ja_KV
Početnik
- Poruka
- 43
E, na sfingu sam zaboravila. Bas bez veze sto je nema!A bas me zanimalo kako ce da je odrade
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cool avatar. Jelen pivo?voodoo dol:U lavirintu nema sfinge...(sad se setih)
Da i ja sam hteo da vidim kako ce to da naprave, a oni nisu ni napravili....Sutra nabavljam film od druga on ima DVD rip. Kaze da je slika do yaya....ja_KV:E, na sfingu sam zaboravila. Bas bez veze sto je nema!A bas me zanimalo kako ce da je odrade
fuuuuck....DAMBLDOR:J. K. Rouling ozbiljno razmislja o tome da ga “ubije” na kraju sedme knjige.
DAMBLDOR:Hari Poter je konacno dosadio i sopstvenoj majki. Autorka serije romana o mladom carobnjaku J. K. Rouling ozbiljno razmislja o tome da ga “ubije” na kraju sedme knjige.
"J. K. Rouling je sa Poterom zivjela toliko godina da joj je vec previse i jedva ceka da ga posalje u smrt", otkrio je glumac Dzim Dejl, koji pozajmljuje glas Hariju u audioadaptaciji knjige.
Sedmi nastavak romana o Hariju Poteru ocekuje se sljedece godine, a Rouling je izjavila da je skoro zavrsen te da nedostaje jos samo posljednje poglavlje.
Jeeeeees!
*november rain*:Nisam stigla da procitam bas sve sto ste pisali... ):
hajde da nagadjamo sta ce da se desava u 7. knjizi..? ((:
Srculence:Bilo bi bas shitttt da Harry umre na kraju.Ne bi bilo fer.
A u sedmoj knizi...pa Harry ce verovatno naci horkrukse i unistiti ih(mada mi nije jasno kako,kad cak ni Dabldor nije mogao).Jos mi je manje jasno kako ce on ubiti Voldemorta,kad Voldi ima neverovatne moci.Deluje logicno da ce Harry umreti,ali Roulingova nece to uraditi.
N_ToNx:MOzda ce Hari i da umre, ali Voldemor definitivno nece zavladati svetom. Koja bi onda bila poenta knjige? Bilo bi bas glupo. Ja Harija i ne volim nesto posebno, ali stvarno bi bilo glupo da umre.
markoca:Da i ja sam hteo da vidim kako ce to da naprave, a oni nisu ni napravili....Sutra nabavljam film od druga on ima DVD rip. Kaze da je slika do yaya....
nije muchenje...ja sam zadovoljna...GrimReaper:Koliko sam mogao da zakljucim iz vasih postova, film nije bas najsjajnije ispao, jel tako? Kazite mi samo, jel vredi da mu se posveti tih 2-3 sata koliko traje, ili da se ne muchim dzabe?![]()
I ja sam procitala da je ozbiljno razmisljala o tome da ga ubije na kraju sedme knjige, ali je izjavila da to ne sme da uradi zbog miliona obozavaoca koji bi je verovatno lincovali i rekla je da Hari ostaje ziv na kraju sedme knjige,tako da nista od tih teorija.Mislim da je skroz bezveze da Hari umre na kraju.Cemu citanje knjiga onda?DAMBLDOR:Hari Poter je konacno dosadio i sopstvenoj majki. Autorka serije romana o mladom carobnjaku J. K. Rouling ozbiljno razmislja o tome da ga “ubije” na kraju sedme knjige.
"J. K. Rouling je sa Poterom zivjela toliko godina da joj je vec previse i jedva ceka da ga posalje u smrt", otkrio je glumac Dzim Dejl, koji pozajmljuje glas Hariju u audioadaptaciji knjige.
Sedmi nastavak romana o Hariju Poteru ocekuje se sljedece godine, a Rouling je izjavila da je skoro zavrsen te da nedostaje jos samo posljednje poglavlje.
Jeeeeees!