Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bleach zavrsi razgovor kasnije...
- Lajonele jedva sam te nasao. Svuda sam te trazio, sem ovde u biblioteci. - Edi stade malo. - Razmisljao sam o onome, o ozivljavanju elfa. Ja bih da mi to odlozimo za raspust. Cekaju nas i O.C.N. Nisi valjda to zaboravio.
- Naravno da nisam, nego, znas, ma ok. Odlazemo za raspust. Verovatno je tako najbolje. - rece Lajonel malo tuzno. On jos jednom baci pogled na sliku Finrod Felagunda i zatvori je. - Hajdemo u dnevni boravak.
- Znao sam da ces da me poslusas. Hajdemo nazad, svi se brinu. - rece Edi i njih dvojica se uputise ka kuli.
- Nego, sta bi sa Fren? - upita Lajonel, a Edi pocrvene...

"Ok, pricacemo o tome drugi put" rece Lajonel videvsi da je Ediju neprijatno. Ediju je naravno odmah laknulo. Dosli su do boravka, ali na sva pitanja drugova o tome sta mu se dogodilo, Lajonel niti je znao sta se desilo, niti je imao zelje da o tome diskutuje. Misli su mu sada bile bistrije. Polako, boravak se ispraznio, i Lisa je medju poslednjima krenula na spavanje, kada su je Edi i Lajonel pozvali.
Edi je bio odustan duhom. Razmisljao je o necemu i kao da nije bio u prostoriji.
"Sta je njemu?" upita Lisa mahnuvsi glavom ka Ediju
"Ma nista. Malo je "zanesen"" Lajonel odgovori stavljajuci zabicu u usta. "Hoces malo?" ponudio je
"Zahvaljujem" odgovori ona uzimajuci.
Proslo je nekoliko trenutaka dok su nemilosrdno sazvakali zabice. Ali nisu uzimali nove. Sve je bilo tiho.
"Dakle?" upita Lisa
"Pa, zeleo sam samo da ti kazem da smo odlucili da "ono" odlozimo za raspust. Necu sada kada smo u ovolikoj frci. Edi je u pravu. Nego, zeleo sam da te pitam" sada je Lajonelov glas postao svecano-komican, dok je ustajao i spremao se za duboki naklon, ali sa savrseno ozbiljnom facom:"Da li biste vi, gospodjice Lisa, bili toliko ljubazni da nam se pridruzite u ovoj avanturi i udostojite nas vasim drustvom na opasnom putovanju koje cemo moj drug i ja preuzeti?" i tu vise nije mogao da izdrzi a da se ne nasmeje, gledajuci njenu zacudjenu facu. Seo je i nakon nekog vremena se umirio:
"Dakle? Sta kazes?"
"Kazem da nisi normalan. Ni ti, a ni tvoj kum ovde. Ali kazem takodje da cu razmisliti. U svakom slucaju, javicu vam..."
"E pa u redu. Ako je tako, dobrodosla u klub. A zar bi mi trebali da smo normalni? I sta ti ustvari podrazumevas pod normalnim?" i on je opet pogleda svojim ozbiljno komicnim pogledom
"Daj, nisam sada razpolozena za tvoje filozofiranje. Idem na spavanje, pa cemo pricati sutra"
"E ovo je sramota. Ja sam uvredjen. Kume, cujes li ti ovo?" Edi je i dalje gledao u neki tacku u kaminu "Halo kume? Jesi li tu?" i Lajonel mu mahne ispred ociju
"Ha? Sta se desava?"
"Nista, samo smo diskutovali kako je ostalo jos deset sekundi do kraja sveta... Nista ozbiljno"
"Izvinite, malo sam rasejan" odgovori mu Edi ne obaziruci se na njegovu opasku
"E pa idem ja sada. Laku noc vas dvojica. Cujemo se ujutru"
"Laku noc" odgovorise obojica u isto vreme, i ostadose jos neko vreme kraj vatre razmenjujuci utiske iz tog dana...

Evo mene, al bas na kratko...
odmah se skidam s mreze
imala sam vremena samo da iscitam rp :lol:
nego... mrtva sam umorna, idem da pajkim...
necu da mi se vrati bolest, bolje da se cuvam... 8)

Sto se tice rp-a... :roll:
Sta to bese rece tixi??? :roll: :lol: :oops: :roll:
Elem...

Fran je stajala pod svetloscu mesecine ne znajuci sta da kaze.
Mislila je da su onog dana pod drvetom sve razresili. Znala je da to samo ubeduje sebe, ali tako je bilo lakse... Znala je da Edi nije shvatio.
Sta reci u takvom trenutku...? Posle neceg takvog...?
-Jao... jao... jao... Edi, bre...
-Da?, rece Edi mirno ocekujuci njenu reakciju.
-Jao... jao... jao... i jos jednom, jao! Ne znam sta da ti kazem...
Rekla sam ti onog dana. Ne mislim nista lose o tebi, al nemoj da radis ovakve stvari. Zasto smo dosli ovde?! Slusaj, previse sam ja cudna za sve ovo. Volis me...? Varas se, Edi. Varas se. Nisam ja... mislim, ne znate vi mene tako dobro.
-Kako te ne znamo? Pa toliko toga smo proziveli zajedno i..., poce Edi, ali ga Fran zaustavi.
-Ne! Ne poznajes me. Previse sam ja cudna. Gledaj, ne zelim da te povredim. Mislim, to je sada nemoguce... Mislim, posle ovoga?! Ne znam.
Edi je cuteci stajao.
Sta sada?!- to pitanje je lebdelo u vazduhu.Toliko se osecalo da je postalo skoro opipljivo.
-Ne ljutis se. Molim te, nemoj da se bedacis. Ne zelim da pokvarimo ovo sto imamo.
Edi je cutao. Kao da mu je trebalo malo vremena da razmisli. Ali, Fran nije dozvoljavala tom glupom pitanju da ponovo ispuni tisinu.
-Bili smo bas ok dugovi, malo je, u stvari, mnogo je glupo da sve to tek tako nestane...
Sada je ucutala. Cekala je...

Infidel, evo nastavila sam. Sad ti

evo mene da vam se samo javim
sto se tice rpa stvarno ne znam sta da pisem :roll: :roll:
ali spomenite me vi malo :oops:
mozda dolazim u petak mada nisam sigurna treba da idem na neku predstavu jer kod nas su sad dani kulture pa i ja uskoro nastupam :oops: .
Volim vas sve
Kisssssss

- Ma nista sve je u redu. Prijatelji - rece on pruzivsi joj ruku.
Rukovase se. Svetlost mesecine igrala je na njihovim sakama...
Edi pogleda ka mesecu, preko koga su polako plovili oblaci.
Vratio je pogled ka njenom licu.
- Da podjemo nazad - upita.
Fren potvrdno klimnu glavom. Spustili su se niz stepenice i poznatim putem krenuli su nazad ka zamku.
Edi je sedeo zavaljen u fotlji dnevnog boravka, kasnije te veceri, posmatrajuci vatru u kaminu. Kamin se jos uvek lozio zbog hladnog proleca te godine. Dnevni boravak je bio prazan. Edi cu korake iza sebe, a potom i poznat glas.
- Gde si pesnik.
Lajonel se svali u fotelju prko puta.
- I...
- Sta i... - osmeh zatitra na Edijevom licu.
- Pa mislim i, kao veznik, kao pitanje, kao hoceslivecjednomdamikazesstajebilo...
- Prijatelji...
Lajonel se pocesa po glavi.
- Prijatelji... Da, da... Pa, prijatelji...
Iskezio se na Edija.
- Pa, prijatelju moj, nes se ti od pesama leba najesti - Lajonel poce da se kikoce. - Izvini, to je bilo jace od mene.
Edi mu se osmehnu. - Prijateljstvo je ok. - a zatim se pomeri u fotelji ka Lajonelu.
- Ali ima tu jedna stvar koja me buni. Fren mi je rekla da je MI ne poznajemo tako dobro. I jos nesto, rekla je da je previse cudna.
- Cudno. Cudna... Pa ona je najnormalniji ucenik Hogvortsa koga poznajem. - namrsti se Lajonel. - Da je MI ne poznajemo... Sta li je time mislila?
- Da, to i mene buni.
Lajonel poce da ceska nos piljeci u jednu tacku.
- Cudno... Ah, zenski svet. - a zatim skoci iz fotelje, protezuci se - Pa, hocemo li na spavanje... - a potom se opet iskezi ka Ediju - Ili ces ostati da napises jos neku pesmu.
Edi se osmehnu.
- Spavanje. - Pesme se mogu pisati i u snovima, pomisli Edi...

infidel:
Toliko od mene cujemo se sutra. Sledi nastavak nisam mogao vise da pisem mnogo sam umoran. Pisemo se sutra u?
Odredite termin.
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evo i mene... :wink:
nastavak rp-a
izvinjavam se ako infidelu kvarim koncept, ako je hteo da Edi spava... :lol:
anyway... rp!

Kada su Edi i Lajonel posli ka spavaonicama, naleteli su na Fran. Bilo je veoma neobicno sto je dolazila iz hodnika, a bilo je vec veoma kasno.
Bilo je ocigledno da je bila zamisljena, pevusila je nesto za sebe...
-Ej bre, gde si ti...?, skoro strogo upita Lajonel.
Frances se upitala zasto je osetila tu strogocu u njegovom glasu. Da li je to bilo zaro sto je on bo skolski asistent? Ili s uvek osecala mladjom od njega...? Od svih, tacnije receno, sto je i bila.
Ali, Lajonel je uvek bio visi od svih i imao taj stav da drugima govori sta je ispravno.
-Hmhm... molim? A evo me... ma nemam pojma, motala sam se negde okolo. Zasto?, Fran je bila iznenadjena.
-Jos pitas zasto?, rece Lajonel nadmeno. To nije bilo uobicajeno za njega.
-Pitam. Da. U svakom slucaju, nije vazno za vas gde sm bila..., Fran je namerno bila misticna, a znala je i zasto. Imala je prava, jer nisu imali pojma o cemu se radi. A bilo bi lepo i da ne saznaju...
-Kako nije vazno...? Pa mi smo..., poceli su zajedno slicnu pricu.
-Rekla sam Ediju. Lajonele, verovatno ti je ispricao. Nadam se da ste razumeli. Sad bih da spavam. Mrtva sam...
Fran je skoro odskakutala do spavaonice, pevuseci neku za sebe melodiju... Nije bila besmislena, to je bila pesma koju je tog dana slusala (Here I am... Rock you like a hurricane...)
Edi je bio zacudjen. Zasto je nestala "onog" dana i gde je sada bila...?
-I sta je sa njom uopste sada...?, to naglas rece Edi i njih dvojica se zbunjeno pogledase.
Stajali su na stepenicama, a zajednicka soba bila je potpuno pusta....

Feanor the elf king:
Ma sta ti je??? Ko je ljut na tebe? I sto bi bili? Daj, nemoj da se sekiras... Evo ja samo da vam se javim kao i uvek. Ne verujem da cu doci veceras, ali u petak dolazim sigurno... BUY!
pozdrav :wink:
svi kazu skola, a niko ne javlja nista... :roll:
ja sam se danas svetski izvukla :lol: :oops: :oops: :lol:
ok, hvala ti, Feanore.
a mislila sam pre svega na Flame. :oops: :? :? :?

Eeeee,dragi moji........ :)

Nije me bilo sasvim malo,a vec me spominjete. :P

joj...nesto bas sad razmisljam...Ovaj smajli-> :P ,bas ne lici na onog s messengera,a na isti je fazon...(isto se 'pise' tastaturom)hm.... ma i ja buncam...:roll:

No,nebitno,hocu da kazem da sam dosla samo da se javim da sam ziva( :) ),i da vas sve pozdravim....
Kada budete pisali,rp spomenite Rejc(ako ko hoce) posto ja nemam bas vremena da je 'odrzim'....

Eto,toliko za sada od mene.Cujemo se.........

pusa...->(ko zna,zna) 8) he he

mystical_ocean:

joj...nesto bas sad razmisljam...Ovaj smajli-> :P ,bas ne lici na onog s messengera,a na isti je fazon...(isto se 'pise' tastaturom)hm.... ma i ja buncam...:roll:

No,nebitno,hocu da kazem da sam dosla samo da se javim da sam ziva( :) ),i da vas sve pozdravim....
Kada budete pisali,rp spomenite Rejc(ako ko hoce) posto ja nemam bas vremena da je 'odrzim'....

kako ne lici...? :? :? :? :?
pa fora je u jeziku :lol: :lol: :lol: :lol:
isto se pleeeeeeezi ;P

Black_Swan:
P.S. Bleach,jesu to scorpions "rock you like a hurricane"? :)
hehehehe... m da ;P
ovih dana slusam je po 20 puta za redom :oops: :oops: :oops:

It's early morning
The sun comes out
Last night was shaking
And pretty loud
My cat is purring
And scratches my skin
So what is wrong
With another sin
The bitch is hungry
She needs to tell
So give her inches
And feed her well
More days to come
New places to go
I've got to leave
It's time for a show

Here I am, rock you like a hurricane

My body is burning
It starts to shout
Desire is coming
It breaks out loud
Lust is in cages
Till storm breaks loose
Just have to make it
With someone I choose
The night is calling
I have to go
The wolf is hungry
He runs to show
He's licking his lips
He's ready to win
On the hunt tonight
For love at first sting

evo ti i textic, kog ja ne znam :oops: al nema veze ja pevusim neprestano ono - Here I am... ROCK you like a hurricane... :lol: :lol:

sto je najgore to radim kad pricam s ljudima, pa me pitaju sta ja to mrmljam...?! :?

nista, nista... 8)

bleach:
mystical_ocean:

kako ne lici...? :? :? :? :?
pa fora je u jeziku :lol: :lol: :lol: :lol:
isto se pleeeeeeezi ;P

naravno da je fora u jeziku,ali onaj je nekako sladji....Jer,jezik mu je malo ustranu otisao... (onaj s messengera) :)
Nekako je 'vjernije' uradjen....
he he...o cemu mi pricamo... :lol: :lol:

Nego,ljudi,ja sam onaj ispit(jos od proslog ponedjeljka) polozila,i to sa 2!!!
(to je devetka),ooodlicno.... :P
Nije ni bio tezak predmet....Engleski.... he he....Ma to mi se nekako cinilo najlakse... :wink:
Sad ucim za ovaj ispit sljedeceg ponedjeljka,a dolazim u Tuzlu oko 5.juna....eto,toliko o novostima....he he...poz :wink:
p.s.moram se malo pohvaliti,samo 3% nas je dobilo jedinicu(desetku) i dvicu(devetku)...jupi :D

mystical_ocean:
naravno da je fora u jeziku,ali onaj je nekako sladji....Jer,jezik mu je malo ustranu otisao... (onaj s messengera) :)
Nekako je 'vjernije' uradjen....
he he...o cemu mi pricamo... :lol: :lol:
kako bre o cemu pricamo? :? :?
ccccc... :shock: :roll:
ovo je jedna veoma vazna filozofska tema za razmisljanje... 8)
p.s. ma lepa su oba... :wink: ;p

mystical_ocean:
Nego,ljudi,ja sam onaj ispit(jos od proslog ponedjeljka) polozila,i to sa 2!!!
(to je devetka),ooodlicno.... :P
Nije ni bio tezak predmet....Engleski.... he he....Ma to mi se nekako cinilo najlakse... :wink:
Sad ucim za ovaj ispit sljedeceg ponedjeljka,a dolazim u Tuzlu oko 5.juna....eto,toliko o novostima....he he...poz :wink:
p.s.moram se malo pohvaliti,samo 3% nas je dobilo jedinicu(desetku) i dvicu(devetku)...jupi :D
jao da ... te nemacke ocene... :roll:
CESTITAM! svaka cast...! :lol: :wink:
srecno na sledecem ispitu... 8)
ja nemam sta da pricam, jer ipak je ovo srednja... :roll:
tj gimnazija :lol:
al, juce mi je bio FANTASTICAN dan!!!!! 8)
sto se svega tice... :wink:
kupili smo profesoru fantu i nije nas pitao :lol: :lol: :shock: :lol:
al to manje-vise...
dan je bio... :oops: :oops:
hmhm... 8)
ma zop svima
p.s. zato i weird post za rp

caos!
evo i mene,so se tice rpa mislim da cu tek preko vikenda da "ozivim" malo Saru(posto vidim niko nece...)Ma salim se.
He,meni je trenutno u skoli super(cek da kucnem u drvo da ne ureknem :wink: )
Jooj jedva cekam raspust(mada i ne bas zbog necega...al nema veze)
Hej,skontala sam neke stvari na messengeru iako je na Nemackom(joj sto bas bas ne volim taj jezik al sta ces)
Pa narode pozdravljam vas sad...\Mozda,al MOZDA kucnem rp mada tesko....
Kissssss

Back