wildstrawberries
Početnik
- Poruka
- 14
Jel mislite da Harry Potter i Relikvije Smrti Prvi deo zasluzuje drugo mesto? A prvo?
...Prema ovom video zapisu.
...Prema ovom video zapisu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čoveče gledam Gospodara prstenova, koliko sličnosti sa Harijem. Prvo, Frodo i Hari su mi nekako slični, drugo likovi Dambldora i Gandalfa. Onda Sauron i Voldemort su nekako oličenje samog zla, i obojica tek formiraju svoje telo, nemaju potpuni oblik ( za Sauona nisam baš sigurna nisam dobro ispratila). I Hari i Gospodar imaju jake ženske likove, Saurona ubija ona princeza.
I najbitnije sličnost izmedju horkuksa medaljona i prstena. Onaj ko ih nosi poludi i postaje nekako nervozan.
Naravno, i ja sam to ptimetio, sve to je pokrala iz LOTR.
I LOTR je 10x bolji.
Ali svejedno, svih 11 filmova sam gledao u bioskopu.
Isto i Matrix trilogiju.
Teško onima koji odrastaju na Transformers i Twilight sranjima.
Zašto svi toliko vole LOTR, meni je dosadno. Počeo sam knjige da čitam (sve delove po redu ali od svake odustao) a filmovi su katastrofa. Prvo su nabudženi efektima da je to strašno, 2012 mi izgleda realnije. Ništa, ali ništa mi se ne svijda kod knjiga/filmova i još knjige se ocenjuju kao najčitanije/prodavanije na celom svetu a filmovi kao najgledaniji/profitabilniji na celom svetu. Ne razumem...
Dok nemam zamerki na S.C Lewis-ovu Narniju, zalepio se za knjigu kao lud a filmovi su jako dobri (dok mi se ne svidja trojka, dosta se primećuje promena režisera, jako loš izbor) i ludački čekam četvrti deo...
... ali bez obzira što je uzela dosta stvari iz Gospodara, Harija i dalje više volim.
i ja ne volim LOTR iako važi za kvalitetnije delo. Inače hari Poter filmovi počinju da se emituju na Prvoj od ovog vikenda.![]()
i ja ne volim LOTR iako važi za kvalitetnije delo. Inače hari Poter filmovi počinju da se emituju na Prvoj od ovog vikenda.![]()
Ja sam čuo da idu do petog dela minimum, maximum do šestog.Peti deo je bio 2007me, pre 4 godine, tako da ne bi bilo čudno. A i šesti nije bio skoro u bioskopima.