Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bas kada je hans htio da izadje sa skolskog zemljista uletjese 9 aurora podignutih stapica i povikase baci stapic nans se pravio da baca stapic kad uzviknu amerono i pade magla 3 treska su se cula i prije nego sto se ista moglo vidjeti hans je pobjegao

Dimitrij je prateci ostale zbunjene Sliterince dosao stepenicama u juzni Revenklovski toranj. Dnevni boravak je izgledao neocekivano lep. Lepsu sobu u svom zivotu on nije video.
Soba je bila osvetljena jarkim suncevim zracima kroz prozore koji su zauzimali veliki deo mesta gde bi trebalo da budu zidovi. Ogromne plave zavese sa zlatnim obodima i elegantan namestaj podsecali su na neko prebivaliste vila, vilenjaka i sirena. Svi revenklovci su stajali sa njihovim staresinom, profesorom Flitvikom i gostoljubivo ih upoznavali sa mestom u kome ce provesti narednih 5 meseci.

Krvavi baron se vracao sa rucka.Video je nikog drugog nego Pivsa.Koji je bacio ogromnu vazu na Dimitrija dok je ovaj bio okrenut ledima.Odmah je rekao pazi i otisao da ga prijavi direktoru.Ali u njegovoj kancelariji nije bilo nikoga.Najbliza mu je bila profesorka Spraut.Rekao joj je sve oko vaze.

tv.gif

a gdje si nasao nove smajilije?
prosle su dva njeseca odkako su aURORI napali hans on je bacio kontrolisucu cin na neku staricu i ospio je okupiti nove ljude za ustanak medju kojima je bilo stotinak njegovih prijatelja normalaca

e ovako imam jedan predlog otvorio se je novi forum na adresi http://www.indeed.co.yu/forum/index.php tamo su svi likovi sa ovog foruma(jah girl,incognito,jovana77...)pa vam ja predlazem da nasu temu otvorimo tamo.mozda smo se stvarno puno mucili oko ove teme ali zasto kad ju je otvorila devojka koja se vise ne pojavljuje.tamo cemo preci i ovu temu zatvoriti samo ukoliko se svi slazu. :?: ja sam vec tamo i cekam vas odgovor. :wink:

Back