Black_Swan
Aktivan član
- Poruka
- 1.391
Pozdrav svima koje nisam pozdravila!!!Hajde da malo Rp-iramo,a? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovo nije da se desava!!!mystical_ocean:bleach:nije sto ne zelim na msn, nego ne mogu ni da ga ukljucim![]()
ma naravno... znam...razumijem... desava se...![]()

bleach:ovo nije da se desava!!!mystical_ocean:bleach:nije sto ne zelim na msn, nego ne mogu ni da ga ukljucim![]()
ma naravno... znam...razumijem... desava se...![]()
ovo je uvek tako..
zacudo danas nijekad sam bas dugo na vezi, navikne se...
a sad sam se tek zakacila, pa davi...
Nedaj da te to nanervira ...he he poz :wink: hit:Posle dorucka, Arsenus ustade od nastavnickog stola i ne odvajajuci pogled od grupe grifindoraca ode za njima do Ulazne dvorane. Oni su medjusobno pricali i salili se dok su se kretali ka izlazu iz skole. Arsenus ih je pratio skrivajuci se iza stubova i metalnih viteskih oklopa.
Kad ucenici izadjose na Hogvortsko zemljiste on tiho prozbori caroliju uperivsi stapic u sebe: Cameleone!
Istog trenutka on se stopi sa pozadinom kao kameleon i blago otkliza za njima. Priblizio im se na samo tri koraka, a oni nisu ni osetili njegovo prisustvo.
ma krem pivo je slabo... samo na Vinki deluje (jel se tako zove? potpuno sam zaboravilaBlack_Swan:He he...Ma to je krem pivo koje je izgledalo kao sokic!
Rachel,napravi te ja pijandurom![]()
![]()
Black_Swan:He he...Ma to je krem pivo koje je izgledalo kao sokic!
![]()
bleach:ma krem pivo je slabo... samo na Vinki deluje (jel se tako zove? potpuno sam zaboravilaBlack_Swan:He he...Ma to je krem pivo koje je izgledalo kao sokic!
![]()
)
mi to nesto krijumcarimo??? cccc...
u sta se Hogvorts pretvori...
ili bolje pitaj nju...Ko ce znati sta se desava po Hogvortsu kada dobra decica(poput mene)spavaju...to nema sansemystical_ocean:Ne brini,bice dobro...Nedaj da te to nanervira ...he he poz :wink:
cccc...Black_Swan:Slabo je,ali pitaj Boga koliko ih je Myst popila do sad![]()
ili bolje pitaj nju...Ko ce znati sta se desava po Hogvortsu kada dobra decica(poput mene)spavaju...

odavno je rekao cao, al je nestao...hit:gde je damb?
e aj idem ja. vidimo se ljudi. :wink:

koji...?Black_Swan:Pa gde su ti RP-ovi???![]()
okBlack_Swan:Joj,i ja moram da idem...Eh...Do sutra!![]()
Cak dva (a izgleda uskoro i tri) puta...bleach:jel gledao neko sem Feanora Hristove muke?
ja jesam
caooooooo!