- Poruka
- 3.762
korisnik2007a:Ja sam procitao 7 knjiga i gledao 4 filma,koja i posedujem.Samo poshvale.(522 str.!!!)
e sad bi sve da mi prepricas...al neka docekacu ja
522str. nije lose...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
korisnik2007a:Ja sam procitao 7 knjiga i gledao 4 filma,koja i posedujem.Samo poshvale.(522 str.!!!)
I??? Jel' Dambi stvarno mrtav? Ko jos umire?korisnik2007a:Ja sam procitao 7 knjiga i gledao 4 filma,koja i posedujem.Samo poshvale.(522 str.!!!)
JekaiGeorge:Slazem se da je nako znacajan morao da umre, ali malo preteruje sa ubijanjem dobrih likova (Sedrik, Sirijus, Dambi (ako je mrtav) ). Citala sam na nekom sajtu da joj je muz u trenutku kada je ubila Dambija uzviknuo:"Ne! Zasto njega? " . Bolje da je dala muzu da joj dovrsi knjigu.
Ne, ali ozbiljno, zasto recimo nije ubila Snejpa? I on je jedan od kljucnih i glavnijih likova.
Bilo bi idealno da je ubila tog smrdljivka.[/QUOT
Meni je Snejp tako sexy)))))))))))))) Ne, ne bi bilo ok , on je suvise mracan i potreban , bilo bi previse pozitivnih likova i to ne vodi nicemu . Meni je sasvim ok prica do sada . Sve ce na svoje doci .Dambi je u nasim srcima
![]()
Da znas da jeste. smrc,smrc,smrc..Tifsi:.Dambi je u nasim srcima![]()
infidel:ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaajte, knjiga ce da bude shit, stil pisanja joj opada
...
zemljace moj nema sta da ti se ciniFanatic_Kv:E tu si u pravu... Zeni nedostaje koncentracije i svezih ideja i bas mi se svidja sto je uzela malo duze da pise tu knjigu... A jel' se meni cini ili Harry potter sve vise prerasta u neku spansku seriju???
JekaiGeorge:Sedma knjiga (prevod) izlazi najverovatnije septembra/ oktobra , a na engleskom mozes da je nadjes jula u IPS knjizarama.