Elishabeth:
bleach:
Gwen I Frances su posle dorucka polako krenule mermernim stepenicama ka zajednickoj sobi. Trebalo je da uzmu stvari za casove koji su ih ocekivali tokom dana.
-Sta se u stvari desilo juce?, radoznalo upita Fran. Mislim na Warwicka. Koliko shvatam, bio je na balu. Ha… samo ako je nosio nevidljivi ogrtac.
-Nemam pojma. Dok smo ulazili prisao mi je bez reci. Stajali smo tako, ali nista… Ja sam nesto mrmljala, on nije reagovao, a posle je nestao. Tek tako. Bez reci. Ne znam sta je u stvari hteo od mene.
-Cudan je. Cula sam neke iz njegove kuce kako pricaju o njemu. Navodno se ne druzi ni sa kim od druge godine otkako je dosao ovamo. Ne prica. Samo se mota okolo I izgleda da mu je stalo samo do njegovih zivotinja.
-E da… jel ima zmajeve?, upita Gwen sa ushicenjem.
-Ma da… I svakakva druga cuda. Izgleda da je neki potpuno lud lik. Iz neke grofovske porodice il sta vec. Sa toliko para, stvarno ne znam sta radi ovde medju nama…
-Hej… eno ga, promrlja neraspolozeno Gwen. Hajde da se sklonimo.
-Ma daj. Da mu prodjemo ispred nosa ne bi nas video koliko je zaludjen svojim mislima.
-Haj!Kelly!-Vikala je Gwen.
-O...Vi ste.Nisam vas videla.-Mucala je Kelly.
-Gde si krenula?-Upita Fran.
-Do...
-Kelly,izvini sto te ovo pitam ali torba ti se mrda.Sta krijes u njoj?-Gwen je zacudjeno posmatrala.
-Mmmm...Nista posebno.-Rekla je neubedljivo.
-Pa pokazi nam ako nije posebno.-Fran je bila nestrpljiva.
-Ne smem.To je tajna.-Kelly je htela da pobegne ali joj je Gwen skinula torbu i otvorila je.Iz nje je izaslo neko cudno,ali prelepo stvorenje nalik ptici.Pilo je plameno crvene boje.
-Vau!Sta je to?!-Gwen i Fran su je pazljivo posmatrale.
-To je Nimfa.Pricala sam ti o njima.Poslali su mi roditelji jer cemo ih uciti ove godine.Mislila sam da imam jedan primerak.Uzgred jako su lepe!-Fran i Gwen su je idalje posmatrale.
-Ali sta je to?-Sada je Fran upitala.
-To ces morati da pitas onog cudaka iz Sliterina.Mislim da ih on ima.
-Pa mislim da cu radije saznati sama.-Rekla je Gwen sada vec malo ljuta.
-Pa moze da ti je nabavi.Uzgred hajde da se malo prosetamo.-Devojke su krenule ka izlazu idalje raspravljajuci.Crvena Nimfa je letela za njima....
-Pa toliko od mene.Veliki pozdrav.Hit ti nastavi slobodno.samo sam htela da nam malo ozivim likove.ZOP :wink:
Evo da ne zapostavimo Rejc:
-Haj devojke!-Uzviknula je Rejc.
-Haj!-Rekose sve tri.
-Sta je to crveno?Lici na pticu-vilu.
-Pa tako nesto.Ucicemo ih ove godine.-kelly je htela da je uhvati kad se ona smesti na Rejcelino rame.
-Izgleda te voli.-Smejala se Gwen.
-Mmm..Da.-Mrzovoljno je rekla Kelly.
-Mogla bih i ja da je nabavim.-Rekla je Rachel.
-Pa neka ti je donese Varvik.On ih sigurno ima!On ima sve!-Pricala je Gwen sa ljutnjom u glasu.
-Cula sam da mozda necemo imati cas napitaka.Kazu da je nastavik jednostavno nestao dok su imali cas.-Pricala je Rejc.
-A ko to?-Pitala je Kelly.
-Pa Sliterinci.Srela sam slucajno Horacija pa mi je ispricao.-Rejc je sada saputala.
-Sliterinci.Mozda samo hoce da privuku paznju.-Rekla je Fran posmatrajuci grupicu Sliterinaca pored jezera.
-Pa ne bih rekla.Uostalom bas me zanima zasto je nestao.-Rekla je Rejc zamisljeno.
-Mogli bih da saznamo.-Kaze Fran.
-Hajde manimo se sada toga.Cas ce nam uskoro poceti.-Devojke su se kretale ka ulaznim vratima kad se zvono oglasilo.Rejs je uhvatila cvrsto Nimfu dok su sve cetiri trcale ka ucionici.....
Evo malo sam unela i Rejcel.ZOP veliki :wink: