Super_Girl
Početnik
- Poruka
- 40
a snejp je rekao voldemoru da ubije dzejmsa i lili!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za tog persija i mene zanima. mozda se izgubio u ministrovoj zadnjici. ali tonks se lozila na lupina, ne na sirijusa. na kraju 6. knjige kad bila ujede vukodlak ona kaze lupinu: on je takav a fler i dalje hoce da se venca. lupin kaze: da ali ja sam i star za tebe, nadji boljeg. najzalije mi je sto je ubila lupina. k'uckaBanshee:ma vrlo vazno sto je ubila njih dvoje,meni je krivo sto je likvidirala freda :neural: i lupina.
a tonks je bez svog dragog siriusa i onako bila kopnila
inace aj mi neko kaze,sta se desilo sa onim mutavim izrodom persijem :?
ajoj jeste ja sam se ispalila,nesto sam pomesalaSuper_Girl:za tog persija i mene zanima. mozda se izgubio u ministrovoj zadnjici. ali tonks se lozila na lupina, ne na sirijusa. na kraju 6. knjige kad bila ujede vukodlak ona kaze lupinu: on je takav a fler i dalje hoce da se venca. lupin kaze: da ali ja sam i star za tebe, nadji boljeg. najzalije mi je sto je ubila lupina. k'ucka
s@ndric@:odakle ti to???
Persi se vratio kuci...Banshee:inace aj mi neko kaze,sta se desilo sa onim mutavim izrodom persijem :?
Lesi se vraca kuci...Lana M.:Persi se vratio kuci...
Ne ubija ga Voldemor, nego zmija Nagini.JekaiGeorge:Ubija ga voldemor, a ispada da je on dobar jer je bio zaljubljen u Harijevu majku. Pre nego sto umre, daje Hariju secanje.
Girl_Butterfly:Ipak ne shvatam zasto je ranije mucio Harija. QUOTE]
Zato sto je mrzeo Harijevog oca,Hari ga isuvise podseca na njega.
korisnik2007a:iz knjige...Dambldor je dok je bio zhiv blokirao dadlijeve moci ali kada je umro dadli je
pocheo da ih ispoljava.Tako je bilo jer je tako htela tetka Petunija....A njen muzh o tome
ne zna nishta...Ko misli da lazhem neka PROCITA KNJIGU na primer...
Girl_Butterfly:Meni je drago sto Moli ubija Belatriks.