zasto Goldengaidin mislis da ja volim Kruma zbog glumca?Ja sam knjigu procitala mnogo prije filma, glumac jes' dobar po meni i mislim da on TREBA da bude sirov. u svakom slucaju, slazem se sa tobom u vezi horkuruksa.kad sam bila u bioskopu da gledam 4. dio, znala sam mnogo prije kako ce Krum izgledati jer sam isla na muggle.net. Cim su ga neke vidjele pocele su da uzdisu(majke mi) i da govore:
''Kako je lep(scena kada ubaca svoje ime u pehar)!'
Mozda je trebao da bude malo vise ruzniji, ali glumac je dobro odglumio , mada sumnjam da ce dobiti vise uloga posle ove. Onda, mislim da je Sedrik Digori kao glumac, totalni promasaj. Gledala sam ga u Prstenu Nibelunga i tu je bio dobar. Digorija nikada nisam zamisljala takvog, ne znam zasto...(a on bi tamo trebao da bude ''najljepsi). Takodje mislim da su mogli da nadju bolju glumicu za Fler ali ova je sasvim ok. Kejti Leung(Co Cang)mi se mnogo svidja kao Co Cang. Jedina stvar koja mi se nije svidjela od glumacke podjele od 3 pa do ovoga jeste zamjena za Ricarda Harisa, Majkl Gembon. Dambldor se potpuno promjenio i potpuno ga je glumac ''promasio(ne kazem da ga je lose odglumio nego da mu je dao drugacije osobine). Bolje da su uzeli Jana MekKelena(Gandalf).