Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta se radi ovde? nisam bio od ponedeljka, skola i obaveze...grrr... :x . rece mi feanor nesto da pripazim na vas. nisam ga bas najbolje razumeo ali sam shvatio da se radi o nekom dogovoru za napustanje ove teme. da li je to tacno?

Pa here I am !!!!!kako mogu pomoci oko sajta people!! Rece Feanor da vas malo vise uputim u LOTR i Tolkina.Sooo sta mogu da vam ucinim jer trebaju slike,novine,citati...blah....? :?:
Tu sam..
LEPU TEMICU VODITE BAS STE SE malo ISPISALI :lol: :wink:

Varda:
Pa here I am !!!!!kako mogu pomoci oko sajta people!! Rece Feanor da vas malo vise uputim u LOTR i Tolkina.Sooo sta mogu da vam ucinim jer trebaju slike,novine,citati...blah....? :?:
Tu sam..
LEPU TEMICU VODITE BAS STE SE malo ISPISALI :lol: :wink:
a jel se razumes u pravljenje sajta?ja imam neka pitanja u vezi toga sta cemo moci da radimo...

Yes,yes!!Primljena je...pa kao sto vidis TU sam!
Eee paz ovako ja malko nesto znam o tome,mislim pocela sam da se upucujem jer treba sa jos par ljudi sa moje teme u Muzici(slash,slash i ostali iz najgrupe GNR!)da napravimo fan sajt posvecen njima,ali ja sam se razbolela tako da nista od toga do naredne god.!Jer ne smem da izlazim iz kuce.A imam poznanika koji se bas bavi pravljenjem sajtova!!!

a girl from Canada:
Bliznakinja:
Harrijeva sestra:
Pa nisam citala peti deo ali uzecu ga sutra iz bibliotekepa cu ti reci.A ti?
:D Ja citam peti deo,pocetak je malo dosadan ali kako sve dalje odmices sve je zanimljiviji,i mislim da Dambldor ne umire.
Procitala sam petu knjigu. Super je. Nije umro!
hehe kakva ironija i nasa h sestra je otisla za kanadu...

cao svima!!! konacno malo mira... :D . sirijus je moj drug. milsim, cisto da znate. nego, kako ne izvaljujete, harijeva sestra je opet medju nama!!!! :x :x :evil: i lozi nas sve. vidite kako je htela namerno da nas uznemiri, stavila je nick girl from canada. 100% sam siguran da je to ona. i sto se mene tice, ja sa njom ne pricam vise.

Back