infidel
Domaćin
- Poruka
- 3.051
hej bez svadje!
nasoj durgarici BLEACH je danas rodjendan i stoga Happee birthady i sve najbolje
a sto se tice sofffy to cemo drugi put
@ tonx
nisam mislio da te naljutim, sustina je u tome da ljudi treba da uce sto vise stranih jezika kako dela samih stranih drzava ne bi gubila svoju lepotu prevodjenjem
ne kazem da nas jezik ne valja, samo... prevodioci nisu u stanju da docaraju atmosferu koja vlada u engleskom izdanju HP 6
drago mi je sto si iznela svoje misljenje i to cenim
moje misljenje o tebi se popravilo, otisla si stepenicu vise
@ndjordje91
ej, stvarno te molim da malo razumnije pises
stvarno mi nisu jasni tvoji znaci interpunkcije, mislim recenice su ti skroz nejasne, bar za mene i ovaj... trudi se da pises prosto-prosirenim recenicama, sa malo vise detalja, jer kao sto rekoh, malo su nejasne
btw, objasni ovaj zadnji post
@ sofffy
tx sto me branis, tj moje stavove
to mi jako puno znaci
poz
nasoj durgarici BLEACH je danas rodjendan i stoga Happee birthady i sve najbolje
a sto se tice sofffy to cemo drugi put
@ tonx
nisam mislio da te naljutim, sustina je u tome da ljudi treba da uce sto vise stranih jezika kako dela samih stranih drzava ne bi gubila svoju lepotu prevodjenjem
ne kazem da nas jezik ne valja, samo... prevodioci nisu u stanju da docaraju atmosferu koja vlada u engleskom izdanju HP 6
drago mi je sto si iznela svoje misljenje i to cenim
moje misljenje o tebi se popravilo, otisla si stepenicu vise
@ndjordje91
ej, stvarno te molim da malo razumnije pises
stvarno mi nisu jasni tvoji znaci interpunkcije, mislim recenice su ti skroz nejasne, bar za mene i ovaj... trudi se da pises prosto-prosirenim recenicama, sa malo vise detalja, jer kao sto rekoh, malo su nejasne
btw, objasni ovaj zadnji post
@ sofffy
tx sto me branis, tj moje stavove
to mi jako puno znaci
poz