ne verujem jos

E, sve imas na wikipediji. Samo sto ja nisam sve procitala da bih stvarno "uzivala" u citanju 7. dela....Samo sam procitala sta ce se desiti posle 19 godina, i ko je sve ubijen.
I da....Hari se ne vencava sa 17. godina. Imace troje dece sa Dzini. Lupin ostaje ziv i on ce imati -- e, necu stvarno da kvarim onima koji se bune, tako da....pitajte sta ocete na private ili idite na wikipediju, a oni koji ostaju zatucani da odbijaju da saznaju bilo sta iz 7. dela neka 'olade i napisu Rowlingovoj pismo obozavanja, posto je toliko divna!!

Katastrofa. Jos ispade da je Snejp dobar, a jos Hari daje sinu njegovo ime. Moze ona da napise sta hoce za mene Dambldorov ubica nikada ne moze da bude dobar (ma kakv dogovor oni imali). Mnogo je glupo zamislila sedmu knjigu, a mislim da se polako pretvara (ako vec nije) u psihopatu. Uzasno sam se razocarala, a koliko mogu da primetim i veliki broj stranih fanova. Uzas sta je napravila od dela, totalno ga je upropastila sa svim tim ubistvima. Slazem se da je eko morao da umre i sve to, ali vec posle pete knjige pocela je da preteruje.

Back