infidel
Domaćin
- Poruka
- 3.051
ej ljudi jel znate sta je sa Feanorom?
trebalo je da postane tata, nisam se cuo sa njim sto godina ne znam ni dal je ziv
trebalo je da postane tata, nisam se cuo sa njim sto godina ne znam ni dal je ziv

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ti ne vjezbas matematiku 5 sati dnevnoinfidel:amatercino
dnevno sam za kompom 10 sati, ako se ne racuna gledanje filmova iz kreveta tu ide jos nekih 3 i po sata
ovo je, naravno kad ne idem u skolu, a kad idem u skolu onda buljim u monitor po 7 sati, opet bez filmova
naravno da je ziv!infidel:ej ljudi jel znate sta je sa Feanorom?
trebalo je da postane tata, nisam se cuo sa njim sto godina ne znam ni dal je ziv![]()
Aauuu,znam taj osecaj.A koju si srednju upisala?Prva god. jel tako?sofffy:ma ne bubam za prijemni)vec idem u srednju),nego sam pala na polugodistu iz matematike...pa vjezbam za ispravak...
![]()
![]()
![]()
meda_bica:A novim? :sad:
meda_bica:'el to reklama za bosanski(kraljevacki) hot-line?![]()
gimnazijaElishabeth:Aauuu,znam taj osecaj.A koju si srednju upisala?Prva god. jel tako?
Fanatic_Kv:A zasto to "kraljevacki"???
Je8esh mi sve nisam te cula sto godina!!!!!!hit:i novim...![]()
feanor je bio ovde cini mi se neki period bas kad ja nisam bio i onda mi utekao ispred nosa. zauzet covek, pravi familiju, sta ce mu sad forum...![]()
ma vazi se,nego stainfidel:juhu
opet se vracamo na stari put
@sofffy
sta mislis da ostavimo... ahm, ahm, gospodina malo samog u BL-u i nas dvoje skoknemo do Tuzle?
btw, sutra idem da se uclenim u SKJ :-D