Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljudi evo i mene... :)
Sve vas puno pozdravljam...Feanore rp ti je odlican...ja sam sinoc nesto tipkala,ali nestalo je struje,pa mi se iskljucio komp... :cry: Ali,nema veze...tvoje je ionako bolje...Ljubim vas sve posebno Tirionelf!!! (Izvini sto sam sinoc nestala,stvarno mi je krivo....ali eto,imas obrazlozenje gore! nadam se da se neces ljutiti.... :( )

cujemo se... :wink:

mystical_ocean:
Sve vas puno pozdravljam...Feanore rp ti je odlican...ja sam sinoc nesto tipkala,ali nestalo je struje,pa mi se iskljucio komp... :cry: Ali,nema veze...tvoje je ionako bolje...Ljubim vas sve posebno Tirionelf!!! (Izvini sto sam sinoc nestala,stvarno mi je krivo....ali eto,imas obrazlozenje gore! nadam se da se neces ljutiti.... :( )

Caos Myst!Sto te nema na messengeru?

Black_Swan:
mystical_ocean:

nisam u svojoj sobi,a nemam messengera na ovom kompjuteru...sta ima kod tebe?
joj,totalno me "ubedacila",Miss_Worms na tinejdzerima... :cry:

Arsenus se toliko zaneo u slusanje razgovora izmedju dvoje ucenika ispred sebe da nije pazio kuda ide. Decak se protegao i ruka mu je okrznula Arsenusovu ruku. Profesor je brzo reagovao i sklonio se podalje a decak se zacudjeno zagledao u prazno i potom se (mislivsi da mu se ucinilo) okrenuo opet ka svojoj drugarici. Arsenus tu odluci da napusti svoju misiju jer je saznao dovoljno, cak vise nego sto je ocekivao. Uputio se ka svojoj kancelariji u mracnom hodniku u podzemlju. Kad se zakljucao u nju skinuo je cini sa sebe i ponovo je bio vidljiv.
-Soba po potrebi, utorak, petak, subota, nekolicina Grifindoraca i veoma malo Sliterinaca- zamisli se Arsenus suzivsi oci u nikad vecoj sumnji- Zanimljivo. Veoma zanimljivo...-
I on se gromko, zlobno i od srca nasmeja. Tamnice su odjekivale njegovim smehom.

Posle dva sata, kad je Arsenus zavrsio predavanje Sliterincima o otrovima, on odluci da pauzu od pola sata iskoristi da se vidi sa Sartifusom. Nisu se dogovorili da se tad, u podne vide, ali ovaj je tako hteo.
Arsenus udje u svoj kamin i posu malo flu praska. Zelena vatra pokulja svuda oko njega i on zavika:- Krcma Veprova glava!-
Istog trenutka vrtlog boja ga odvede na zeljeno mesto. Tamo, u krcmi, bilo je senovito, kao i obicno. Ali sada je tu bilo mnogo ljudi. Buka od smeha i razgovora remetila je uobicajni sablasni mir ovog mesta. Oblak dima nadnosio se nad svima kao kakav zastor.
Arsenus se progura kroz guzvu i nadje uobicajni sto u cosku gde je sedeo Sartifus. Seo je preko puta njega.
-I?- zapita Sartifus radoznalo.
-Izgledas grozno...- procedi Arsenus gledajuci ga kako su mu bore sada vidljive na celu i ispod ociju. Uredna bradica mu je porasla i bila zapustena.
-Pusti mene sad, da li si otkrio nesto?-
-Ne, nazalost- odgovori Arsenus- Pratio sam tu grupu ucenika ali niko nije ni davao znaka od kakvog plana za osnivanje grupe. Svi su bili uobicajno na casovima ili u boravku uceci preobrazavanje.-
Sartifus lupi pesnicom o sto, besan sto nema nikakvog kontakta sa tim ucenicima i sto im ne zna namere. Bojao se da ce uciniti nesto pogresno, nepromisljeno.
-Ali ja sam puno radio i otkrio sam nesto malo o krivcu u vezi brosa- rece Sartifus- Vidis, pricao sam ti da je krivac nosio prsten zmije, kad sam ga video u vozu. E pa, ja sam sledio taj trag sve dok me put nije odveo do masinovodje Hogvorts expresa. Taj covek mi je rekao da je jedna osoba izgubila prsten, upravo taj, u vozu. Ispao joj je sa prsta, reklo bi se. I licno mi ga je pokazao. Ja sam odlucio da prsten ostane kod masinovodje za neko vreme.-
-Pa kakve to ima veze sa krivcom?- upita Arsenus.
-Ima, jer sada sam 100% siguran da je krivac na Hogvortsu, ili u okolini. Mozda je i u Hogsmidu, ko zna.-
Arsenus se slozi sa time i uskoro se rastade sa SArtifusom.

mystical_ocean:
Black_Swan:
mystical_ocean:

nisam u svojoj sobi,a nemam messengera na ovom kompjuteru...sta ima kod tebe?
joj,totalno me "ubedacila",Miss_Worms na tinejdzerima... :cry:

Bas nista novo...Hm,da tuzna prica... :(

so sad... :(
nego, odo i ja sad.

PS. e nesto sam razmisljao, ljudi, u slucaju da se ovaj forum zatvori (sto je malo verovatno ali ko zna sta administrator misli) i da nemamo gde da se cujemo, svi neka idu na onaj indeed forum ili dambldorov (ako on dopusta). ok, to bi bilo to. pozz

hit:
nego, odo i ja sad.

PS. e nesto sam razmisljao, ljudi, u slucaju da se ovaj forum zatvori (sto je malo verovatno ali ko zna sta administrator misli) i da nemamo gde da se cujemo, svi neka idu na onaj indeed forum ili dambldorov (ako on dopusta). ok, to bi bilo to. pozz
mozda nas zakljuca zbog skretanja sa teme ali tesko da ce se to desiti administrator ovdje nema obicaj da zakljucava teme osim ako forum nema maderatora ili je moderator zakazao

hit:
nego, odo i ja sad.

pa imamo mailove u profilu... zar ne?
ili govoris o celooom forumu? ne razumem :roll:

mislio sam na ceo forum, bleach. to ako nam temu zakljucaju, pa mi mozemo da se nadjemo ponovo na nekoj drugoj, bilo kojoj na celom ovom forumu.
ali ja mislim na ceo celcati forum. u slucaju da se nesto nepredvidjeno desi, na primer odluce da se zatvori cela krstarica iz nekog razloga ili samo forum da ukinu. onda moramo imati neko rezervno mesto na sasvim drugom sajtu, gde cemo se svi ponovo skupiti.
ovo govorim zbog toga sto nase druzenje zavisi upravo od krstarice i njenog foruma. ako ona rikne, riknula je i nasa druzina. a to bi bilo nesto uzasno. vise se nikad ne bismo sastali.
e da do toga ne dodje, mi se lepo dogovorimo na vreme koja nam je rezervna opcija. uostalom, imamo mailove. mada meni ne radi nesto u zadnje vreme :cry:

ovako, posle bitke sa hapovima i kentaurima hogsmid je polusrusen. ali krcma Veprova glava je opstala i tu su dosli hans, sartifus i ostali da provere zasto je to tako. tu su nasli bros sa dijamantom koji su hapovi ostavili. hans ga je poneo sa sobom (kao sto vec znas) i posle ga dao sartifusu. ovaj je ubrzo provalio da bros tera osobe da zele smrt drugih. i sartifus je postao opsednut ali sada je dobro zahvaljujuci arsenusovom napitku. sada sartifus i hans i drugi profesori veruju da je neka osoba namerno dala bros hapovima da bi oni pozeleli da nas sve pobiju u hogvortsu. znaci, neko zeli nasu smrt. ali sada je pitanje ko? ubrzo se pojavljuje i monstruozno stvorenje u jezeru sto radi isto sto i bros. ucenici, lajonel, edi, rejc, fren, lisa i kompanija se bore protiv njega i onesposobljavaju ga za neko vreme. za to vreme, hans i mek gonagalova su pronasli kartu za hogvorts expres koja je ispala krivcu sto je dao bros hapovima. znaci, krivac je na hogvortsu ili u okolini. onda, sartifus se seca da je video u vozu nekog coveka sto je nosio prsten u obliku zmije. onda, nastaje mirna pauza za neko vreme. sve se odvija normalno dok sartifus ne odluci da ucenike nauci drevnom kletvom protiv stvorenja iz jezera i brosa. ta kletva je zabranjena i hans i ostali profani odlucuju da izbace sartifusa iz skole. i on im pobegne. sada ga svi jure, pa i aurori, ali ne znaju gde je. i on se sakrio u Veprovoj glavi i tu realizuje svoje namere preko insajdera arsenusa. arsenus prati ucenike, lajonela, edija, fren i ostale. e da, pojavljuje se i horacije (tirionelf). oni svi odlucuju da osnuju grupu Merlinov red i to arsenus saznaje ale ne otkriva sartifusu. i zadnje je to sto je sartifus pricao sa masinovodjom voza i ovaj mu je pokazao prsten-zmiju sto ga je krivac izgubio u vozu. i prsten ostaje kod masinovodje i sartifus sve to kaze arsenusu i tu se zavrsava poslednji post do sada.

izvini ako je malo dugacko ali sve je veoma bitno. cak i detalj sa masinovodjom. eto, sad se ubaci. :wink:

bleach:
infidel:
Hola.
Ja samo skoknuo da vas pozdravim i da vidim sta se radi.
Pokusacu da uletim u rp veceras.
Pozzzzzzzzzzzzzzzzz
poz
pa de si ti? :? :roll:

p.s. ko igra rp, nek pokusa, ako moze, please, da provuce Fran kroz pricu koju zamisli.
thanx.
mada ne morate.... zop :wink:

pozdrav ljudi...ja necu dugo,ne pisem sa svog kompjutera. :)
P.S.MOLIM ONI ISTO STO I BLEACH,SAMO U VEZI MOF LIKA(REJC) :P
volim vas puno.... :wink:

hit:
ovako, posle bitke sa hapovima i kentaurima hogsmid je polusrusen. ali krcma Veprova glava je opstala i tu su dosli hans, sartifus i ostali da provere zasto je to tako. tu su nasli bros sa dijamantom koji su hapovi ostavili. hans ga je poneo sa sobom (kao sto vec znas) i posle ga dao sartifusu. ovaj je ubrzo provalio da bros tera osobe da zele smrt drugih. i sartifus je postao opsednut ali sada je dobro zahvaljujuci arsenusovom napitku. sada sartifus i hans i drugi profesori veruju da je neka osoba namerno dala bros hapovima da bi oni pozeleli da nas sve pobiju u hogvortsu. znaci, neko zeli nasu smrt. ali sada je pitanje ko? ubrzo se pojavljuje i monstruozno stvorenje u jezeru sto radi isto sto i bros. ucenici, lajonel, edi, rejc, fren, lisa i kompanija se bore protiv njega i onesposobljavaju ga za neko vreme. za to vreme, hans i mek gonagalova su pronasli kartu za hogvorts expres koja je ispala krivcu sto je dao bros hapovima. znaci, krivac je na hogvortsu ili u okolini. onda, sartifus se seca da je video u vozu nekog coveka sto je nosio prsten u obliku zmije. onda, nastaje mirna pauza za neko vreme. sve se odvija normalno dok sartifus ne odluci da ucenike nauci drevnom kletvom protiv stvorenja iz jezera i brosa. ta kletva je zabranjena i hans i ostali profani odlucuju da izbace sartifusa iz skole. i on im pobegne. sada ga svi jure, pa i aurori, ali ne znaju gde je. i on se sakrio u Veprovoj glavi i tu realizuje svoje namere preko insajdera arsenusa. arsenus prati ucenike, lajonela, edija, fren i ostale. e da, pojavljuje se i horacije (tirionelf). oni svi odlucuju da osnuju grupu Merlinov red i to arsenus saznaje ale ne otkriva sartifusu. i zadnje je to sto je sartifus pricao sa masinovodjom voza i ovaj mu je pokazao prsten-zmiju sto ga je krivac izgubio u vozu. i prsten ostaje kod masinovodje i sartifus sve to kaze arsenusu i tu se zavrsava poslednji post do sada.

izvini ako je malo dugacko ali sve je veoma bitno. cak i detalj sa masinovodjom. eto, sad se ubaci. :wink:
e mnogo ti hvala uskacem ponovo

hit:
mislio sam na ceo forum, bleach. to ako nam temu zakljucaju, pa mi mozemo da se nadjemo ponovo na nekoj drugoj, bilo kojoj na celom ovom forumu.
ali ja mislim na ceo celcati forum. u slucaju da se nesto nepredvidjeno desi, na primer odluce da se zatvori cela krstarica iz nekog razloga ili samo forum da ukinu. onda moramo imati neko rezervno mesto na sasvim drugom sajtu, gde cemo se svi ponovo skupiti.
ovo govorim zbog toga sto nase druzenje zavisi upravo od krstarice i njenog foruma. ako ona rikne, riknula je i nasa druzina. a to bi bilo nesto uzasno. vise se nikad ne bismo sastali.
e da do toga ne dodje, mi se lepo dogovorimo na vreme koja nam je rezervna opcija. uostalom, imamo mailove. mada meni ne radi nesto u zadnje vreme :cry:
e bravo hit ako zatvore citav forum krstarica idemo na forum koji sam pravi da da vidimo gdje cemo dalje ok?kako baksuziramo

Back