Feanor the elf king
Aktivan član
- Poruka
- 1.984
E pa dobro vam vece!
Prvo da objasnim zasto sam otisao onaj dan bez pozdrava:
crklo mi je napajanje.
Eto, tolko o tome
Ma salim se. Crklo mi je napajanje, i time mi je prso komp, i onda je drug moj bio toliko ljubazan da mi danas donese njegov i uzajmi na kojih nedelju dana dok ja ne kupim novi...
Inace, dolazim sutra u devet sati, pa cemo vec vise pricati.
Inace, hteo sam da kazem da me ocean ocigledno nije shvatila, posto sam mislio ne da idemo u Sartifusovu kancelariju, vec u direktorovu, jer ako niste primetili, naglasio sam da me je disa pozvao u kancelariju da odgovaram za svoje ponasanje. I mislim da je on pozitivan lik. Ali opet, svidela mi se ideja koju je ocan imala, i to sto je napisala. A sad, steta sto se nije poklopilo sa hitovom. Nista strasno uostalom. Ali me bas zanima kako ce hit da nastavi, s' obzirom da bas ume da napravi zaplet, i to sjajan. Ali kao sto smo se i dogovorili, necemo neke prevelike zaplete. Sto se tice ruskog, ma ok... Nista strasno.
Hmmmm, sta jos da vam kazem, eto, to je bilo ono najosnovnije. I da, necu moci nista za sajt da radim nekih nedelju dana posto ovo nije moj komp....
Evo sacu da odigram malo rp-a pre nego sto odem. A sutra sigurno dolazim!
Prvo da objasnim zasto sam otisao onaj dan bez pozdrava:
crklo mi je napajanje.
Eto, tolko o tome
Ma salim se. Crklo mi je napajanje, i time mi je prso komp, i onda je drug moj bio toliko ljubazan da mi danas donese njegov i uzajmi na kojih nedelju dana dok ja ne kupim novi...Inace, dolazim sutra u devet sati, pa cemo vec vise pricati.
Inace, hteo sam da kazem da me ocean ocigledno nije shvatila, posto sam mislio ne da idemo u Sartifusovu kancelariju, vec u direktorovu, jer ako niste primetili, naglasio sam da me je disa pozvao u kancelariju da odgovaram za svoje ponasanje. I mislim da je on pozitivan lik. Ali opet, svidela mi se ideja koju je ocan imala, i to sto je napisala. A sad, steta sto se nije poklopilo sa hitovom. Nista strasno uostalom. Ali me bas zanima kako ce hit da nastavi, s' obzirom da bas ume da napravi zaplet, i to sjajan. Ali kao sto smo se i dogovorili, necemo neke prevelike zaplete. Sto se tice ruskog, ma ok... Nista strasno.
Hmmmm, sta jos da vam kazem, eto, to je bilo ono najosnovnije. I da, necu moci nista za sajt da radim nekih nedelju dana posto ovo nije moj komp....
Evo sacu da odigram malo rp-a pre nego sto odem. A sutra sigurno dolazim!