Djika junior
Domaćin
- Poruka
- 3.733
Ne!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguće, meni npr, deluje nemoguće ispratiti film ako nisi pročitao knjigu. Ne mogu tačno da se setim kakvi su bitni detalji izbačeni, ali evo jednog koji mi je baš ostao u sećanju:
U, činimi se, petoj knjizi, Tonks počinje da iskazuje simpatije prema Lupinu. U šestom delu su već zajedno, i pojavljuju se u nekim bitnim scenama kao par. U sedmom dobijaju sina, poznato je da Lupin želi da ih napisti da ne bi bili sa vukodlakom i da bi se pridružio Hariju i ekipi u egzilu.
A evo kako je to opisano u filmu: nigde ni naglaska da će Lupin i Tonks biti zajedno. Odjednom u šetom delu, jedno veče su kod Veslijevih na kafi i Tonks kaže Lupinu: ,,Šta je bilo dragi?"
Kako ti, ako nisi čitao knjigu da ukapiraš?
sa ovim se potpuno slazem moglo je biti zanimljivije da su ubacili nesto od ovoga u film. A ne samo da od jednom ona kaze za Lupina moj muz, skoro sam gledala sa drustvom sve delove kao primremu za premijeru 7/2 i par osoba koje nisu citale knjigu su bile totalno zbunjeni. sto nije ni cudno ali pokazuje da su napravili veliku gresku u predstavljanju najboljeg para iz HP-a.U, čini mi se, petoj knjizi, Tonks počinje da iskazuje simpatije prema Lupinu. U šestom delu su već zajedno, i pojavljuju se u nekim bitnim scenama kao par. U sedmom dobijaju sina, poznato je da Lupin želi da ih napisti da ne bi bili sa vukodlakom i da bi se pridružio Hariju i ekipi u egzilu.
sto nije ni cudno ali pokazuje da su napravili veliku gresku u predstavljanju najboljeg para iz HP-a.
@Dusan
za razliku od tebe smatram da je dobro sto nema previse ljubavnih scena vezanih za njih dvoje sta vise i ne treba da ih bude ima ih sasvim dovoljno, kako u knjizi tako i u filmu.
Ne razumem...
A zašto ti se ne dopada scena u kojoj Hari i Hermiona plešu. Meni je baš gotivna i slatka, iskazuje njihovu bliskost. Inače deset godina se nadam nekom obrtu u nadi da će njih dvoje ostati zajedno.
-
Ali takav kraj bio značio da je harry naprasno postao moćniji od najmoćnijeg čarobnjaka na svetu, a to je nemoguće, on je najobičniji dečak. Veliki čarobnjaci poput Dambldora ili Voldemora ne mogu da dozvole da ih pogodi Avada, gomila načina je da to izgegnu, sklone i se i uzvrate.
takav kraj je nelogičan, jer da je Voldemora tako lako ubiti ne bi čekali harija već bi ga do tada sredili daleko veći i jači čarobnjaci.
Tačno je da se pojedini fanovi širom sveta bune za sve i svašta, ali film je film, knjiga je knjiga.
hm ne svidja mi se zapravo nacin na koji je prikazana ta bliskost moglo je mnogo bolje , zapravo ja vise njihovu bliskost primecujem u scenama na groblju u Godrikovoj dolini kada se ona nasloni na njega.
A sto se tice najboljeg i najlepseg para ^^ ne prikazivanje razvoja njihove veze u filmu mi je najveci minus.
I naravno sto se tice kamena kao relikvije, hm pa rekla bi da je scenarista zajebao stvar ili je hteo to da prikaze kao komu iz koje Hari moze sam da se vrati .... nzm , uzgred nije li kamen na prstenu bio mnogo veci kada se prvi put pojavljuje na prstenu o.O