-Air Stefan-
Aktivan član
- Poruka
- 1.895
Meni se harry potter raspada. Filmmovi su mu sranje...kao i sve ostalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni fali pola strana u petom delu....iguman stefan:Meni se harry potter raspada. Filmmovi su mu sranje...kao i sve ostalo.
Marko93:Meni je taj hari poter tako glup onaj coravi debeli debil mali glupi
Mislim da je premijera 12 jula.Jedva cekam...aleksandra_93:meni je harry potter bas strava procitala sam sve delove samo mi je ostao ovaj 7 al neznam kad izlali.A film red feniksa ce biti premijera u junu ili julu ove godine.
13.7.2007aleksandra_93:meni je harry potter bas strava procitala sam sve delove samo mi je ostao ovaj 7 al neznam kad izlali.A film red feniksa ce biti premijera u junu ili julu ove godine.
Pa,iskreno,Daniel mi stvarno izgleda nekako...hmmm...pa,geeky....Nisam tako zamishljala Harija....Ali ti stvarno volish da provocirash....ali nazhalost,pored toga,josh jedna stvar koju ne znash je gramatika....Marko93:zato sto hocu tog kretena malo da prozivam.Sta on zamislja da je?On je neki mali seljak iz pickinza i doshao tu pishe u BRAVO kako on ima 10.000.000$ (10 miliona dolara) i kao da je on kralj da ga sve ribe vole.A debeo je samo tako josh kada stavi one naocare okrugle TEGLASTE mislim stvarno je kreten!![]()
DA,ti NE ZNASH gramatiku.....Marko93:ja neznam gramatiku?
Debeli-Dorijan:Glupi sun sta ga prozi vas zna on grama tiku bolje od tebe i tvoje-porodice za jedno zato ne seri budalo i ti volis glupog harrya
Hej...ammmm..Marko...Ja sam zhensko,brate....By the way,volim da se svadjam....i da vredjam ljude koji bespotrebno pochinju rasprave koje nisu u stanju da zavrshe...Marko93:@Sunny retard ti u gacama?JEsam tebe prozivao pa da me prozivash!?Izvni zasto tako.A vidi se da si streber neki nacitani i mislish da si jaje da si iznad drugih.Ti si ispod drugih zato sto si takav pacenik.A samo ako vas zanima zasto retard?Zayto sto je stavio belim slovima retart
Ponovo....Ha,oproshteno ti je....Marko93:Dobro Greska UKUCANJU!
Choveche,pa ti stvarno ne znash gramatiku....Marko93:Sunny lozisse nemoj toda dopustish ispas cesh kreten nikad
Choveche.......Vi ste svi bolesni.....Marko93:Znam ja grama tiku!
Nemoj ti dame ucish molimte!
Marko93:@Sunny
E sunce moje lepo vidish kako si ti glupo kad te je nalozilo dete od 13 godina.LOL.Rekao sam ti nemoj da se primash ali ti hteo da ispadnesh dzek i tu **** nesto a mi te lozili sve do sad.Kako si ti glupa osoba pa to je ne moguce kada se tako primash na moje postove.LOL!![]()
Marko93:@Sunny
E,sunce moje lepo,vidish kako si ti glupo kad te je nalozilo dete od 13 godina.LOL.Rekao sam ti ,nemoj da se primash ,ali ti hteo da ispadnesh dzek i tu **** nesto ,a mi te lozili sve do sad.Kako si ti glupa osoba ,pa to je ne moguce kada se tako primash na moje postove.LOL!![]()
Debeli-Dorijan:ma sta necemo biti grubi za nju bi samo konjski ***** bio grub ona je isfrustrirana budala