Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zapravo, Sofffy je jedina koju zaticem ovdje od kako je prosla fama cetvrog filma!
Tixi, na Hogvorts Srbia je super, jako je organizovano, a od nasih, nemam pojma koga ima, mene ces naci pod nikom Nevena u Grifindoru.

Vrlo su revnosni i odgovorni, bices razvrstana u kratkom periodu, onda biras predmete, radis domace, kupujes u Dijagon aleji, a o drugim stvarima raspravljas u Osavio za metle. Ucestvujes na kvizu, carobjnackom dvoboju, igras kvidic, ako hoces.

Uglavnom, meni je skroz ekstra, a link ti je dvije strane u nazad, naci ces ga!
Javi ko si i gdje si.

Heeeeey!!! Pozdrav svima!! Evo samo svratio da se javim... Nije me bilo 300 godina. Recimo da sam pomalo zauzet.. Nadam se da ste svi dobro... Ne znam ni koliko vas je ostalo od starog drustva.. Mozda dodjem jos koji put, ali nista ne obecavam. Ove obaveze me ubise. Jedva i imam vremena za internet i zabavu. Dobro, uvek se nadje vremena za citanje knjige i gledanje filmova, ali sta ces... Dobro, idem ja za sada pa se cujemo kasnije... Namarie!

banneryg8.jpg

Harry Potter Serbia je nezavisni Harry Potter fan site, stvoren u cilju bržeg informisanja Harry Potter fanova sa podrucja Balkana, nastao 10. jula 2004. godine. To je prvi Harry Potter sajt na srpskom jeziku, a u to vreme i jedini na podrucju Srbije i Crne Gore.

Ove godine, kao i u prethodne dve, HPSerbia je pripremila mnogo iznenadenja. Zahvaljujuci svakodnevnom ažuriranju zvanicnog sajta HPSerbia mreže, postali smo poznati i van granica naše zemlje i osvojili brojne nagrade. U cilju boljeg informisanja, od ove sezone pocinje sa radom i HPSerbia Newsletter. Tako cete od sada vesti o dešavanjima vezanim za HP svet moci dobijati u svoje mail sanduce! Naravno, tu je i forum koji postoji vec godinu i po dana, sa velikim brojem dnevnih poseta i preko 200 clanova, ciji se broj povecava svakog meseca.

Pored tih poznatih delova HPSerbia mreže, od ove sezone možete pratiti fanfiction "Deca haosa", a u pripremi je i "CSI: Hogwarts" koji sa radom pocinje od oktobra.

A u oktobru, samo na HPSerbia mreži, pocinje i prvi on-line reality show - Trocarobnjacki turnir. Prijave su u toku, tako da još nije kasno da postanete jedan od ucesnika!

Naravno, još puno novih projekata i iznenadenja vas ocekuje, samo na HPSerbia mreži!

Dobrodošli! Ocekujemo vas!

http://www.hpserbia.com Harry Potter Serbia: The Site
http://s11.invisionfree.com/HPSerbia HPSerbia.com Forum

headers1fc9.jpg

Sajt Harry Potter Serbia ove jeseni organizuje prvi on-line reality show - Tročarobnjački turnir. Prijavite se i uživajte u magiji.

Za učestvovanje u Tročarobnjačkom turniru mogu se prijaviti svi koji imaju više od 13 godina. Tročarobnjački turnir zahteva puno mašte. Biće isprobavano vaše umeće pisanja, rada sa slikama i svega što spada pod razvijanje umetničkih sposobnosti.

Neće biti lako. Samo NAJBOLJI opstaje. Tri podviga i tri šanse za pobedu.

Pokušajte. Možda Vatreni pehar izvuče baš vaše ime. Trofej je samo jedan - a tri su šampiona!

http://www.hpserbia.com/tturnir/ TROČAROBNJAČKI TURNIR!!!

Mozda i ima nekoga ali kakva vajda kada u SVAKOM postu vi reklamirate i ostavljate linkove za druge 4ume!!!!
Ovo je HP forum na KRSTARICI a ne na hpserbia ili hogwarts ili nesto slicno! i ovde ne dolazim da bih gledao advertisinge za ostale 4ume vec zbog zezanja ali vidim da ovde sve sto se radi jeste copy/paste link!

Grifindor, naravno. U principu, na svim ovakvim testovima do sada sam bila u Grifindoru. Kada bi zaista postojalo nesto sto bi moralo da me razvrsta na slican nacin, opet bi bio Girfindor. Od svih kuca imam najvise njihovih karakteristika.

Fanatic_Kv:
Mozda i ima nekoga ali kakva vajda kada u SVAKOM postu vi reklamirate i ostavljate linkove za druge 4ume!!!!
Ovo je HP forum na KRSTARICI a ne na hpserbia ili hogwarts ili nesto slicno! i ovde ne dolazim da bih gledao advertisinge za ostale 4ume vec zbog zezanja ali vidim da ovde sve sto se radi jeste copy/paste link!
respect...:)
zivi bili,svi :)
hit,feanor,soffy,fanatic & co. :D
I tak` sto ima novo?
e da,jesam li zaboravio da vam kazem da se javljam iz nezavisne crne gore?(ne mogu da odolim,jednostavno moram da se pohvalim):D

Back