sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Dambi!!!!Poooz :***
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BigMan:Pozdrav svim HP fanovima. Drago mi je da ova tema josh zivi iako je interesovanje opalo.
Ma samo da se izdrzi do knjige i film i bice super.![]()
tix!kako te se necemo sjecati!tixi:Olaaaaa!!!!Do u remember me?
E pa znam da je sramota sto se bas bas dugo dugo nisam javljala,ali verujte....toliko toga se izdesvaalo da...ne znam...ali ono sto je najbitnije ostala sam verna HP-u i naravno VAMA,ako me se secate,jer ja sam jedna od onih koji su bili uz ovaj sajt od pocetka....Nego,jedan od razloga je sto sam izgubila password pa nisam mogla ni da se konektujem preko ptt-a,pa sam na forumu promenila sifru,(biser!sta da kazem,a nisam mogla da proverim postu)....Pa,sad sam tu i nadam se uskoro se vracam opet.OGROMAN KISS ZA SVE!!!!!!!
TIXI
prvo,thx Jekai...sofffy:tix!kako te se necemo sjecati!sta se radi?kao sto vidis,skoro nikoga od starih clanova nema...
![]()
tixi:Olaaaaa!!!!Do u remember me?
E pa znam da je sramota sto se bas bas dugo dugo nisam javljala,ali verujte....toliko toga se izdesvaalo da...ne znam...ali ono sto je najbitnije ostala sam verna HP-u i naravno VAMA,ako me se secate,jer ja sam jedna od onih koji su bili uz ovaj sajt od pocetka....Nego,jedan od razloga je sto sam izgubila password pa nisam mogla ni da se konektujem preko ptt-a,pa sam na forumu promenila sifru,(biser!sta da kazem,a nisam mogla da proverim postu)....Pa,sad sam tu i nadam se uskoro se vracam opet.OGROMAN KISS ZA SVE!!!!!!!
TIXI
e za link ne znam stvarno,ne secam se gde sam nasla,ali neko od clanova je ostavio...ne znam na kojoj strani....ako pronadjem javicu...HEBEHA:Gdje si radila taj test? Mozes da ostavis neki link na ovoj strani?
Sto ne dodjes na hogvorts srbia, link je na prethodnoj strani.
vidim...nazalost,tako je izgleda....ali lepo od tebe sto ne dozvoljavas da tema totalno padnesofffy:eh,tix,dodje poneko ovdje,ali sve na kratko.Ja sam uvijek tu,ali na teenu!![]()