u kolka rasprava za sve ovo vreme... covek malo ode i prosto da ne poverujes kako se tema razvila. uostalom, tako je i planirano za ovu jesen i zimu, kad svi procitaju sesti deo...
kao i uvek, damb je lose odradjen i nedostaje mu mnogo toga sto ga cini mudrim i mocnim carobnjakom kakav jeste u knjizi. znaci shit. za cudljivka nemam reci. taj lik je sve samo ne ludooki. ono oko je katastrofa, i sam je glup i teraj ga u... karakarov je ekstraa, ali pun pogodak, barti cucanj mladji je isto pogodjen kako treba. rita nije losa ali moze i bolje, olimpu bas nisam tako zamisljao, melfoj solidno izgleda za smrtozdera, moze da prodje, gojl takodje, jeste da je stoka debela ali to je ta faca koja se trazi, kreb je smrsao i moze pre da prodje kao augustus rukvud ili dolohov nego kao kreb koji treba da lici na melfojevu gorilu. cho moze i lepsa da bude. voldemora nisam video ali cu ga obavezno traziti na googlu. ona slika koju je fanatik stavio je sasvim ok, dok mi se ona, koja je ocigledno verni prikaz voldija u filmu, uopste ne svidja. previse lici na cudoviste tu. on je ipak covek, sa malkice unakazenom dusom... dobro, sa potpuno razorenom dusom... ali opet nije skeleton jos, majku mu...
hari i ron su mi smesni, ko neka dva mentola, hermi je kao i uvek svake godine lepsa i lepsa...