Pogledao i ja. Šta reći? da krenemo:
Minusi: Ono na svjetskom prvenstvu je loše,utakmice uopće nema,ali su čak nekako realizirali da je bila. Kad su smrtožderi napali bilo je skroz drukčije nego što sam očekivao, Barti junior je sa došao, ispalio znak i hari ga je vidio. Oni su trebali trčati u šumu,a ne da se hari onesvjesti,barti je trebao bit pod imperiusom i pod plaštom. E da,ili ne,čekajte,jeli i u knjizi bio još neki čovjek u snu? to se ne sjećam.Dambldor je samo u početku agresivan,ali je što je veliki minus. :-? Ništa nij mračno,osim kad su u labirintu,no polako. Hari zmaja nije trebao da ubije nego samo da prizove metlu i da ju pokuša izmamit sa gnjezda. Zmaj je odmah naletio na harija i puno ga ozljedio,a hari ga je na kraju ubio. U jezeru su dobro napravili zadatak. U labirintu uopće nema stvorenja nego se granje i šipražje pomiče i stvara nove prolaze. Na krumu se vidi da je začaran,što je minus,jer imperius ne možeš prepoznat osim ako se osoba ne ponaša čudno,a njemu su oči svjetlile. To će bit loše i ne uklapa se u šesti dio jer ni damldor nije prepoznao da je Rosmerta začarana. Hari i sedrik se nisu pohlepno gurali i trkali do pehara,već su jedan drugoga branili od zvijeri i stalno su govorili da pehar uzme ovaj drugi. Voldemor uopće nije strašan,a pogotovo njegov glas. Borba je dobro napravljena. I ljudi ne znam o čemu pričate,hari na balu uopće ne pleše sa cho.
To su minusi,pluseve ću kasnije.