Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
infidel:
zemljace moj nema sta da ti se cini
kvidic u knjigima zamenila je ljubav, ali ljubav nikako nije toliko zanimljiva kao neki sport
e sad, ne treba zaboraviti da deca u tim godinama samo o ljubavi i misle, isto tako ne treba zaboraviti da je ljubav spasila harija, po recima dambija, kao i da ce ljubav biti presudna u 7. knjizi...

Da ali kvidic je zamenila prca o tome kako je ko koga ostavio i ko je koga poljubio... To je opste preterivanje... A sto se tice te ljubavi i finalnog okrsaja Harija i Voldija (kao sto sam vec ranije i napisao) to nece i biti nesto posebno... Mislim na okrsaj stapica ili sl. vec ce da bude vezano za ljubav, Harijeve oci i iskreno se nadam da Rolingova nece da uradi nesto u fazonu : I Hari tad u naletu besa skoci na Voldemora i obgrli ga nogama oko struka i u zaru osvete poljubi Voldemora (onako "vlazno" <- bolestan ispad harija u 5. delu) i on vrisnu i pretvori se u prah...I tadaje shvatio da je sa njegovog lica nestalo nesto sto ga je ceo zivot proganjalo... njegov oziljak! YEAH! i jedno veliko THE END...

Cao...Gotivim H.P...Procitala sam svih 6 delova knjige, i mnogo mi se svidja...Podize mastu, fino...
Hocu da vas pitam kada izlazi sedma knjiga? I kako se zove...Jel se zna nesto o njoj..neke zanimljivosti...? Verovatno ste ovo vec negde napisali, mrzi me da listam, posto ima poveci broj stranica...
Inace mnogo sam gotivila Snejpa...i sve sam mislila da ce da postane dobar, da ce zavoleti Harija...ali kad sam procitala 6 deo razocarala sam se...Ali ipak knjiga je extra...

Knjiga se zove Harry Potter and Daethly hallows.Negde sam procitala da ce kod nas biti prevedena kao Smrtonosni blagoslovi.21.jula bi trebalo da se pojavi u Engleskoj a dok je ne prevedu kod nas to ce sigurno biti septembar-oktobar..
Sto se Snejpa tice ja sam ga mrzela od pocetka i sad ga mrzim ali mogu da se kladim da na kraju ispada dobrica...

Ja sam bas procitala da ce kod nas knjiga doci 26 jula ili slicno, a za peti deo sam procitala da u bioskope dolazi uskoro...jul takodje, ja mislim. Samo me interesuje, Dzoan je rekla da ce jedan umreti sto posto. Sta mislite, ko ce to da bude? Ja mislim da ce biti neko ko je dobar, jer knjiga bas ide u tom pravcu. A za Albusa, ja mislim da on nije umro.

ma umrece i jedna losa i jedna dobra osoba..nem pojma ko ce to da bude....ne verujem da je dambi ziv..al volela bi da jeste:(
neki moj drug sa neta skida 5deo hp filma....mozda je to taj...tako da cu mozda imati film pre premijere.....
al nisam bas sigurna...ne verujem da se film na netu pojavi pre premijere

Back