ne, osecam da ce na kraju biti ono tipa: finale sedme knjige, posle teske borbe pune neverovatne magije, hari lezi osamucen ili sta vec i ono sto neko rece, hermi i ron cuce nad njim i samu mu kazu: hari, ti vise nemas oziljak. to mi zvuci nekako mocno. zivotna kletva je nestala. vodemor je zaista nestao. njega vise nema. nema ga... pa opet, vise bih voleo da voldemor pobedi, ali svi izgledi su da ce kao i uvek, glavni junak, najveci i najbolji, supermen, da pobedi. to je tako ofucano i otrcano i bas vise ne mogu da podnesem price koje se uvek tako zavrsavaju. tipa, glavni junak uvek na kraju ima nekako odjednom svu srecu i snagu ovoga sveta i posle je on fejmus i najbolji je i svi ga vole, odjednom se smuva sa najjacom ribom i najbolji je u kvidicu i nikad ne izgubi... dosta tih decijih prica. al' dobro, ako jkr smatra tako, neka bude... na kraju, ona je smislila voldemora i sve to, pa ima i pravo da ga ubije... e zato ja volim snejpa, sto govori istinu u vezi harija i njegovog oca. po meni, jedini koji zasluzuje zaista pobedu je mozda on, severus, najpametniji lik u knjizi. tom ridl jeste ekstra pametan, ali ima manu sto je najveci bad guy i zato ce umreti, nazalost... najbolje bi bilo da snejp izvuce korist iz svega toga, da se voldi i hari poubijaju i on uzme profit, kakav god da je...