sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
ja cu je sad postaviti!
:wink:
:wink:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:wink:Joj, nemoj jos, molim te! Sta cemo mi bez tebe? Heh, nego, evo, mozemo i ti i ja da igramo rp kad vec nece ostali...sofffy:ajd,ja odoh sad..... malo je dosadno......![]()

jesi tuFeanor the elf king:Pa sta je ovo? Razlaz? Samo da vam javim da necu moci sutra da dodjem...
Pa hajde neko rp da pocne!
Znac ostajes?sofffy:ok! pa zar muski mogu u zensku spavaonicu?
RP:
"aha!-rece lisa.-slatko,jel tako?"
duz citave spavaonice bili su kreveti sa baldahinama,rozim.na stolicima su bile roze lampe.jedina koja je svetlila bila je lisina,ispod koje je bila neka knjizica.
:wink: jos 10 min!Laku noc onda! Cujemo se!sofffy:naravno!!!!!!!!!:wink: jos 10 min!
"slazem se!da li hoces da predjemo u dnevni boravak?-upita Lisa."ok,hajdemo." rece Lajonel.kada su izasli,nikog nije bilo,osim neke sedmakinje koja je nervozno skrabala po papiru.na stolu je bila poruka od edija.
"nisam te mogao cekati,otisao sam spavati! Edi.
odoh ja cao!!!
sofffy:naravno!!!!!!!!!:wink: jos 10 min!
"slazem se!da li hoces da predjemo u dnevni boravak?-upita Lisa."ok,hajdemo." rece Lajonel.kada su izasli,nikog nije bilo,osim neke sedmakinje koja je nervozno skrabala po papiru.na stolu je bila poruka od edija.
odoh ja cao!!!
Black_Swan:Rejcel i Gwen su pricale sa Edijem u dnevnom boravku pored kamina,dok su Laj i Lisa igrali sah...
Gwen upita Edija:S kim ti ides na bal?Koga si zvao?-
-Pa,ja,hteo sam da zovem nekoga...Ali...Nisam siguran da li ona vec ima pratioca...-Eddy nije bas bio raspolozen...
-Reci ko je,mi cemo ti pomoci-Molile su ga Gwen i Rachel
-Mislio sam da zovem Fran...Jel ona vec ide sa nekim?-
-Ma ne,ona nema pratioca...Mislila je da ce ostati sama.Ali ako ti zelis da je pozoves,onda super!-
Eddy se nasmeja i podje prema Lajonelu,Lisi i Fran.Rachel i Gwen su ga pazljivo pratile pogledom...
-Gwen,s kim ides?-zapita je Eddy
-Ja jos uvek ni sa kim.Sto,da ne nameravas da me pozoves?-ona se nasmeja
-Pa tako nekako.Hoces li sa mnom na bal?-
-Naravno...Videcemo se kasnije,sada moram da idem sa devojkama do biblioteke...
-Vazi se...-Kada su otisle,Eddy pridje do Laja i rece:"hajdemo mi jednu partiju"(saha)...
~~~~~~~~~
-Jeste li spremile odecu?Sta cete da nosite?-zapitkivala je Lisa...
-Pa ja ni nemam pratioca...-Gwen je bila malo tuzna
-Nemoj tako,ocekujem da ce te vrlo brzo neko pitati da idete na bal...Oni to uvek urade u zadnjem momentu!-Rachel je tesila...Sele su za jedan sto u biblioteci i pocele da prelistavaju neke knjige i "dnevni prorok"...
Nema veze, naravno da se ne ljutim...vec ti ranije rekoh da je mogucnost razvoja pomenutog osecanja usmerenog ka tebi ravna nuli (ne samo relativnoj nuli, vec i apsolutnoj :wink: ).mystical_ocean:ljudi evo i mene...
Sve vas puno pozdravljam...Feanore rp ti je odlican...ja sam sinoc nesto tipkala,ali nestalo je struje,pa mi se iskljucio komp...Ali,nema veze...tvoje je ionako bolje...Ljubim vas sve posebno Tirionelf!!! (Izvini sto sam sinoc nestala,stvarno mi je krivo....ali eto,imas obrazlozenje gore! nadam se da se neces ljutiti....
)
cujemo se... :wink:
ok,nema veze tvoje je bolje, sad samo da se prijavim, idem rostiljati......Black_Swan:sofffy:naravno!!!!!!!!!:wink: jos 10 min!
odoh ja cao!!!
Jao,nisam videla tvoj post!Bolje da eddy nije otisao da spava jer su u dnevnom boravku po mojoj prici...ups...sorry...a i dan je,a posle je bal...
a ona je pristala, zar ne...?Feanor the elf king:Jeste, Edi je pitao Fran... A u pravu si. Stvarno smo zapetljali...![]()
Fran, koja je za to vreme preturala po policama knjiga sa cinima... Hitno su joj bile potrebne. Kada je najzad pronasla sto je trazila, nasmesila se zadovoljno i okrenula da vidi da je Horacije nestao.mystical_ocean:mislis "fran"? he he... :wink:
U tom trenutku,iznenadile su se kada su ugledale Horacija.Sjeo je do njih i poceo ljubazan razgovor,sto je bilo poprilicno cudno."Rejc,Gwen...Imate li pratioca za bal?"
"Ne...za sada...",nasmijala se Gwen.
"Pa,kako to da nemate? Hm...cudno",blago se zacrvenio.
"Hejjj,Gwen,Rejc,Horacije,mi drustvo smo se dogovorili da se nadjemo poslije casova,pokraj jezera.",vikala je zadihana Fren,cim ih je ugledala.
"Psssst....Ne smije nas niko cuti...",tiho je rekla Rejc.
"Uglavnom,docicemo i mi!Ne brini!",dodao je Horacije...Zatim,vidjevsi da su se Gwen i Rejc raspricale o nekim svojim temama,necujno je izasao iz biblioteke,i uputio se ka dogovorenom mjestu.
"Bolje je da tamo cekam...",pomislio je,"necu da im dosadjujem."
Nakon pet-sest minuta Rejc je iznenada viknula:"Heeeej,pa gdje je Horacije?"
"Divno...Otisao je...Sta sad?",promrmljale su...