Dobby
Početnik
- Poruka
- 30
Ljudi thanks na dobrodošlici.
Mene najviše zanima kako je ispalo svjetsko prvenstvo u kvidiču (ispravite ak griješim). I ono ludovanje smrtoždera,oće li to dobro ispast? čisto sumnjam. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da,stvarnohit:nije to nista preterano tesko izvesti... kao ni ono sa olimpom. jednostavno, mogli su naci bilo koju drugu glumicu koja vise lici po opisu u knjizi na madam maksim, bez obzira na njenu visinu, pa bi je samo kompjuterski uvecali. a ne ovako da se zlopate sa ovom koja nema veze sa likom u knjizi. ne, ali meni je najveci promasaj ludooki... totalni promasaj. i ono oko su makar mogli nekako drugacije da namontiraju da ne bude vezano onako oko glave kao u najjeftinijem filmu iz 60tih... danasnja tehnologija valjda toliko omogucava...
HEBEHA:A to za Dambldora je nevidjeno glupo. To je vec unistavanje karaktera i osnovnog opisa jednog od GLAVNIH junaka.
Dobby:A i treći dio je bio skroz neki tamo... Jel se sjećate siriusa? Izgleda ko vukodlak u filmu. Uopće nije širok,već izgleda ko neki vuk. A tek vukodlak... Bože sveti našta to liči.
Fanatic_Kv:A tek obrve!![]()
![]()
nego slusajte sad ovo....
malopre sam na nemackoj VIVI gledao emisiju o HPVP! (Hari Poter i Vatreni Pehar)
i prikazivali su snimke iz filma.... bila je premijera u svet itd.... i iz onoga sto sam video za tih nepunih sat vremena UZASNO ME JE RAZOCARALO!
kao prvo: u filmu pero Rite Skiter nije crno nego zeleno (odlomak filma kad ona uzima hariju intervju u ostavi za metle)...
drugo: Hari pia Co Cang da idu na bal u sovarniku???? ma dajte stvarno!
trece: podsetite me (nije mi cetvrta knjiga pri ruci) kada Cudljivko pretvara melfoja u macku i baca ga gore dole on to radi u zamku zar ne??? ( u filmu radi pod nekim drvetom u dvoristu) I ne ubacuje Melfoja posle u Krebove pantalone.... mislim cista nebuloza....
i cetvrto i NAJGORE!!!!!
Svi znamo Dambldora odlicno zar ne? po meni on predstavlja najboljeg dobricu u svim filmovima i knjigama koje sam odgledao/procitao! Onako smiren i ugladjen u SVAKOJ situaciji...E pa pustili su ceo isecak biranja sampiona iz vatrenog pehara! prvo Krum, Fler, Sedrik e pa onda iskace Harijevo ime iz pehara... Dambldor p o l a k o izgovara harijevo ime i moli ga da ode do onog sobicka.... e pa u filmu on se prvo razdere HARI POTER! i zatim ga posalje u sobu gde ga uzima za kragnu i pocinje da ga cima levo desno i da vice ko pomahnitali ludak! MISLIM ZAR DAMB NIJE BIO GLAS RAZUMA KOJI JE HARIJA OSTAVIO NA TAKMICENJU! Kako se mirno i dostojanstveno odbranio od napada Madam maxim i Karkarofa! Znam da je to samo sitnica ali to jednostavno NIJE DAMBLDOR! i to umnooooogome kvari OPSTI utisak filma!
A da.... cucanj mi izgleda k'o Hitler!
ko moj idol???Fanatic_Kv:A da.... cucanj mi izgleda k'o Hitler!