Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
E ljudi jel vi mozete da idete na Indeed...ja ne mogu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

. He he, salim se, cim se vratim pocinjem da radim na njemu sa vama... Ajde malo radite na ovoj temi, mislim da je glupo sto neki hoce da idu na drugi forum... Steta je s' obzirom da smo toliko poruka napisali ovde. Sta nas briga sto je h. sestra otvorila temu... Ja vas samo pozivam da nastavite da ovde pisete sve kao i do sada. Pa cujemo se onda (nadam se uskoro). Pozdrav!!!!!!!
ops:
ops: ali sam poslala nesto,a mislim da je i tixi posto mi je trazila adresu..A sto se tice drugog foruma ja i da hocu da idem ne mogu
nesto me zeza
:
ne razumem deo "dosadilo je...ta zena stvarno ima maste"....Pa ako ima maste onda ne bi trebalo da je dosadno,zar ne? :? mozda sam ja u nekom zescem 3pu....xenia:Jeste li procitali peti deo? Kazu da je bolji od predhodnih!?! Meni su te knjige vec dosadile od kada su poceli da prikazuju filmove.Procitala sam 4 knjige Hary Pottera,ali dosadilo je....ta zena stvarno ima maste! :wink:
xenia:Kazem da ima dobru mastu ali i pored toga malo mi je dosadilo-preterano maste.Ali zaista dobro pise.
Pa nisam bas u to sigurna...Allex:Hari Poter je bolji film od Gospodara Prstenova.
meni je bolji...xenia:Pa nisam bas u to sigurna...Allex:Hari Poter je bolji film od Gospodara Prstenova.
sto se tice skole nisi jedina koju udavise...mene ne bas sa pismenima ali stalno pitaju BRE!I svaki nastavnik misli da je njegov predmet najvaznijitixi:i meni,ali naravno ukusi su razliciti...
e,narode,mene ubise sa pismenama u skoli,svaki dan imam po 3 pismene-bez zezanja.
kako je kod vas?sta je sa hitom?
zar bas niko ne zna kako da instaliram zvucnu?
Dobro bre sta oni misle???Kaze nama razredna "ja cu da kazem nastavnicima da vas vise pitaju da bi vi vise ucili!!"
JEL TO NORMALNO????
A sto se tice zvucne kartice stvarno ne znam sta da ti kazem...
ops:
ops: hehehe...e kad smo vec kod toga mi moramo da ucimo LIKOVNO!!Da,da...neku grcku umetnost...ma STRASNO!!!tixi:ma znam,nego navalili ko blesavi,ne znam samo sta su umislili,jos malo ce uvesti i da se fizicko uci!!!

Pa i fizicko ti ucis...samo na drugi nacin bez knjige..sva sreca!tixi:ma znam,nego navalili ko blesavi,ne znam samo sta su umislili,jos malo ce uvesti i da se fizicko uci!!!
JOS nisi procitala hari potera 5 deo? MNOGO JE DOBAR :shock: i ne umire DambldorBliznakinja:Harrijeva sestra:Pa nisam citala peti deo ali uzecu ga sutra iz bibliotekepa cu ti reci.A ti?Ja citam peti deo,pocetak je malo dosadan ali kako sve dalje odmices sve je zanimljiviji,i mislim da Dambldor ne umire.