Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
za 7 deo sam jos pre cula da ce izaci 7.7.2007 u 7:00h jer je 7 magican broj al neverujem da ce bas tad izaci,svejedno ja jedva cekam.dvoje ce umreti jedan ce biti pomilovan tako je izjavila J.K Rouling al meni je najvaznije da harry ostane ziv.
Letos sam procitala 6 deo bilo mi je bas zao sto je Dambldor umro,rasplakala sam se.
Zao mi je sto ce i kraj doci al posle 7-og dela ce izaci enciklopedija harry pottera.

Marko93:
zato sto hocu tog kretena malo da prozivam.Sta on zamislja da je?On je neki mali seljak iz pickinza i doshao tu pishe u BRAVO kako on ima 10.000.000$ (10 miliona dolara) i kao da je on kralj da ga sve ribe vole.A debeo je samo tako josh kada stavi one naocare okrugle TEGLASTE mislim stvarno je kreten! :evil:
Pa,iskreno,Daniel mi stvarno izgleda nekako...hmmm...pa,geeky....Nisam tako zamishljala Harija....Ali ti stvarno volish da provocirash....ali nazhalost,pored toga,josh jedna stvar koju ne znash je gramatika....

Marko93:
@Sunny retard ti u gacama?JEsam tebe prozivao pa da me prozivash!?Izvni zasto tako.A vidi se da si streber neki nacitani i mislish da si jaje da si iznad drugih.Ti si ispod drugih zato sto si takav pacenik.A samo ako vas zanima zasto retard?Zayto sto je stavio belim slovima retart
Hej...ammmm..Marko...Ja sam zhensko,brate....By the way,volim da se svadjam....i da vredjam ljude koji bespotrebno pochinju rasprave koje nisu u stanju da zavrshe...

Marko93:
@Sunny

E sunce moje lepo vidish kako si ti glupo kad te je nalozilo dete od 13 godina.LOL.Rekao sam ti nemoj da se primash ali ti hteo da ispadnesh dzek i tu **** nesto a mi te lozili sve do sad.Kako si ti glupa osoba pa to je ne moguce kada se tako primash na moje postove.LOL! :lol::lol:

Choveche....JA sam zhensko------>rodjenjem.....
A josh uve stojim iza svog mishljenja....
Vas dvojica ste bolesni....Ccc....

Back