Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
infidel:
tixi:
Ok odoh ja a ko dodje nek mi ostavi poruku kako da vas nadjem na MSN-u
moj mail je tijanaz@hotmail.com

ja sam ubacio tvoju aresu i nema da brines
cim se budes zakacila na net imaces moju adresu
vidimo se na messenger-u :wink:
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
i ja cu sad da te ubacim, ali... :roll:
meni msn blokira :evil:
ajde mi daj icq broj za svaki slucaj... :wink:
veliki poz

mystical_ocean:
infidel:
Velika sala je bila puna. Edi i Lajonel sedos
e pored Fren i Rejc.
- Sta se radi devojke? - upita ih Edi i sede pored Fren. - Jel bila posta?
- Ne - odgovori Fren. - Cekas nesto?
- Da. Cekam Dnevni prorok.
- Sto, ima nesto zanimljivo? Znas i sam da su to gluposti.
Ona nastavi sa doruckom. Edi polako poce da vadi pergament iz torbe kad se Fren okrete ka njemu i rece
- Evo je posta.
Edi brzo gurnu pergament nazad u torbu. Nije siguran dal je Fren to videla ili nije. Siva sova ostavi Dnevni prorok ispred njega. Naslovna strana je bila okrenuta na dole i nije mogao da je vidi. Edi pogleda u Lajonela. Bio je uzbudjen, ali isto toliko i zabrinut. Edi nije vise mogao da ceka i krete da okrene Dnevni prorok kad se krik uzasa razleze salom. Edju je sve bilo jasno. Vratio se. Fren i rejc ih pogledase i shvatise da oni znaju o cemu se radi.
- Sta je bilo? Reci, reci. - povika Rejc.
Lajonel je samo sedeo. Nije cak ni disao. Edi okrete glavnu stranu. Bilo je uzasno. Onaj-cije-se-ime-ne-sme-izgovoriti je sa svojom grupom sledbenika stajao na necemo je na pocetku licilo na neko brdo. Edi se malo zagleda i primeti da to nije brdo vec gomila leseva i medju njima prepozna coveka koji ga je gurnuo i time mu spasio zivot. Edi im polako isprica sve o svom snu i o svojoj teoriji kako je sve to moguce, kako se dva puta nesvesno prebacio i kako je preziveo sve to. Cekao je njihovu reakciju.

Nekoliko trenutaka cu ga svi cudno gledali,a zatim je Fran prozborila
"Edi,kako je to moguce?"
"Ne znam ni sam...Nego,Fran,volio bih da popricam malo s tobom.Nasamo...Sta kazes?",rekao je Edi,i blago se zacrvenio.
"Zar opet?Pomislila je Fran.Znam,bice mi neugodno,ali ipak Edi je moj prijatelj.Ma,o cemu ja razmisljam,naravno da cu pristati..."
"Fraaan?",ovoga puta proderao se Lajone,nestrpljivo ocekujuci njen odgovor,iako nije bio vezan za njega...
"Izvinite ljudi.Malo sam odlutala.Idemo Edi."
Edi je zatim skocio sa stolice i krenuo ka izlazu iz prostorije.I Fran za njim...
Lajonel i Rejcel su se samo zagonetno smjeskali...
hm :? :?
ne znam na sta ciljate :roll:
elem, rp...

Edi i Fran su posli ka izlazu iz hale. Sreli su Saru, devojku iz Sliterina, ali nisu se pozdravili sa njom. Edi je zurio.
-Hej, polako, o cemu se radi?
Prosli smo pored Sare. Mozda bi bila dobra ideja da popricamo snjom. Mogla bi nesto da zna... Mislim, ne verujem da ce moci ista da kaze, ali ipak... mozda nekako pomogne...
Sta mislis...?! Hej, da li me ti uopste slusas...?
Fran se malo iznervirala. Nije joj smetalo kad je neko ne slusa, ali ipak je Edi nju pozvao da izadju ispred. Valjda moze nesto da kaze.

vratila sam se da napisem rp :lol:
mozda poslednji... :cry: :cry:
veeeeeeeeeeliki poz za sve vas :wink:
stvarno se nadam da cemo se cuti, ako ne, i dalje - pozzzz za vas :lol:
pisite rp :wink:
slusajte NIRVANU :oops:
and... be cool 8)
(sprite's the best!)

bleach:
and... be cool 8)
(sprite's the best!)

Kako bre to,poslednji?? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pa nemoj tako...Moras da nam dolazis...i malo na msn...da mi ispricas sta ima novo i sta je bilo sad... :cry: :cry: :cry: :cry:
Ej,bre,ovi taman rekli da ostaju a sad ti...

Myst,nece to biti zauvek,neko vreme OK...ALi posle...Morate da nam dolazite!

Ja nazalost razmisljam da batalim rp. Nemam vremena. Sada je najgore vreme. Moram da ucim punom parom, a naleto ko zna. Vi se postarajte o mom liku, ako zelite, a ako ne, onda nikom nista. A zbog cega bleach nije objasnila sto ide? Strasno. I ja razmisljam da odem. Nije zato sto mi je dosadno, vec zbog obaveza. Sve manje vremena provodim na netu, a kada odem, samo proveravam postu i tako to... Cucemo se jos u svakom slucaju. Pozdravite mi ocean, i drago mi je sto smo to prevazisli jer ono je ipak bila glupost... Cujemo se ljudi! :wink:

Black_Swan:
bleach:
and... be cool 8)
(sprite's the best!)

Kako bre to,poslednji?? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pa nemoj tako...Moras da nam dolazis...i malo na msn...da mi ispricas sta ima novo i sta je bilo sad... :cry: :cry: :cry: :cry:
Ej,bre,ovi taman rekli da ostaju a sad ti...

Myst,nece to biti zauvek,neko vreme OK...ALi posle...Morate da nam dolazite!
veruj mi, postojala je sansa da je ono bio poslednji post :cry:
al sve se koliko toliko sredilo za sada :roll:
pricacemo, ima vremena
a i kredzu bi trebalo da kupim :lol:

p.s. sutra ujutru svracam, javite kad odgovara :oops:

Feanor the elf king:
Ja nazalost razmisljam da batalim rp. Nemam vremena. Sada je najgore vreme. Moram da ucim punom parom, a naleto ko zna. Vi se postarajte o mom liku, ako zelite, a ako ne, onda nikom nista. A zbog cega bleach nije objasnila sto ide? Strasno. I ja razmisljam da odem. Nije zato sto mi je dosadno, vec zbog obaveza. Sve manje vremena provodim na netu, a kada odem, samo proveravam postu i tako to... Cucemo se jos u svakom slucaju. Pozdravite mi ocean, i drago mi je sto smo to prevazisli jer ono je ipak bila glupost... Cujemo se ljudi! :wink:
nisam objasnila zasto idem :roll:
pa nije zbog dosade, a da je zbog obaveza ipak bih mogla barem da svracam :wink:
ali... stvarno je bilo :cry: :cry: khm khm...
kad pomislim da je ono mogao da mi bude poslednji post :roll:
mnooogo komplikovano :roll:
a nije mi bilo toliko krivo :oops: :oops:
ali stvarno... :roll:
to je ono sto sam rekla MYST da nije toliko bitno, evo meni cak... :oops: koliko...
ima toliko vaznijih stvari...
anyway, bas zbog toga, lepo sto ste resili 8)
nebitno, necete me se otarasiti :lol:
nema sanse 8)

bleach:
infidel:
eve mene samo na kratko samo da proverim sta se radi
auuuuuuuuuuuuuuuu sta radi skola
pa sa kim da igram rp
samo tixi, swan, Dambldor, flame i ja
sta je sa ostalima
uf
pozzzzzzzzzzzzzzzz
ma nije skola... :roll:
a Flame ionako retko dolazi... :roll: :cry: :cry:
p.s. nemam kredita
zop svima
A MOGAO SI DA pises rp...
ti si na redu! 8)

uf
pogresno sam shvatio
mislio sam da neces uopste da dolazis, pa nisam pisao jer bi trebala da odgovoris
anyway pisem rp
do veceras je gotov

Edi se skoncentrisao maksimalno. Ponavljao je u sebi sve sta treba da uradi i nije primecivano sta se radi oko njega. Ovo je bila poslednja prilika. Sad il nikad.
- Samo jos malo - rece Edi konacno - blizu smo. Nadam se da ce ti se svideti.
Edi je bio pun sebe. Isao je hrabro napred ka Mlatarajucoj Vrbi.
- Hoces li mi reci gde idemo? - upita Fren nervozno.
- Jos samo malo.
Stigli su pred Mlatarajucu vrbu kad Edi izvadi stapic i uperi ga ka jednom kamenu. Pomocu levitirajuce cini kamen polete i ustremi se ka cvoru na Vrbi. Posle udarca Vrba osta nepomicna.
- Hajde - rece Edi - slobodno sad nam ne moze nista.
Fren krete za njim. Usli su u prolaz ispod drveta. Bilo je mnogo mracno.
- Lumos - povika Edi i njegov stapic zasvetle - ovako je bolje.
Kraj se priblizavao i oni se napokon nadjose u nekoj staroj kuci.
- Kakvo je ovo mesto? - upita Fren.
- Vristeca koliba. Uvek je prazna. Hajdemo gore na tavan. Odande se bolje vidi. Edi krete prvi. Fren je isla iza njega.
- Gde sad?
- Gore, uz merdevine. - pokaza Edi na stare merdevine.
Tavan je bio ogroman. Deo krova je bio srusen i kroz tu rupu video se Hogvorts. Stajo je na steni koja se visoko izdizala iz jezera. Edi pogleda na sat. Pa imamo jos 5 minuta. Fren se okrete ka njemu i upitno ga pogleda.
- Polako videces. To je iznenadjenje. - rece Edi - Gledaj u nebo desno od Hogvortsa.
Edi je cvrsto stezao parce pergamenta u ruci. Odlucio je da joj ga da kasnije.
- Jos par sekundi - rece Edi.
A onda sa vrha Hogvortsa cu se neki pucanj i sa krova nesto polete. Iza sebe je ostavljalo crveni trag. Licilo je na loptu koja ispisuje reci na nebu. Crveni trag je poceo da se zgusnjava i tek posle toga postalo je vidljivo sta pise.
FREN VOLIM TE izdizalo se u vazduhu, presijavajuci se na suncu. Edi je postajao crven u licu.
- Procitaj ovo - rece on posle mnogo muke i gurnu joj pergament u ruku - Sam sam je napisao, za tebe - rece on gledajuci u nju.
Fren poce da cita:

SANJAM

Sanjam, a kao da su pravi,
pokreti tvoji i koraci laki.
Tvoje usne i poljupci su tvoji slatki.
I lepša si nego na javi.
Sanjam, a kao da su pravi.

Možda se zato trudim,
da sanjam te svaku noć.
San u javu da stvorim. Da imam moć
u snu da te ljubim.
Možda se zato trudim.

Da me miluju nežno, u snu,
tvoje oči, kosa tvoja.
Jer, u snovima si samo moja.
Kada svane nisi više tu.
Da me miluju nežno, u snu.

Java mi donosi ropstvo, slobodu san.
I jave se još jedino bojim,
ona odnosi pobedu nad licem tvojim.
I sa svakim jutrom ja ostajem sam.

Sanjam, i to još jedino mogu.
Snovi te uvek vraćaju meni,
postaju stvarne prošlosti seni,
i ja padam kraj tvojih nogu.

Edi je i dalje gledao u nju, cekao je njenu reakciju i njen odgovor...

joj people evo i mene
ljudi(feanore,bleach,myst) zavrsite to sto pre pa nam se vratite,mislim drzimo vam palceve.Nego svi smo sad pod pritikom zbog obaveza pa svi redje dolazimo i naravno da necemo zapostaviti ni jedan lik :wink:
joj i ja odoh sad,sva sam smorena
Kisss

infidel:
Edi se skoncentrisao maksimalno. Ponavljao je u sebi sve sta treba da uradi i nije primecivano sta se radi oko njega. Ovo je bila poslednja prilika. Sad il nikad.
- Samo jos malo - rece Edi konacno - blizu smo. Nadam se da ce ti se svideti.
Edi je bio pun sebe. Isao je hrabro napred ka Mlatarajucoj Vrbi.
- Hoces li mi reci gde idemo? - upita Fren nervozno.
- Jos samo malo.
Stigli su pred Mlatarajucu vrbu kad Edi izvadi stapic i uperi ga ka jednom kamenu. Pomocu levitirajuce cini kamen polete i ustremi se ka cvoru na Vrbi. Posle udarca Vrba osta nepomicna.
- Hajde - rece Edi - slobodno sad nam ne moze nista.
Fren krete za njim. Usli su u prolaz ispod drveta. Bilo je mnogo mracno.
- Lumos - povika Edi i njegov stapic zasvetle - ovako je bolje.
Kraj se priblizavao i oni se napokon nadjose u nekoj staroj kuci.
- Kakvo je ovo mesto? - upita Fren.
- Vristeca koliba. Uvek je prazna. Hajdemo gore na tavan. Odande se bolje vidi. Edi krete prvi. Fren je isla iza njega.
- Gde sad?
- Gore, uz merdevine. - pokaza Edi na stare merdevine.
Tavan je bio ogroman. Deo krova je bio srusen i kroz tu rupu video se Hogvorts. Stajo je na steni koja se visoko izdizala iz jezera. Edi pogleda na sat. Pa imamo jos 5 minuta. Fren se okrete ka njemu i upitno ga pogleda.
- Polako videces. To je iznenadjenje. - rece Edi - Gledaj u nebo desno od Hogvortsa.
Edi je cvrsto stezao parce pergamenta u ruci. Odlucio je da joj ga da kasnije.
- Jos par sekundi - rece Edi.
A onda sa vrha Hogvortsa cu se neki pucanj i sa krova nesto polete. Iza sebe je ostavljalo crveni trag. Licilo je na loptu koja ispisuje reci na nebu. Crveni trag je poceo da se zgusnjava i tek posle toga postalo je vidljivo sta pise.
FREN VOLIM TE izdizalo se u vazduhu, presijavajuci se na suncu. Edi je postajao crven u licu.
- Procitaj ovo - rece on posle mnogo muke i gurnu joj pergament u ruku - Sam sam je napisao, za tebe - rece on gledajuci u nju.
Fren poce da cita:

SANJAM

Sanjam, a kao da su pravi,
pokreti tvoji i koraci laki.
Tvoje usne i poljupci su tvoji slatki.
I lepša si nego na javi.
Sanjam, a kao da su pravi.

Možda se zato trudim,
da sanjam te svaku noć.
San u javu da stvorim. Da imam moć
u snu da te ljubim.
Možda se zato trudim.

Da me miluju nežno, u snu,
tvoje oči, kosa tvoja.
Jer, u snovima si samo moja.
Kada svane nisi više tu.
Da me miluju nežno, u snu.

I jave se još jedino bojim,
ona odnosi pobedu nad licem tvojim.
I sa svakim jutrom ja ostajem sam.

Snovi te uvek vraćaju meni,
postaju stvarne prošlosti seni,
i ja padam kraj tvojih nogu.

Edi je i dalje gledao u nju, cekao je njenu reakciju i njen odgovor...
jao infidel :cry: pesma je divna
bleach ubicu te ne pristanes li? :wink:
ooops,Fran!

U redu! Evo, nadam se da ste sada zadovoljni. Pisem rp... :lol:
Dugo je vremena trebalo svima da se oporave posle "one" vesti. Svi u carobnjackom svetu pamtili su onaj rat, kod normalaca poznat kao Treci Svetski Rat, i niko nije ni sanjao da to moze da se ponovi. Nakon unistenja, kako se mislilo potpunog, nastao je mir i zatisje. Svi su nastavili da zive mirno i kamen im je spao sa srca. Lajonel je sada pomalo zavideo onima iz normalskih porodica, jer oni nisu u potpunosti shvatali ozbiljnost ovog povratka dok je carobnjake spopao uzas. On je bio prilicno mlad kada je rat poceo, ali se i dalje jasno secao njegove porodicne kuce kako izgara u plamenu. Secao se onih ocajnih lica. Pogotovu mu je ostala urezana u secanju slika devojice koja je ocajno sedela pored majke dozivajuci je, ali uzaludno. Znao je da odmah mora nesto uciniti. "Ali sta, zaboga? Ko sam ja da bilo sta preduzimam protiv onoga-cije-se-ime-ne-sme-pomenuti?" pitao se. Odjednom, osetio je prazninu u srcu. Nije mu bilo ni docega, i jednostavno, osetio je nistavilo. Kao da se svet u jednom trenutku urusio i postao nista, a da je on toga bio svestan. Pogled mu je bio tup i mutan. Ustao je malaksalo i krenuo ka biblioteci ne gledajuci nikoga niti odgovarajuci na njihova dozivanja. Kao slepac tumarao je hodnicima, trazeci svoj jedini spas:"Silmarilion". "Sad ili nikad" mislio je u sebi. Vec danima je spremao cini i napitke pomocu kojih bi oziveo nekog vilenjaka, ali i dalje nije odlucio kog. Zato mu je trebao Edi da se konsultuju. A on nije znao gde je Edi, niti kako da ga nadje. Sada je samo isao vodjen nekom natprirodnom silom mumlajuci sebi u bradu.

mystical_ocean:
Bravo vas 2!! Makar vi odrzavate rp.... 8)
Ja nemam vremena,opet ne tipkam sa svog kompjutera,pa necu dugo ostati....
Stid me vise tudji komp koristiti :oops: :oops:

Nego,narode,pozdravljam ja vas sve,pa se cujemo.... :wink:
Pozdrv ocean! Nadam se da ces uskoro moci da dodjes do kompa sa messengerom. Moramo malo da popricamo (ovako uzivo). Necu se smiriti dok se lepo ne ispricamo povodom "onoga". Znas vec na sta mislim. :wink:

Back