DAMBLDOR
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
ne znama li sto da ne mada ova tema ima vec mnogo poruka a zasto ne bi bila u knjizevnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo ti klikni na onu adresu sto sam ukucao i ides na potpuno novi forum :wink:DAMBLDOR:ne znama li sto da ne mada ova tema ima vec mnogo poruka a zasto ne bi bila u knjizevnost
Ja sam tu.Nesaljem cesto poruke ali stalno dolazim na forum.DAMBLDOR:a gdje su jovana p i rajko

e sacekaj samo malo ja cu tamo pitatati administratore pa cu ti reci.Rajko:Nevene na onom novom forumu mi uvek pise.
Nemozete praviti teme
Nemozete odgovarati na teme...
Sta da radim![]()
:? Nema nikog vec duuuggoooo :? :?upravo tako strasno dosadno...Bliznakinja:Ovde je izgleda pocelo da biva veoma dosadno....ispravite me ako gresim.:? Nema nikog vec duuuggoooo :? :?
hm... :? nije losa ideja...vrlo zanimljivo :?DAMBLDOR:ZANIMALI BI se pisanjem zakona
neven:sta se je desilo sa feanorom?nema ga vec dva dana.
Shvatas?Neshvatljivo!
Upravo tako... :wink: vidimo se feanore i mi tebi zelimo srecne praznikeFeanor the elf king:Pozdrav ljudi! Evo samo da se javim pre nego sto otputujem (a to ce biti za koji dan). Na zalost necu moci da se javljam iz NZ-a kao sto sam obecao zato sto prijatelj kod koga odsedamo nema net… L. Mozda ako nadjem neki net caffe, ali videcemo. Uglavnom, radite na sajtu, ne morate da zurite nigde, ja cu povremeno da se cujem sa sestrom iz BG-a koja ce da vam se uskoro pridruzi, pa ce vam ona javljati kako je tamo (mozda, nisam siguran). Uglavnom,ako ne stignem da vam se javim do Nove Godine, pa zelim vam srecne praznike, a posebno Bozic! Eh, sta vise da vam kazem osim pozdrav kolegama! I da, umalo da zaboravim, pridruzice vam se I moj prijatelj (mislim da mu je nick legolas_the_wood_elf), I on ce me prakticno zameniti. Radice na Lordu sa merenven, a vi nastavite svoje… Eto, toliko od mene, budite pozdravljeni!
NAMARIE!

pa jesili procitala koji deo hp?ako nisi procitaj i shvatices.britgirl:ovako,nesto da vas pitam,nemojte da se ljutite,ne kazem nista lose,ali...Zasto toliko volite H.?Samo pitam...
ja sam tuzna ..smrc..pa neznam na forumu smo samo ti i ja vec odavno nema ni rajka a ni hita,dambladora a o tixi i da ne pricamo...Bliznakinja:Ljudi gde su svi??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam tuzna ..smrc..
znam...neven:pa neznam na forumu smo samo ti i ja vec odavno nema ni rajka a ni hita,dambladora a o tixi i da ne pricamo...Bliznakinja:Ljudi gde su svi??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam tuzna ..smrc..

E SUPERhit:ljudi, vasim mukama je dosao kraj!!! netugujte zbog mene. ja sam tu. jedna briga manje a?
![]()
![]()