Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Banshee:
ma vrlo vazno sto je ubila njih dvoje,meni je krivo sto je likvidirala freda :neural: i lupina.
a tonks je bez svog dragog siriusa i onako bila kopnila :neutral:
inace aj mi neko kaze,sta se desilo sa onim mutavim izrodom persijem :?
za tog persija i mene zanima. mozda se izgubio u ministrovoj zadnjici. ali tonks se lozila na lupina, ne na sirijusa. na kraju 6. knjige kad bila ujede vukodlak ona kaze lupinu: on je takav a fler i dalje hoce da se venca. lupin kaze: da ali ja sam i star za tebe, nadji boljeg. najzalije mi je sto je ubila lupina. k'ucka

Super_Girl:
za tog persija i mene zanima. mozda se izgubio u ministrovoj zadnjici. ali tonks se lozila na lupina, ne na sirijusa. na kraju 6. knjige kad bila ujede vukodlak ona kaze lupinu: on je takav a fler i dalje hoce da se venca. lupin kaze: da ali ja sam i star za tebe, nadji boljeg. najzalije mi je sto je ubila lupina. k'ucka
ajoj jeste ja sam se ispalila,nesto sam pomesala :lol:
pa eto bar su zajedno umrli :neutral:

da, vratio se i usao u Red. Pocinje da mi bute zao Snejpa. Ranije ga nisam gotivila, naprotiv. Ali procitavsi da ce traziti Hariju da ga pogleda pred smrt nadajuci se da ce u njemu videti Lili, zavolela sam ga. Ipak ne shvatam zasto je ranije mucio Harija. Hari je uvek bio u pravu (ukljucujuci i kad je rekao "duhovi su providni"). Kada je Albus Severus odrastao, Hari mu je opisao Snejp ovako:"He was the bravest man ever".

Back