Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E pozdrav ljudi! Sta se radi? Kako je kod vas? Kako napredujete sa sajtom? Ej neven, jel se cujes sa merenven? Isto pitanje za bliznakinju... Vidim i Varda vam se prikljucila. Pa dobro, valjda ce sajt biti gotov do sledece godine, pa recimo do decembra :). He he, salim se, cim se vratim pocinjem da radim na njemu sa vama... Ajde malo radite na ovoj temi, mislim da je glupo sto neki hoce da idu na drugi forum... Steta je s' obzirom da smo toliko poruka napisali ovde. Sta nas briga sto je h. sestra otvorila temu... Ja vas samo pozivam da nastavite da ovde pisete sve kao i do sada. Pa cujemo se onda (nadam se uskoro). Pozdrav!!!!!!!

nije se vratio jos nego nam se javlja sa novog zelanda nije on kao h sestra :lol:
ali feanore taj forum je mnogo bolji mozemo mi da pisemo i ovde sve za hp. :D
e i ja da te pitam feanore jel sve ono sto smo poslali za sajt moramo ponovo da saljemo :(
jer ako ti je pao sistem onda je sve nestalo :(

Jeste li procitali peti deo? Kazu da je bolji od predhodnih!?! Meni su te knjige vec dosadile od kada su poceli da prikazuju filmove.Procitala sam 4 knjige Hary Pottera,ali dosadilo je....ta zena stvarno ima maste! :wink:

xenia:
Jeste li procitali peti deo? Kazu da je bolji od predhodnih!?! Meni su te knjige vec dosadile od kada su poceli da prikazuju filmove.Procitala sam 4 knjige Hary Pottera,ali dosadilo je....ta zena stvarno ima maste! :wink:
ne razumem deo "dosadilo je...ta zena stvarno ima maste"....Pa ako ima maste onda ne bi trebalo da je dosadno,zar ne? :? mozda sam ja u nekom zescem 3pu.... :roll: :roll:

tixi:
i meni,ali naravno ukusi su razliciti...
e,narode,mene ubise sa pismenama u skoli,svaki dan imam po 3 pismene-bez zezanja.
kako je kod vas?sta je sa hitom?
zar bas niko ne zna kako da instaliram zvucnu?
sto se tice skole nisi jedina koju udavise...mene ne bas sa pismenima ali stalno pitaju BRE!I svaki nastavnik misli da je njegov predmet najvazniji :!: Dobro bre sta oni misle???Kaze nama razredna "ja cu da kazem nastavnicima da vas vise pitaju da bi vi vise ucili!!" :!: :!: :!: :!: JEL TO NORMALNO???? :?: :?: :?: A sto se tice zvucne kartice stvarno ne znam sta da ti kazem... :oops: :oops:

Back