Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni je Victor.... mmmmmmhmmmmm.....
sedrik isto
fler... razocarana sam,ali nije bas lose
harry.... oops, hairy ...
ron...cupav :)
hermi... pre pre pre... lijepa
rita ..pa zamisljala sam je apsolutno drugacije
isto tako i madam olimpu
karakov ha-ha-ha!
barti cucanj! pa jel to triger iz dela i rodnija?

bla blaaaaa :)

Ne bi to bio film kada mali hari ne bi bio veliki zavodnik. Zar Hermionina haljina ne bi trebalo da bude plava, a ne roza? Voldemora sada prvi pur vidim, nije los. Nisam videla Cudljivka i Cucnja. Krum je sladak, mnogo lepsi nego sto sam ga zamisljala. A od cuvenog trija Ron je cool, Hari mi je odvratan, Hermiona lepa kao i uvek.

patilsis.jpg

Parvati Petil

madamemaxime2.jpg

Madam maxim

scarykarkoff.jpg

Karkarof

choyuleball.jpg

Co Cang

bartycrouchjr.jpg

Sin Bartija Cucnja

teachersinstands.jpg

Rita Skiter, Ludooki, Mek Gonalgova i dambldor...

dracoandcronies.jpg

Kreb i Gojl sa Melfojem...

u kolka rasprava za sve ovo vreme... covek malo ode i prosto da ne poverujes kako se tema razvila. uostalom, tako je i planirano za ovu jesen i zimu, kad svi procitaju sesti deo...
kao i uvek, damb je lose odradjen i nedostaje mu mnogo toga sto ga cini mudrim i mocnim carobnjakom kakav jeste u knjizi. znaci shit. za cudljivka nemam reci. taj lik je sve samo ne ludooki. ono oko je katastrofa, i sam je glup i teraj ga u... karakarov je ekstraa, ali pun pogodak, barti cucanj mladji je isto pogodjen kako treba. rita nije losa ali moze i bolje, olimpu bas nisam tako zamisljao, melfoj solidno izgleda za smrtozdera, moze da prodje, gojl takodje, jeste da je stoka debela ali to je ta faca koja se trazi, kreb je smrsao i moze pre da prodje kao augustus rukvud ili dolohov nego kao kreb koji treba da lici na melfojevu gorilu. cho moze i lepsa da bude. voldemora nisam video ali cu ga obavezno traziti na googlu. ona slika koju je fanatik stavio je sasvim ok, dok mi se ona, koja je ocigledno verni prikaz voldija u filmu, uopste ne svidja. previse lici na cudoviste tu. on je ipak covek, sa malkice unakazenom dusom... dobro, sa potpuno razorenom dusom... ali opet nije skeleton jos, majku mu...
hari i ron su mi smesni, ko neka dva mentola, hermi je kao i uvek svake godine lepsa i lepsa...

parvati je slatka.
madam maksim i ritu sam skroz drugacije zamisljala.
mislila sam da je ludooki mrsaviji i nekako koscatiji.a da,i prosed...ali to sam se verovatno istripovala.
karkarof mi se svidja.
mladog cucnja ne vidim bas najbolje ali nekako sam mislila da igleda naivnije.ovako je napravio bas neku zlobnu facu.
co mi je oduvek bila odvratna i u knjizi a i sada.
e ajde sledeci put stavljaje thumbnails za velike slike,da se nama se zastarelim modemima ne otvara tako dugo strana :(
ovaj melfojev je mnogo smrsao a sam melfoj mi je smesan ko nova godina.a da,i mnogo su mu tamne obrve :lol:

Hello ljudi! Ja sam ovdje novak,kao što vidite,i nadam se da ću postat aktivan na forumu. Također sam veeeeeliki fan harry pottera i pročitao sam sve knjige. Pogledao sam i filmove,no nisu oni kao knjige. Zbilja ste nevjerojatni, ove vaše teorije su me se stvarno dojmile! Nadam se da ću još više doznati od vas! :D :D

Ps. Forum je prezakon! :lol:

N_ToNx:
Pa jeste ta devojka lepa, ali nije to lepota od koje ti zastaje dah kao sto ju je ova opisala u knjzi. Meni je Hermiona mnogo simpaticnija.

Potpisujem. Od svih tih "preljepih" cura ovo ono,meni je najsimpatičnija kuštrava, i šta ja znam kako opisivana Hermiona. A i Ginny mi je takođe simpa. A Fleur je trebala imati srebrnu do struka dugu kosu i izgledat nekako božanstveno,a ne kao voštana figura. Ali ljudi ipak je to knjiga a ovo film. Nije jednostavno naći dobrog glumca koji total liči na nekoga iz knjige,pogotovo ako je nešto total teško,kao Voldemor ili madam Maxime. A Cho je ista ki šta san je zamišlja,ali Moody je promašaj. Ma,kako bilo bilo,glavno da on što prije dođe u kina!

videh i ja slike. Karkarof je ubedljivo najbolji! Madam Maxim je bez veze, mada sam cula da su jedva nasli i ovu glumicu, jer je visina bila problem. Fler je matora i nije nesto posebno lepa, Voldemor moze da prodje, Co mi se ne svidja, Rita Skiter je ok. Nju glumi ona glumica sto je glumela kraljicu Viktoriju u seriji Crna Guja. Videcemo kako ce Triger da odglumi Cucnja starijeg, a Cucanj mladji je odlicno odabran. Sedrik je lutkast i Krum je mnogo lepsi od njega.

Back