KOWYNUXX
Aktivan član
- Poruka
- 1.299
Kuda ide ovaj svet, ako se ovoliko prica o budjavom Poteru...Neke knjige i filmovi mnogo vredniji od njega se uopste ne spominju, a ovo se velica, k`o da je ne znam sta...A to je obicna bajka, i to predvidiva...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IvAnA:):E gledala sam i ja vecheras...Svideo mi se....ali ima i nekih malo morbidnih delova.....Koliko sam chula, klincima ispod 12 godina u Engleskoj zabranjeno je gledanje bez prisutstva roditelja....
KOWYNUXX:Kuda ide ovaj svet, ako se ovoliko prica o budjavom Poteru...Neke knjige i filmovi mnogo vredniji od njega se uopste ne spominju, a ovo se velica, k`o da je ne znam sta...A to je obicna bajka, i to predvidiva...
ndjordje91:Mozes malo da sanjas....??!?
sofffy:jel dobra ta scena?
KOWYNUXX:Hehehe, to mi kaze klinac koji je postavio Potera za avatar i za lokaciju napisao " tamo gde je Hari Poter"....Mislim da si malo opsednut, care...Postoje ustanove za to...Ajde mi recite koju umetnicku vrednost ima film???? Bar neko nek mi kaze jednu dobru stvar u filmovima tog serijala...
ndjordje91:@ father
A,ja da odjebem......![]()
![]()
![]()
to mi je jedan od zanimljivijih dijelova knjige....father:Kako je opisana u knjizi tako je i snimljena...znaci sa sve Cucnjevim pretvaranjem u pravog sebe,
provaljivanjem vrata njegove sobe kada ulecu Dambldor,Snejp i Madam McGonagl i sipanjem Veritaseruma u njegovo grlo...
tu on kao odaje istinu...ali nije nesto specijalno akcenat na serumu...
a sto te bas serum istine toliko zanima?
Super! 'Ajde sad idi! Ozbiljno, predji na neku drugu temu i pravi se pametan tamo!KOWYNUXX:Hehehe, to mi kaze klinac koji je postavio Potera za avatar i za lokaciju napisao " tamo gde je Hari Poter"....Mislim da si malo opsednut, care...Postoje ustanove za to...Ajde mi recite koju umetnicku vrednost ima film???? Bar neko nek mi kaze jednu dobru stvar u filmovima tog serijala...
KOWYNUXX:Kuda ide ovaj svet, ako se ovoliko prica o budjavom Poteru...Neke knjige i filmovi mnogo vredniji od njega se uopste ne spominju, a ovo se velica, k`o da je ne znam sta...A to je obicna bajka, i to predvidiva...
father:@KOWYNUXX
Ok...ukapirali smo...mrzis Harry Pottera i sve sto ima veze sa njim...
...ajde sada lepo (ovo je najljubaznije moguce) odyebi sa ove teme i ne vracaj se vise...
ndjordje91:Ako ti mrzis Harija....I ove ostale!? Sta ima to veze sto sam napisao to i stavio avatar takav...??Sta ja volim da gledam njegove filmove......????!!!!????
ja_KV:Super! 'Ajde sad idi! Ozbiljno, predji na neku drugu temu i pravi se pametan tamo!
maniaccc:Posto kako si sam rekao father-u "ko si ti da mi kazes da odyebem sa teme", ko si ti da nam bilo sta ubacujes u glavu?
A sto se tice lecenja, bolje se pobrini za sebe...
KOWYNUXX:Izvini, a ko si ti da mi kazes da odyebem sa ove teme? Da ti nije cale kupio krstaricu? Ovo je forum kao i svaki drugi i imam pravo da izrazim svoje misljenje.A moje misljenje je da ste svi vi prsli i da je Hari nesreca za kinematografiju i knjizevnost XXI veka.
sofffy:to mi je jedan od zanimljivijih dijelova knjige....
LJUDI- bar stariji clanovi ove teme- trebaju znati da ove koji govore nesto protiv HP-a treba IGNORISATI. nista vise.