Klarisa
Zainteresovan član
- Poruka
- 163
Super! Ajde zato pali!
Preveli su naslov sedme knjige!
Preveli su naslov sedme knjige!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sofffy:~Smrtonosni Blagoslovi~ je nash prevod.
Takode :wink:Banshee:prevod izlazi za 7 meseci ili na engleskom?
koliko se secam sesta knjiga hp je nesto kasnila sa prevodom.
jedva cekam knjigu.kad skupim svih sedam,sescu dve nedelje i samo cu citati od prve do poslednje knjige sve vreme![]()
Gore je bilo kad je Dambldor poginuo!! JOJ KO CE CEKATI JOS 7 MESECIBanshee:hm,ja iskreno verujem da je sirijus ziv i da ima nesto u vezi tog vela....
najvoise sam plakala kada je poginuo sirijus![]()
Ajde molim te reci sta te je u ovoj temi asociralo ma male oglasejovan_irig:Prodajem stoni fudbal marke FABI
u odličnom stanju u radu sa
žetonjerom i ugradjenim brojčanikom
sa 2 kljuca cena 300 evra
e_mail: filipovic@krstarica.com
Ne,zvanichni naslov je ~Smrtonosni Blagoslovi~Fanatic_Kv:jeste li sigurni da je to prevod... Mislim nas... Ja sam cuo da je nesto u fazonu Smrtni sveci ili sl. U svakom slucaju sanse su 50%-50% da Harry umre u ovom delu!!!
Nije kasnila, to je bio prvi evropski prevod. Trebalo im je samo dva meseca.Banshee:prevod izlazi za 7 meseci ili na engleskom?
koliko se secam sesta knjiga hp je nesto kasnila sa prevodom.
jedva cekam knjigu.kad skupim svih sedam,sescu dve nedelje i samo cu citati od prve do poslednje knjige sve vreme![]()
Otkrio si rupu na saksiji.I Sirijus ne umire u 3 vec u 5 delu.baro-laco:Umiru i Sirijus i Dambldor!!!
Sirijus u 3 delu a Dambldor u 6!!!
Da li i Harry umire u 7 delu?
Nisto se prica o tome.
baro-laco:Umiru i Sirijus i Dambldor!!!
Sirijus u 3 delu a Dambldor u 6!!!
Da li i Harry umire u 7 delu?
Nisto se prica o tome.
Yoy,kako neko voli da provocira....C c c.....Marko93:Meni je taj hari poter tako glup onaj coravi debeli debil mali glupi