Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
infidel:
amatercino
dnevno sam za kompom 10 sati, ako se ne racuna gledanje filmova iz kreveta tu ide jos nekih 3 i po sata

ovo je, naravno kad ne idem u skolu, a kad idem u skolu onda buljim u monitor po 7 sati, opet bez filmova
pa ti ne vjezbas matematiku 5 sati dnevno :twisted: :twisted: ...vikendom me ne mogu skinuti....budem od kad otvorim oci do spavanja- znaci od 2 popodne do 4-5 ujutro.... :P :P :P

Ja sam citala ranije postove i definitivno je bio tu.Cime se bwe on bavi kad je cas ovamo-cas onamo?
@infidel
Ma ok.Kad nadjes vremena iznesi po koju teorijicu.Ipak je ovo Harry fan club:lol:Ja sam malo cunjala po stranim forumima i kakvih sve teorija nema.Verovatno su samo pravu omasili:lol:Ma neki likovi provode po 10h proucavajuci Harija a ne za kompom.
@soffy
Jel to nama neko buba za prijemni?:lol:

E aj' mi neko da bar neku ideju,teoriju na par sledecih pitanja o HP:Zasto Snejp favorizuje Draka od prvog dana?Mislim predpostavljam zasto mrzi Harija ali ovo mi je malo cudno.A ipak je na pocetku cak bio blag prema H.Dju.bre ali blag.Mislim oduzimao im je po jedan poen u prvoj knjizi a ne po 10-20.I na kraju sestog dela u onom dzumbusu kaze Snejp H nesto kao:"Neces upotrebiti moje cini protiv mene kao tvoj otac Poteru."Predpostavljam da je radio sa Lili na napicima u skoli(onaj zenski rukopis u knjizi) li mi nije bas najjasnije..Jel isao neko po starim forumima?Ovo nisam nigde nasla.

juhu
opet se vracamo na stari put

@sofffy
sta mislis da ostavimo... ahm, ahm, gospodina malo samog u BL-u i nas dvoje skoknemo do Tuzle?
btw, sutra idem da se uclenim u SKJ :-D

@rain
nemas pojma koliko mi je drago sto si dosla
toliko toga hocu da ti tazem, toliko toga hocu da cujem... yebes mu mater nije ovaj net bez tebe nesto posebno

@elizabeth
posto sam batalio spremanje u BG-u doturanje diskova je problem, tako da ce stici malo kasnije, kad nadjem gomilu slobodnog vremena
btw, WB :p

Back