Makazont
Zainteresovan član
- Poruka
- 335
Isto. Šta su nam bre to uradili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj zadnji deo Gay Potera je tako bio ocajan , dok su bili mali,nekako su mi bili vise zanimljiviji , sto vise odrastaju to su vise nesposobni za glumu.
Pobednička slika
![]()
Ova Helen Bonam Karter je mnogo lepa žena za svoje godine i odlična glumica. I kao raščupana veštica izgleda lepo.
Gledala sam diskusije,posto sam veliki fan knjiga o Hariju Poteru,filmova takodje,ali knjiga prvenstveno.Razocarava me sto neki ljudi imaju predrasude o ovim knjigama,govoreci da su one decije i da nisu dorasle svetskim klasicima.U redu,svako od nas ima svoje misljenje i moze da voli ili ne voli knjige ovakvog tipa.Ali,razocaravajuci je podatak da cak i ljudi koji nikada nisu uzeli u ruke ijednu od knjiga o Hariju Poteru misle da su kompetentni da sude o njoj i iskazuju kritike.Kada govorim o ovakvim ljudima mislim na one koji pljuju ovakve knjige iako znaju da nikada u zivotu nece biti sposodni da napisu nesto bar upola dobro.Posprdni komentari su samo odraz nemogucnosti ljudskog uma da pojmi ono sto drugi ljudi mogu.Hari Poter je simbol kreativnosti ljudskoga uma,pojava koja govori o vaznosti pojedinih moralnih osobina u zivotu svakoga coveka,hrabrosti,spremnosti da se suocimo sa smrtnim opasnostima,i podrsci koju nam mogu pruziti oni koji nam znace sve na svetu.Pravi odgovor glasi:Ne,Hari Poter nije decija knjiga,vec je to knjiga u kojoj mogu uzivati ljudi svih starosnih dobi,posto je zasigurno da ce je svako od nas razumeti na potpuno drugaciji nacin,zavisno od nase percepcije...A upravo je to lepota knjizevnosti kao grane umetnosti,da pruzi coveku mogucnost da se sazivi sa likovima i da iz svake prikazane situacije izvuce nesto korisno,a usput se i dobro zabavi citajuci...
Zato,nemojmo hejtovati
Peace![]()
Hvala! Vidim da cu morati da obnovim gradivo i da procitam o5 knjiguDa sazna da li je sin Drako živ, pošto se nalazi u zamku gde je tekla bitka. To pita Harija, a on joj odgovara da jeste, i onda ona slaže da je Hari mrtav da bi ga zaštitila.