Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nista se vi ne sekirajte. Feanor ce da vodi sve likove... lol Salim se. Dacu sve od sebe naravno, ali ne verujem ni da meni ima dolaska svedo petka. Ovo sto vam se javljam je cisto periodicno, da znate da sam ziv. Mislim da cu odigrati koji rp sad. (kada nemam pametnija posla... :wink:

Feanor the elf king:
Nista se vi ne sekirajte. Feanor ce da vodi sve likove... lol Salim se. Dacu sve od sebe naravno, ali ne verujem ni da meni ima dolaska svedo petka. Ovo sto vam se javljam je cisto periodicno, da znate da sam ziv. Mislim da cu odigrati koji rp sad. (kada nemam pametnija posla... :wink:
Feanore stze pomoc!!!!!
Piskaram nesto oko tih nimfi... :roll:
izgleda da ce Warvick konacno da bekne :lol:
to je to za sada,okacicu r.p. danas ili sutra i bice poduzi :roll: :wink:
ZOP svima :D

Najzad je dosao dugo ocekivani vikend. Svanulo je i svi clanovi grupe ustali su rano. Vec u pet sati ujutru, dok se sunce uzdizalo pozdravljajuci jos uvek uspavanu zemlju, oni su stajali okupljeni u hodniku cekajuci poslednja cetiri clana da stignu. To su naravno bili Sliterinci, kojima je bilo mnogo teze da se neprimetno isunjaju iz svojih spavaonica. Uskoro su dotrcali zadihani. "Dobro jutro" rekle su Elisa i Sara gotovo istovremeno, i onda su se nasmejale. Ostali ih otpozdravise i Edi ih povede jos mracnim hodnicima do prostorije za vezbanje. Svi su bili nestrpljivi od iscekivanja. Najzad, stigli su. Tu je stajao zid i nista vise. Rejcel je zaustila nesto da kaze, ali Edi je vec stajao ispred praznog zida uprezuci sve svoje misli. I uskoro, pojavio se ulaz. Svi su tiho zatapsali od zadovoljstva. "Pa udjite" rece Lajonel "necemo valjda sedeti ispred". I polako, usli su. TO je bila prostrana soba. Isla je u visinu barem 6 metara, a u sirinu i do 15 metara, i bila je u obliku kocke, sto joj je davalo pomalo
smesan izgled. Svuda su bili odeljci sa raznimi stvarima. Bila je tu jedna arena, koja je ocigledno sluzila za vezbanje odbrane, bio je tu jednan odeljak sa napicima i knjigama i velikom tablom, bio je i jedan sa zivotinjama. Bilo je svega i svacega i svako od njih je stajao u cudu osmatrajuci ovu cudesnu prostoriju. Elena je prva progovorila:"Ovo je divno! KAda pocinjemo?". Svi su sada gledali u Lajonela. On poce da zamuckuje:"Paaaa, valjda odmah. Nisam mislio da ce biti ovako savrseno. U redu. Koji cemo predmet prvo da pocnemo?" Rejcel se ubaci:"Ja predlazem da pocnemo od najtezeg" Lajonel nastavi:"Dakle, pocecemo od najtezeg. Da li se svi slazete da su napici najtezi?" Vecina je klimnula glavom "u redu" nastavi Lajonel. Pocnimo onda...

Flame:
Feanor the elf king:
Feanore stze pomoc!!!!!
Sjajno! Jedva cekam! :D

Feanor the elf king:
Flame:
Feanor the elf king:
Feanore stze pomoc!!!!!
Sjajno! Jedva cekam! :D

Aleluja!Da progovori 8)

mystical_ocean:
Dragi moji....
Javljam vam da ovih dana,do jedno 15.maja necu moci cesto dolaziti...Slaba sam s vremenom.... :cry:
Molicu,sto se tice rp-a,da moj lik koliko-toliko ostane u normali(he he)...Tirionelf takodje nece biti tu,pa cu zamoliti npr bleach ili Swan,Feanora.... da preuzmu i Rejc,dok nas ne bude...
Molim vas nemojte je unakazit'. :P he he...salim se....
Ja cu povremeno dolaziti,ali mislim da necu bas imati vremena za rp... :cry:
Eto,toliko od mene....People,cujemo seee!!!
POOOZDRAAAAAAAV SVIMA!!! 8)
Ocean :wink:

We are sad! :cry:

Evo jos jednom tabela:

Osnovana je druzina MERLINOV RED,evo ko su clanovi:

Lisa - napici i odbrana
Fran - cini
Edi - odbrana i letenje
Elizabet - crna magija
Ros - herbiologija i preobrazavanje
Gwen - magicna stvorenja i proucavanje runa
Rejcel - magicna stvorenja,istorija magije (p.s.ovo "istorija magije"-sam ja dodala,nadam se da se necete ljutiti,ali stvarno bih voljela da se moj lik interesuje za ovo.ok?)
Kelly - magicna stvorenja
Sara i Elena - predskazanja
Tom - letenje i artimantija
Horacije - crna magija i odbrana
Feanor- odbrana, istorija magije i proucavanje runa

P>S>Trinaestoro nas ima.Baksuz

...a jel' primate nove clanove?

i sta je, zapravo rp? Realna prica? Ok, just a guess.

Eeeeeeeeeee, imam genijalnu ideju, bicete mi zahvalni kad je budete procitali!!!

Dakle, evo ideeje (jeste spremni?): MOGU JA DA BUDEM NOVI LIK!!!!!! :D Jel' da da je genijalna ideja? Zasto ne? Simpaticna sam, sarena, vickasta, i nadasve zanimljiva osoba za imati u prici!

...ako me neko bude trazio, slagacu tegle u ostavi.

guitarrr_babe:

Eeeeeeeeeee, imam genijalnu ideju, bicete mi zahvalni kad je budete procitali!!!

Dakle, evo ideeje (jeste spremni?): MOGU JA DA BUDEM NOVI LIK!!!!!! :D Jel' da da je genijalna ideja? Zasto ne? Simpaticna sam, sarena, vickasta, i nadasve zanimljiva osoba za imati u prici!

Ma dobro nam dosla. :D
Slobodno se priljuci...Ja nemam veceras vremena puno,samo sam dosla da se javim i da pozdravim sve na forumu,pa ti necu moci sve objasniti,ali mislim da je sofffy tu....
Toliko od mene....
Ljubim vas sve,cujemo se nekad....
Babe,jos jednom welcome!!! :wink:

Flame:
Feanor the elf king:
Feanore stze pomoc!!!!!
A... pa Flame je svratila :lol:
veeeeliki pozdrav :lol: :lol: 8) :lol:
jes da smo se malopre cule, al... nema veze :roll: :lol:
u svakom slucaju veeeliki pozzzzzzzz 8) 8)

bleach:
Flame:
Feanor the elf king:
Feanore stze pomoc!!!!!
A... pa Flame je svratila :lol:
veeeeliki pozdrav :lol: :lol: 8) :lol:
jes da smo se malopre cule, al... nema veze :roll: :lol:
u svakom slucaju veeeliki pozzzzzzzz 8) 8)

hej bleach!! jesi li tu?! :roll:
U svakom slucaju,pozdraaaav veliki za tebe...! :wink:

guitarrr_babe:

hm hmh :? :? :?

ako zelis da se ukljucis, dobro dosla :lol:

bleach:
mystical_ocean:
hej bleach!! jesi li tu?! :roll:
U svakom slucaju,pozdraaaav veliki za tebe...! :wink:
pa nema te na msn-u... :roll: :roll: :? :?

nego... tu sam ja...
sad sam stigla...
al sve isto kao vi... guzva neka s vremenom...
nema sta nema...
a sve sam ostavila za ovaj vikend...
a jos idem i u subotu u skolu :?

nisam na msn-u jer ne kuckam sa svog kompjutera....Nisam uopce u svojoj sobici... :(
Zato i necu dugo.... :cry:
Kod mene zbrka neka u zivotu,totalna.... :roll:

Pozdrav svima, lepo se zabavljajte sa rp-om...
Cuvajte mi Horacija...ne volim ga ostavljati samog, ali sta je tu je... :(
Cujemo se u nekom sledecem dobu...
P.S. Plamicak, molim te ne ozivljavaj nikoga iz trilogije dok se ne vratim... :wink:

guitarrr_babe:
:D

i koji je to sajt?

ma, cekam ja softy (ako sam dobro skapirala)... on/a ce meni objasniti vec nekako...
sajt...? :? :?
pravo da ti kazem, nemam ni ja pojma :roll: :lol:
anyway, razumela si sta je rp (rol play), mi pisemo novu pricu koja se desava na Hogvortsu :wink:
sve sto treba da uraduis je da smislis svoj lik (ime, kuca, interesovanja i sl.) i da se ukljucis u pricu... 8) 8) 8)

i sofffy je zensko :wink:
welcome 8)

Back