Feanor the elf king
Aktivan član
- Poruka
- 1.984
E ljudi 2000ta poruka! YAY!!!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li siguran?DAMBLDOR:ljudi sve bih vas savjetovao da izbrisete e-mailove sa svojih profila jer uz pomoc njih i vaseg koricnickog imena neko moze da vam pogodi lozinku :wink:
dobili smo jednu uzasnu nastavnicu ona menja naseg stalnog nastavnika koji je zesca faca.sanse su sve manje i manje da me moji nece pustiti u skolu a ja necu glupi pismeni kod te glupe nastavnice

rp pa sam morao da odlozim napad na ministarstvo

evo ovako.DAMBLDOR:sta vi uradite pa da je iznad vas poruka na koju odgovarate![]()
![]()

:shock: CAO VOLDEMOREHarrijeva sestra:Lord_Voldemor:Oni koji vise cene mracnu stranu nek se pridruze Lordu Voldemoru kao smrtozderi. inace, svi ste ok (osim blatokrvnih) i sajt je ok.
![]()
nadam se da ih neces sve povuci Voldemore! :wink: Uostalom Harry ti je pobegao zar ne?hvala sto mislis da je sajt cool.
![]()
pa mogu ja al bi skola tad izgledala cool...ma salim se pa kreni da glumis tog novog lika koji ce biti direktor.DAMBLDOR:ko ce biti novi direktor hogwortsa posto ja moram da bjezim a snejp i minerva mrtvi![]()