Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DAMBLDOR:
Kosovo?????
Ne mislite valjda jos da kosovo moze ostati dio srbije????

p.s. ako se Crna Gora osamostali onda Buducnost ide u Ligu sampiona!!!
YEEEEEEEE

TI SI NASA PRVA LJUBAV BUDUCNOSTI VOLIM TE...

Pa znas kako kazu brate... Nada uvek umire poslednja...
Sto se tice osamostaljivanja Crne Gore, ja se sa time ne slazem i nimalo ne podrzavam. Srbi i Crnogorci su bili prijateljske drzave vekovima i mislim da bi barem vi trebali da se drzite zajedno. Amerima i ostalima je i stalo da vas sto vise razdvoje i rasparcaju, ako mene pitate... Ali to je samo moje skromno misljenje, a ovo nije tema o politici (mada nista ne skodi s' vremena na vreme i o tome razgovarati :) )

Feanor the elf king:
Inace, nimalo mi se ne dopada tvoj avatar Dambldore... cccc
:)
A da smo trebali da mislimo na rasparcavanje-jesmo,ali prije devedesetih kada smo imali extra-drzavu...
Ja zaalim za onom starom,dobrom i velikom Jugoslavijom cijeg sam vremena na zalost vrlo malo zakacio...
I iako sam fasista po uvjerenje mislim da je "bratstvo i jedinstvo" bilo cool stvar!

A sad mi se stvarno ne zivi u ovom sranju od zajednice+Budcnost ako ostanemo zajedno nikad nece uci u ligu sampiona!

DAMBLDOR:
:)
A da smo trebali da mislimo na rasparcavanje-jesmo,ali prije devedesetih kada smo imali extra-drzavu...
Ja zaalim za onom starom,dobrom i velikom Jugoslavijom cijeg sam vremena na zalost vrlo malo zakacio...
I iako sam fasista po uvjerenje mislim da je "bratstvo i jedinstvo" bilo cool stvar!

A sad mi se stvarno ne zivi u ovom sranju od zajednice+Budcnost ako ostanemo zajedno nikad nece uci u ligu sampiona!

Ja nemam nikakva prava da pricam o bivsoj Jugoslaviji, posto niti sam se tamo rodio niti sam ziveo nesto vise od dve godine. Zaista mi je bila draza ta drzava, to mogu da kazem. Ljudi su svakako bolje ziveli a i ta ideja bratstva i jedinstva, pa nije bila losa. Ne mogu da kazem da je drzava bila savrsena (daleko od toga), ali ljudi su barem normalno ziveli. Ja i dalje po navici zovem SiCG Jugoslavijom. Sto se tice nekih tamo klubova, to je cista glupost. Mene za to nije briga pravo da ti kazem. Ima vaznijih stvari u zivotu od prepucavanja medju navijacima. Ali pretpostavljam da tebi i mnogim drugima to mnogo znaci. Sta god...
Aj o necemu drugom da razgovaramo. Ocigledno da nam se ovde misljenja razilaze totalno, a nema bas nekog smisla raspravljati se (niti bi bilo nekog efekta)...
Sta ima novog kod tebe? Kako zivot i sve ostalo?

inace, da bi koristio, mislim da ti je potrebna hotmail adresa. Ukoliko je nemas, idi na www.hotmail.com i napravi jednu. Onda samo ubacis ljude u kontakte (kada snimis messenger i napravis adresu) i to je to...
Ja moram da idem sada posto je prilicno kasno ovde. Necu otici odmah, ali za kojih par minuta... Samo da vidim da li si uspeo i da li je sve u redu...

sto mu munja, varnica i gromova... jel se to feanor, kralj odmetnutih vilovnjaka zaista vratio ili je sve samo bedna opticka obmana izengarda sa ciljem da nam da laznu nadu? vremena su zaista sve cudnija... welcome back, dear friend. oprosti nam sto ne mozemo vise da ti ponudimo za dobrodoslicu ali ovde je rat sada, mi gubimo kosovo i... i... ma sta serem tu... DE SI COVEK!!! :)

@ Fanatic_Kv
Mozda ga i odgledas pre nove!Nemam pojma. Bila sam proslog vikenda u Kv-u, pa ne znam kad cu ponovo, a ovi na faxu mi najavljuju kolokvijum za kolokvijumom.Dvanaestog sigurno necu moci, jer imam predavanja, mozda odem 16. U sustini nije sigurno da ce biti dvanaestog, ona "ljubazna" zena koja mi se javila mi je rekla da bi trebalo tada da pocne,ali nije sigurno i da ce da bude izbaceno.

Back