Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hari Poter je konacno dosadio i sopstvenoj majki. Autorka serije romana o mladom carobnjaku J. K. Rouling ozbiljno razmislja o tome da ga “ubije” na kraju sedme knjige.
"J. K. Rouling je sa Poterom zivjela toliko godina da joj je vec previse i jedva ceka da ga posalje u smrt", otkrio je glumac Dzim Dejl, koji pozajmljuje glas Hariju u audioadaptaciji knjige.
Sedmi nastavak romana o Hariju Poteru ocekuje se sljedece godine, a Rouling je izjavila da je skoro zavrsen te da nedostaje jos samo posljednje poglavlje.

Jeeeeees!

Dobro vece prijatelji stari... (:
Evo, procitah i ja 6.dio.
Ne mogu reci da sam odusevljena..
Puno zanimljivije su mi bile 4. i 5. knjiga.
Ovu, zadnju, sam prebrzo procitala, i cini mi se kao da fali nesto...
A i nema nekog (direktnog) sukoba izmedju Voldemorta i Pottera...
I bzvz mi je sto je Dumbledore umro..
Dobro, to su trenutni utisci, knjigu cu vjerovatno ponovo procitat' pa cu se javit' da jos malo popricamo. ((:
Do tada, pozdrav svima..
:***

DAMBLDOR:
Hari Poter je konacno dosadio i sopstvenoj majki. Autorka serije romana o mladom carobnjaku J. K. Rouling ozbiljno razmislja o tome da ga “ubije” na kraju sedme knjige.
"J. K. Rouling je sa Poterom zivjela toliko godina da joj je vec previse i jedva ceka da ga posalje u smrt", otkrio je glumac Dzim Dejl, koji pozajmljuje glas Hariju u audioadaptaciji knjige.
Sedmi nastavak romana o Hariju Poteru ocekuje se sljedece godine, a Rouling je izjavila da je skoro zavrsen te da nedostaje jos samo posljednje poglavlje.

Jeeeeees!

Super! Izlazi ubrzo (dvi godine)!!! Jeees!! Ma nek ga i ubije,samo da knjiga izađe što prije. I bilo bi total ludo i neobično da knjiga ima mračan,nesretan kraj. Da Voldemor zavlada svijetom i da su svi mrtvi... To bi bilo nešto drugo,a ovako već znamo kraj i svaka knjiga ima takav kraj. Ovako bi bilo zanimiljivije. Šta mislite? 8) 8)

*november rain*:
Nisam stigla da procitam bas sve sto ste pisali... ):
hajde da nagadjamo sta ce da se desava u 7. knjizi..? ((:

Vrati se par stranica unazad.... o 7. delu knjige se bas mnoooogo diskutovalo!

P.S. Uopste mi ne smeta to sto ce Roulingova da kilne Harrija...Ali iskreno sumljam da je tako nesto izjavila... Ko jos hoce da ubije lik koji joj je doneso milione i milione funti???

Bilo bi bas shitttt da Harry umre na kraju.Ne bi bilo fer.
A u sedmoj knizi...pa Harry ce verovatno naci horkrukse i unistiti ih(mada mi nije jasno kako,kad cak ni Dabldor nije mogao).Jos mi je manje jasno kako ce on ubiti Voldemorta,kad Voldi ima neverovatne moci.Deluje logicno da ce Harry umreti,ali Roulingova nece to uraditi.

Ja sam mislio ovako...
Znaci ako bi na kraju Voldemor umro to bi bio cist klise, i verovatno svi ocekuju takav kraj, a ako umre Hari, to ce biti malo neobicno za takvu knjigu i ne onda ne vidim svrhu prethodnih 6 delova, ali ajde, moze i to da se desi, ko zna?!
A najlogicnije bi bilo da obojica umru...(po meni)
Tako da nam jedino ostaje da cekamo da vidimo sta ce se desiti..

Srculence:
Bilo bi bas shitttt da Harry umre na kraju.Ne bi bilo fer.
A u sedmoj knizi...pa Harry ce verovatno naci horkrukse i unistiti ih(mada mi nije jasno kako,kad cak ni Dabldor nije mogao).Jos mi je manje jasno kako ce on ubiti Voldemorta,kad Voldi ima neverovatne moci.Deluje logicno da ce Harry umreti,ali Roulingova nece to uraditi.

I jos jedno pitanje.... ali najbitnje!!!!!

KAKO ONA MISLI DA SVE TO STRPA U JEDNU KNJIGU???
Ili ce knjiga da bude prenabacana ili ce da ima mali milion strana?

N_ToNx:
MOzda ce Hari i da umre, ali Voldemor definitivno nece zavladati svetom. Koja bi onda bila poenta knjige? Bilo bi bas glupo. Ja Harija i ne volim nesto posebno, ali stvarno bi bilo glupo da umre.

sto bi to bilo glupo???

malo da se otarasimo bezumnih, besramnih klisea i da nas konacno neko iznenadi da vidim i ja u zivotu kako ZLO POBEDJUJE!

Pa to ti ja kažem... Bilo bi skroz neobično i ludo da hari umre a da zlo pobjedi... To bi bila zanimljiva knjiga,skroz neobična i svi bi čitali. Ili recimo da Voldemor teško ozljedi harija,a onda uskoči ron ili hermi i ubije ga. Ajmo reć... Ajoj ne može. Ne nzam,samo bi htio da bude drukčiji kraj,bilo bi zanimljivije...

E sad,ja ne nezam kako će to stat u jednu knjigu,a ako će stat očekujem kojih 1600-800 strana.

Evo kraj sedme knjige u mojoj izradi:

Carobnjacki svijet je jos u ratu,Hari se budi jedno jutro i posto je sinoc do kasno bio na nekoj zurci onako mamuran krene da spremi dorucak i umjesto ulja stavi benzin u przena jaja i zapali se :)

markoca:
Da i ja sam hteo da vidim kako ce to da naprave, a oni nisu ni napravili....Sutra nabavljam film od druga on ima DVD rip. Kaze da je slika do yaya....

Dementore su takodje izostawili u lawirintu...i one skrutowe...ma lawirint mi je sra*e...
A Tjudljiwko nema metalnu nego drwenu nogu koliko se ja setjam...
Jaooooj...toliko toga su izostaFili... :)

Moj burazer je malopre gledao a ja odo' sad u nedelju....
on kaze da je film Ok i da je najbolje uradjen dvoboj izmedju Harija i Voldija....
P.S. nema sta da kukate...film je toliko osakacen da bi od izbacenih scena (koje ne postoje)...
cekaj da preformulisem....film je toliko osakacen da bi od izbacenih delova knjige mogao da napravim jos jedan film!

DAMBLDOR:

Jeeeeees!
I ja sam procitala da je ozbiljno razmisljala o tome da ga ubije na kraju sedme knjige, ali je izjavila da to ne sme da uradi zbog miliona obozavaoca koji bi je verovatno lincovali i rekla je da Hari ostaje ziv na kraju sedme knjige,tako da nista od tih teorija.Mislim da je skroz bezveze da Hari umre na kraju.Cemu citanje knjiga onda?
Kljucno pitanje je koliko stranica ce da ima ta sedma knjiga?Ako misli da natrpa sve to u jednu knjigu, mora da ima preko 1000 strana.Jedino ako se ne ispostavi da je RAB unistio jos neke horkrukse i tako smanjio posao Hariju.

Back