Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E pa dobro vam vece!
Prvo da objasnim zasto sam otisao onaj dan bez pozdrava:
crklo mi je napajanje.
Eto, tolko o tome :lol: Ma salim se. Crklo mi je napajanje, i time mi je prso komp, i onda je drug moj bio toliko ljubazan da mi danas donese njegov i uzajmi na kojih nedelju dana dok ja ne kupim novi...
Inace, dolazim sutra u devet sati, pa cemo vec vise pricati.
Inace, hteo sam da kazem da me ocean ocigledno nije shvatila, posto sam mislio ne da idemo u Sartifusovu kancelariju, vec u direktorovu, jer ako niste primetili, naglasio sam da me je disa pozvao u kancelariju da odgovaram za svoje ponasanje. I mislim da je on pozitivan lik. Ali opet, svidela mi se ideja koju je ocan imala, i to sto je napisala. A sad, steta sto se nije poklopilo sa hitovom. Nista strasno uostalom. Ali me bas zanima kako ce hit da nastavi, s' obzirom da bas ume da napravi zaplet, i to sjajan. Ali kao sto smo se i dogovorili, necemo neke prevelike zaplete. Sto se tice ruskog, ma ok... Nista strasno.
Hmmmm, sta jos da vam kazem, eto, to je bilo ono najosnovnije. I da, necu moci nista za sajt da radim nekih nedelju dana posto ovo nije moj komp....
Evo sacu da odigram malo rp-a pre nego sto odem. A sutra sigurno dolazim!

Svi casovi bili su zavrseni toga dana, i nakon obilne vecere, povukli su se u svoje spavaonice. Lajonel se kao i uvek vracao sa Edijem. Zaboravio je poraz na kvidicu, jer je trenutno imao mnogo vaznije stvarni na umu:
"I sta mislis Edi?" upitao ga je nakon dugog objasnjenja o njegovim namerama sa onom grupom koju planiraju da osnuju.
"A? Izvini, nisam te slusao... Mozes li da ponovis?" upita ga Edi
"Sta je tebi?" sada se Lajonelu vec cula ljutina u glasu. "Pricam ti pola sata, i ti ni ne obracas paznju."
"Pa zar ti ne smeta sto smo izgubili mec?" rece i Edi ljutito.
"Ma koga je briga za mec, to je bilo pre tri dana, uostalom, nemam prituzbe. Bila je to fer igra, nasamarili su nas dobro. Sta se moze. Sledeci put cemo ih srediti. Ali sada moramo da razmisljamo o ovome. Obecao si da ces mi pomoci. Napravio sam i spisak." rece Laj sada se vec smeseci i vadeci papir iz stranica istorije magije.
"Stvarno?" upita Edi radoznalo. "I ko ce ucestvovati?"
Lajonel mu je pruzio papir bez reci. Edi ga je odvio.
Na vrhu papira pisalo je: "Clanovi"
A ispod krupnim i jasnim slovima ispisana su imena, pored kojih su stajale specijalnosti, ono u cemu je taj ucenik najbolji, ukratko, njegov omiljeni predmet. Evo i sadrzaja koji je Edi sa zanimanjem citao dok su se priblizavali boravku:
""""
Lisa - napici i odbrana
Fran - cini i
Edi - odbrana i letenje
Elizabet - crna magija
Ros - herbaologija i preobrazavanje
Gwen - magicna stvorenja i proucavanje runa
Rejcel - magicna stvorenja
Kelly - magicna stvorenja
Sara i Elena - predskazanja
Tom - letenje i artimantija
Horacije - crna magija i odbrana
Ja - odbrana, istorija magije i proucavanje runa
""""
Edi je najzad uzdahnuo i nasmejao se. Vec su stigli do vrata i promrmljavsi lozinku, nasli su se kraj kamina na svojim omiljenim mestima:
"A zbog cega si za sebe napisao "ja"?" upitao je Edi i dalje se smejuci
"Ma to je sada najmanji problem. Nego, sta mislis?"
"Pa moze. Mada, tri sliterinca, hmmmm, ne znam..."
"Mislim da je to najmanji problem. Oni su sjajni, koliko sam mogao da primetim. "
"Pa valjda si u pravu" rece Edi sumnjicavo "MIslim da bi trebali da idemo na spavanje pa cemo sutra svima podeliti ovaj spisak."
"Ok, samo pazi na taj spisak. Samo oni koji su na njemu, smeju da ga vide. Dajem tebi na zadatak da ih obavestis. Idem sada na spavanje. Cujemos se!"
I Lajonel lagano napusti boravak ostavljajuci zamisljenog Edija.

bleach:
mystical_ocean:
zdravo ljudi... pozdravljam vas sve...
Feanor,wb. :D Infidel,nadam se da ces uskoro opet poceti "stalno" dolaziti. :)
p.s. zao mi je sto se nismo sporazumjeli oko profesora...,ali nema veze...Valjda je dobro sve ispalo...
poz! :wink:
ja sam tu.
nemam pojma o cemu pricate.
sad cu da citam sve ovo :roll:
e da... pooooz svima!

pozdrav,pozdrav!
Ma,nesto smo se mi zapetljali oko hitovog lika....ne znam kako da to prepricam...
he he...

bleach:
mystical_ocean:
pozdrav,pozdrav!
Ma,nesto smo se mi zapetljali oko hitovog lika....ne znam kako da to prepricam...
he he...
pa citala sam...
on nije tu, a vi pricali s njim :lol: :roll:
u cemu je problem? zar nije hit rekao da niko ne zna za vas razgovor? i da je time sve reseno...
p.s. ne mogu na msn

Problem je bio sto nam se nisu ideje poklopile...Feanorova,hitova i moja. :wink:
ali,nema veze... uglavnom je rijeseno. :)

ma reseno je to. profa se prebacio iz hansovog ofisa u svoj i obavio kratak razgovor sa ovom dvoje (pogledaj rp post od ocean) i potom zapalio i niko ga nije video osim arsenusa i ono dvoje pre toga. end of story :wink:

Jutro je bilo sveze,ali na vidiku nije bilo ni oblaka.Ucenici su polako dolazili u veliku salu,ciji su stolovi vec bili bogato postavljeni.Nastavnioci su vec bili za stolom,svi,sem Stratifusa.Nedostajao je svim ucenicima,a ponajvise Lajonelu,ili je bar tako izgledalo...
Gwen je uzimala kolacice dok je pricala sa Rejcel...
Lajonel je vecini pokazao papir.
-Tako sam uzbudjena zbog ove grupe!-rece Gwen punih usta.
-Da,potpuno te razumem,-Rachel je pila krem pivo-mislim da ce biti divno!Isto se osecam kao i ti-
-samo morate da pazite da to ostane u tajnosti!!!-tiho,ali strogo rece Lajonel.
-Laj,a sta ako nas neko otkrije?-Fran je delovala zabrinuto
-Ma sta ti je,samo cemo upotrebiti svo svoje znanje na njemu!-saljivo rece Eddy...Neki se na to nisu nasmjali,ali ipak,sama ideja o grupi bila je dovoljno privlacna da ih ve zadrzi na okupu.
Vecina ucenika je zavrsila dorucak,a Lisa i Kelly su otisle do Horacija da mu jave da planiraju da se nadju kod stare Hagridove kolibe...
-Ici cemo odvojeno,a tamo se nalazimo za tacno 15 minuta-objasnjavao je Laj ostalima...U manjim grupicama ili parovima poceli su da odlaze...

Back