Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Sta se radi drustvo!" upita Lajonel veselo
Edi je hodao takodje raspolozen, jeduci jabuku.
Lisa se nasmejala:
"Evo, nista narocito. Kelly je zaspala. Hoces li nam pomoci da je probudimo?"
"Mislim da nema potrebe da je budite. Odnecemo je u sobu" odgovori joj Lajonel. I prisao je i uzeo Kelly u narucje.
"Siguran si da ti ne treba pomoc da je odneses?"
"Ma kakvi, nije problem..." rece Lajonel gotovu trceci uz stepenice. Usao je u spavaonicu i lagano je stavio Kelly u njen krevet. Ona se samo promeskoljila i okrenula na drugu stranu. Onda je izasao sa Lisom koja mu je pokazala put.
"Dakle ovako izgleda vasa spavaonica?" rece Lajonel ne znajuci kako da zapodene razgovor. I onda se ugrize za jezik. Mogao je da pita milion drugih stvari.

ok! pa zar muski mogu u zensku spavaonicu?

RP:
"aha!-rece lisa.-slatko,jel tako?"
duz citave spavaonice bili su kreveti sa baldahinama,rozim.na stolicima su bile roze lampe.jedina koja je svetlila bila je lisina,ispod koje je bila neka knjizica.

naravno!!!!!!!!! :lol: :wink: jos 10 min!

"slazem se!da li hoces da predjemo u dnevni boravak?-upita Lisa."ok,hajdemo." rece Lajonel.kada su izasli,nikog nije bilo,osim neke sedmakinje koja je nervozno skrabala po papiru.na stolu je bila poruka od edija.
"nisam te mogao cekati,otisao sam spavati! Edi.

odoh ja cao!!!

Rejcel i Gwen su pricale sa Edijem u dnevnom boravku pored kamina,dok su Laj i Lisa igrali sah...
Gwen upita Edija:S kim ti ides na bal?Koga si zvao?-
-Pa,ja,hteo sam da zovem nekoga...Ali...Nisam siguran da li ona vec ima pratioca...-Eddy nije bas bio raspolozen...
-Reci ko je,mi cemo ti pomoci-Molile su ga Gwen i Rachel
-Mislio sam da zovem Fran...Jel ona vec ide sa nekim?-
-Ma ne,ona nema pratioca...Mislila je da ce ostati sama.Ali ako ti zelis da je pozoves,onda super!-
Eddy se nasmeja i podje prema Lajonelu,Lisi i Fran.Rachel i Gwen su ga pazljivo pratile pogledom...
-Gwen,s kim ides?-zapita je Eddy
-Ja jos uvek ni sa kim.Sto,da ne nameravas da me pozoves?-ona se nasmeja
-Pa tako nekako.Hoces li sa mnom na bal?-
-Naravno...Videcemo se kasnije,sada moram da idem sa devojkama do biblioteke...
-Vazi se...-Kada su otisle,Eddy pridje do Laja i rece:"hajdemo mi jednu partiju"(saha)...

~~~~~~~~~

-Jeste li spremile odecu?Sta cete da nosite?-zapitkivala je Lisa...
-Pa ja ni nemam pratioca...-Gwen je bila malo tuzna
-Nemoj tako,ocekujem da ce te vrlo brzo neko pitati da idete na bal...Oni to uvek urade u zadnjem momentu!-Rachel je tesila...Sele su za jedan sto u biblioteci i pocele da prelistavaju neke knjige i "dnevni prorok"...

sofffy:

"slazem se!da li hoces da predjemo u dnevni boravak?-upita Lisa."ok,hajdemo." rece Lajonel.kada su izasli,nikog nije bilo,osim neke sedmakinje koja je nervozno skrabala po papiru.na stolu je bila poruka od edija.

odoh ja cao!!!

Jao,nisam videla tvoj post!Bolje da eddy nije otisao da spava jer su u dnevnom boravku po mojoj prici...ups...sorry...a i dan je,a posle je bal...

Black_Swan:
Rejcel i Gwen su pricale sa Edijem u dnevnom boravku pored kamina,dok su Laj i Lisa igrali sah...
Gwen upita Edija:S kim ti ides na bal?Koga si zvao?-
-Pa,ja,hteo sam da zovem nekoga...Ali...Nisam siguran da li ona vec ima pratioca...-Eddy nije bas bio raspolozen...
-Reci ko je,mi cemo ti pomoci-Molile su ga Gwen i Rachel
-Mislio sam da zovem Fran...Jel ona vec ide sa nekim?-
-Ma ne,ona nema pratioca...Mislila je da ce ostati sama.Ali ako ti zelis da je pozoves,onda super!-
Eddy se nasmeja i podje prema Lajonelu,Lisi i Fran.Rachel i Gwen su ga pazljivo pratile pogledom...
-Gwen,s kim ides?-zapita je Eddy
-Ja jos uvek ni sa kim.Sto,da ne nameravas da me pozoves?-ona se nasmeja
-Pa tako nekako.Hoces li sa mnom na bal?-
-Naravno...Videcemo se kasnije,sada moram da idem sa devojkama do biblioteke...
-Vazi se...-Kada su otisle,Eddy pridje do Laja i rece:"hajdemo mi jednu partiju"(saha)...

~~~~~~~~~

-Jeste li spremile odecu?Sta cete da nosite?-zapitkivala je Lisa...
-Pa ja ni nemam pratioca...-Gwen je bila malo tuzna
-Nemoj tako,ocekujem da ce te vrlo brzo neko pitati da idete na bal...Oni to uvek urade u zadnjem momentu!-Rachel je tesila...Sele su za jedan sto u biblioteci i pocele da prelistavaju neke knjige i "dnevni prorok"...

mislis "fran"? he he... :wink:

U tom trenutku,iznenadile su se kada su ugledale Horacija.Sjeo je do njih i poceo ljubazan razgovor,sto je bilo poprilicno cudno."Rejc,Gwen...Imate li pratioca za bal?"
"Ne...za sada...",nasmijala se Gwen.
"Pa,kako to da nemate? Hm...cudno",blago se zacrvenio.
"Hejjj,Gwen,Rejc,Horacije,mi drustvo smo se dogovorili da se nadjemo poslije casova,pokraj jezera.",vikala je zadihana Fren,cim ih je ugledala.
"Psssst....Ne smije nas niko cuti...",tiho je rekla Rejc.
"Uglavnom,docicemo i mi!Ne brini!",dodao je Horacije...Zatim,vidjevsi da su se Gwen i Rejc raspricale o nekim svojim temama,necujno je izasao iz biblioteke,i uputio se ka dogovorenom mjestu.
"Bolje je da tamo cekam...",pomislio je,"necu da im dosadjujem."
Nakon pet-sest minuta Rejc je iznenada viknula:"Heeeej,pa gdje je Horacije?"
"Divno...Otisao je...Sta sad?",promrmljale su...

mystical_ocean:
ljudi evo i mene... :)
Sve vas puno pozdravljam...Feanore rp ti je odlican...ja sam sinoc nesto tipkala,ali nestalo je struje,pa mi se iskljucio komp... :cry: Ali,nema veze...tvoje je ionako bolje...Ljubim vas sve posebno Tirionelf!!! (Izvini sto sam sinoc nestala,stvarno mi je krivo....ali eto,imas obrazlozenje gore! nadam se da se neces ljutiti.... :( )

cujemo se... :wink:
Nema veze, naravno da se ne ljutim...vec ti ranije rekoh da je mogucnost razvoja pomenutog osecanja usmerenog ka tebi ravna nuli (ne samo relativnoj nuli, vec i apsolutnoj :wink: ).
Hvala ti za vodjenje Horacija, radi sa njim sto god zelis, jer cu najverovatnije malo da vas pustim da se odmorite od mog smaranja pisanjem...
Ali ako bas osetim vreli poziv zlobe, doci cu sutra da igram...
Cmok!!! :wink:

"Pa ljudi! Stanite! Necemo moci sutra da se sastanemo! Sutra je bal!" izgovorio je ovo sa razocarenjem.
Horacije je pogledao uplaseno:
"Kakav bal????"
"Ma ne obaziri se, nista vazno. Nadam se da si nasao pratilju." odgovori mu Lisa smejuci se ko i uvek.
"Nisam. Niko mi nije rekao da ce biti bala."
"Moje saucesce prijatelju." potapsa ga Edi po ledjima

:wink: Bravo Plamicak, ali pazi na jadnicka...
Pozdrav svima, naravno posebno Myst, Swan i Kurufinveu...

Black_Swan:
sofffy:

odoh ja cao!!!

Jao,nisam videla tvoj post!Bolje da eddy nije otisao da spava jer su u dnevnom boravku po mojoj prici...ups...sorry...a i dan je,a posle je bal...
ok,nema veze tvoje je bolje, sad samo da se prijavim, idem rostiljati...... :lol: :wink:

mystical_ocean:
mislis "fran"? he he... :wink:

U tom trenutku,iznenadile su se kada su ugledale Horacija.Sjeo je do njih i poceo ljubazan razgovor,sto je bilo poprilicno cudno."Rejc,Gwen...Imate li pratioca za bal?"
"Ne...za sada...",nasmijala se Gwen.
"Pa,kako to da nemate? Hm...cudno",blago se zacrvenio.
"Hejjj,Gwen,Rejc,Horacije,mi drustvo smo se dogovorili da se nadjemo poslije casova,pokraj jezera.",vikala je zadihana Fren,cim ih je ugledala.
"Psssst....Ne smije nas niko cuti...",tiho je rekla Rejc.
"Uglavnom,docicemo i mi!Ne brini!",dodao je Horacije...Zatim,vidjevsi da su se Gwen i Rejc raspricale o nekim svojim temama,necujno je izasao iz biblioteke,i uputio se ka dogovorenom mjestu.
"Bolje je da tamo cekam...",pomislio je,"necu da im dosadjujem."
Nakon pet-sest minuta Rejc je iznenada viknula:"Heeeej,pa gdje je Horacije?"
"Divno...Otisao je...Sta sad?",promrmljale su...
Fran, koja je za to vreme preturala po policama knjiga sa cinima... Hitno su joj bile potrebne. Kada je najzad pronasla sto je trazila, nasmesila se zadovoljno i okrenula da vidi da je Horacije nestao.
-Rejcel, Gven... gde nestade on? Sta je rekao? Doci ce i Sara i Elena?
-Molim...? A da, doci ce on... tj. oni. Svi iz Sliterina, promrljala je zamisljeno Rejcel.
-Sta imamo sad?, upita Gven. Mozda bi trebalo da podjemo. Jos jedan cas i zavrsili smo.
-Ici cemo u grupama do jezera, zar ne?, upita Fran radoznalo. Hej, Rejcel, sta je s tobom...?
Rejcel je sedela potpuno odsutna i s velikim interesovanjem resavala je test iz nekog casopisa...
-Sta biste uradili... a), b) ili c)... Hmhm... , nastavila je da mrmlja ne odgovarajuci Fran.
-Gven, Rejcel... hocemo li najzad poci?
Rejcel je bez reci i objanjenja ustala i sve tri su se uputile ka ucionici.
-Jos samo jedan cas... promrlja Fran.

ipak sam ostala... :lol:
nego... ja sam sad ostavila otvoren put svakome da nastavi, da ne moramo da cekamo nekog da odgovori ili da odgovaramo za njega :roll:
tako da... sad moze da se ubaci bilo ko sa pricom o nekom casu...
zop :wink:

p.s. SOFFY, da li si instalirala msn???

Back