Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam vec u Hogvortsu i srecna sam. :D
Koliko znam, u Durmstranškom institutu za izučavanje magije ima vise momaka, u Magijskoj akademiji Bobatons ima vise devojaka, a Hogvorts je mesovit.

Inace, veliki sam fan HP-a, oko 7 godina, mozda i vise... :heart:
Imam sve knjige, koje sam procitala po desetak puta, sve filmove i dva udzbenika (prirucnika, ili vodica) o magijskom svetu Harija Potera.
Prve knjige, koje sam sama uzela da citam su HP knjige.
Mogu samo da kazem da je Dzoan genije.

Poslednja izmena:
22475_1197426138857_1324604594_30453942_2662921_n.jpg

Kako mi je sve ovo bilo simpatično godinama unazad. U trenutku kada je histerija dostigla vrhunac već je izašao četvrti deo, a na pomolu je bio taj najisčekivaniji "Red feniksa". Bilo je to dugo leto za mene dok Roganovići nisu preveli knjigu na Srpski jezik i baš za inat nabavili smo je tek kada je škola počela i kada smo morali da se bavimo udžbenicima.

Interesuje me da li ovde ima još ljudi koji su knjigu kupili u pretplati od Narodne knjige i naručili još nešto od njih kada su dobili katalog. Pošto, mnoga izdanja su reklamirali kao "knjiga koja je pomutila slavu Hari Poteru". Nekako se sve svodilo na to da li će biti još dečijih avantura za kojima će svet poludeti, kao da je cilj da se pretekne Hari Poter.

Back