Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IvAnA:):
E gledala sam i ja vecheras...Svideo mi se....ali ima i nekih malo morbidnih delova.....Koliko sam chula, klincima ispod 12 godina u Engleskoj zabranjeno je gledanje bez prisutstva roditelja....

NEmaju pravo da ista zabrane nasoj djeci, pod izgovorom da je morbidno. Alo, njima koji su setali po mostovima, spavali u podrumima, vristali dok je odjekivalo, gledali, obarali Milosevica i gutali suzavac... Zabraniti ima HP jer je morbidan.

A morbidan mozda i bude. I jedva cekam da gledam. U Sava Centar nisam isla zbog fakulteta... Cini mi se da nece ispasti lose.

Znate sta je meni bez veze u filmu? Sto nije objasnjeno nista oko Cucnja mladjeg, ni kako je pobegao iz Askabana, ni kako je nasao Voldemora ni nista. Vidimo ga u pocetnoj sceni i Hari u situ za misli saznaje da je odveden u Askaban. Za one koji nisu citali to ostaje nejasno

sofffy:
jel dobra ta scena?

Kako je opisana u knjizi tako je i snimljena...znaci sa sve Cucnjevim pretvaranjem u pravog sebe,
provaljivanjem vrata njegove sobe kada ulecu Dambldor,Snejp i Madam McGonagl i sipanjem Veritaseruma u njegovo grlo...
tu on kao odaje istinu...ali nije nesto specijalno akcenat na serumu...
a sto te bas serum istine toliko zanima?

KOWYNUXX:
Hehehe, to mi kaze klinac koji je postavio Potera za avatar i za lokaciju napisao " tamo gde je Hari Poter"....Mislim da si malo opsednut, care...Postoje ustanove za to...Ajde mi recite koju umetnicku vrednost ima film???? Bar neko nek mi kaze jednu dobru stvar u filmovima tog serijala...

Ako ti mrzis Harija....I ove ostale!? Sta ima to veze sto sam napisao to i stavio avatar takav...??Sta ja volim da gledam njegove filmove......????!!!!????

ndjordje91:
@ father

A,ja da odjebem...... :( :( :(

Ne...ti si clan Fan Cluba i nisi zlonameran...samo si brzoplet.
Ne znam da li si primetio "pregledajte poruku" opciju koja ti omogucava da pregledas ono sto si otkucao....
odradi je pa sam zakljuci da li ti se svidja to sto vidis.
Moja preporuka ti je...pre nego sto otvoris novu temu na bilo kom forumu...
dobro smisli pitanje i postavi ga na razumljiv i smislen nacin da te ljudi ne bi pogresno shvatili
i obavezno proveri da li slicna tema vec postoji makar polednji put bila otvarana i pre dva meseca...
video si sta ti se desilo na Svastari i na Video Igrama...
Takodje smanji broj znakova u porukama,mislim na !!!???>>><<<....to ti ne treba a deluje veoma odbojno.
Poz.

father:
Kako je opisana u knjizi tako je i snimljena...znaci sa sve Cucnjevim pretvaranjem u pravog sebe,
provaljivanjem vrata njegove sobe kada ulecu Dambldor,Snejp i Madam McGonagl i sipanjem Veritaseruma u njegovo grlo...
tu on kao odaje istinu...ali nije nesto specijalno akcenat na serumu...
a sto te bas serum istine toliko zanima?
to mi je jedan od zanimljivijih dijelova knjige....

LJUDI- bar stariji clanovi ove teme- trebaju znati da ove koji govore nesto protiv HP-a treba IGNORISATI. nista vise.

KOWYNUXX:
Hehehe, to mi kaze klinac koji je postavio Potera za avatar i za lokaciju napisao " tamo gde je Hari Poter"....Mislim da si malo opsednut, care...Postoje ustanove za to...Ajde mi recite koju umetnicku vrednost ima film???? Bar neko nek mi kaze jednu dobru stvar u filmovima tog serijala...
Super! 'Ajde sad idi! Ozbiljno, predji na neku drugu temu i pravi se pametan tamo!

KOWYNUXX:
Kuda ide ovaj svet, ako se ovoliko prica o budjavom Poteru...Neke knjige i filmovi mnogo vredniji od njega se uopste ne spominju, a ovo se velica, k`o da je ne znam sta...A to je obicna bajka, i to predvidiva...

Pa sta ti radis ovde???

@ndjordje91
nemoj biti toliko brzoplet! father nije rekao tebi da od*ebes vec nasem "ortaku" kowy...oh whatever... ali ubuduce prati malo prethodne postove!

@ja_KV

Drugarice moja nemam pojma!!!
problem je u tome sto se u KvArt-u od 3. novembra samo daje Ivkova Slava i nista drugo... Ako ljudi za mesec dana nisu stigli da odgledaju film .... MISLIM STVARNO!

Ali na njihovom sajtu sam video da od 1 do 4 decembra ima film "Sifra: Volim pse"... ne pise nista vise! :(

father:
@KOWYNUXX

Ok...ukapirali smo...mrzis Harry Pottera i sve sto ima veze sa njim...
...ajde sada lepo (ovo je najljubaznije moguce) odyebi sa ove teme i ne vracaj se vise...

Izvini, a ko si ti da mi kazes da odyebem sa ove teme? Da ti nije cale kupio krstaricu? Ovo je forum kao i svaki drugi i imam pravo da izrazim svoje misljenje.A moje misljenje je da ste svi vi prsli i da je Hari nesreca za kinematografiju i knjizevnost XXI veka.

ndjordje91:
Ako ti mrzis Harija....I ove ostale!? Sta ima to veze sto sam napisao to i stavio avatar takav...??Sta ja volim da gledam njegove filmove......????!!!!????

E, ako te je neko razumeo, skidam mu kapu....Koliko cesto su tebe ispustali na glavu kad si bio mali?....Idi leci se....Ne znas ni recenicu da sastavis, a veliki si ljubitelj knjiga....Sramota....
Ovo je samo dokaz koliko vredi Hari Poter ako ga citaju ovakvi....

maniaccc:
Posto kako si sam rekao father-u "ko si ti da mi kazes da odyebem sa teme", ko si ti da nam bilo sta ubacujes u glavu?
A sto se tice lecenja, bolje se pobrini za sebe...

Svaka cast....Cak 2 slozene recenice....To nisam ocekivao od nekog ko samo gleda TV...Pa pogledaj se malo...Svi postovi su ti o serijama i filmovima...Izadji malo iz kuce, nek ti kiseonik dodje do mozga, pa ces da shvatis kakvo je Hari vnogo....

KOWYNUXX:
Izvini, a ko si ti da mi kazes da odyebem sa ove teme? Da ti nije cale kupio krstaricu? Ovo je forum kao i svaki drugi i imam pravo da izrazim svoje misljenje.A moje misljenje je da ste svi vi prsli i da je Hari nesreca za kinematografiju i knjizevnost XXI veka.

...hehehe....sine...ko ti drma kavez?

...recimo ovako...samo za tebe posto ocigledno imas jeftiniju ulaznicu...
ovo je topic "HARRY POTTER FAN CLUB" i ovde postuju FANOVI HARRY POTTERA....
postovani clanovi ovoga foruma koji nisu FANOVI HARRY POTTERA mogu da otvore svoje teme tipa:
HARRY POTTER HATE CLUB
HARRY POTTER IS A MORON CLUB
WHO HATES HARRY POTTER THE MOST CLUB...itd
...varijacije na temu su beskonacne....na kojem ce se beskrajno i sa uzivanjem gaditi HARRY POTTERA
i pljuvati po svemu sto ima veze sa HARRY POTTEROM i tamo iznositi svoja uvazena misljenja.

Jel ti sada jasnije....promasio si i topic i ciljnu grupu....i zato..da se ne ponavljam...

sofffy:
to mi je jedan od zanimljivijih dijelova knjige....

LJUDI- bar stariji clanovi ove teme- trebaju znati da ove koji govore nesto protiv HP-a treba IGNORISATI. nista vise.

...hvala na savetu...ali nije potrebno...nisam bio aktivan na ovoj temi ranije sto ne znaci da nisam stari fan...a moje reakcije su moja stvar...

Poz.

Back