Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hans je nestrpljivo ocekivao da mu crvorep da znak a onda pred podne stize mu sova
nema napada na ministarstvo medju nama je bio izdajica i vecina ustanika je pohvatana nadam se da tragovi nedje dovesti do tebe

crvorep
pismo je bilo iskrabano kao da je crvorep bio u mraku kad ga je pisao hans je odlucio napustice hogworts jer ce mu uskoro cijelo ministarstvo biti za petama

Jesi li tu Dambldore?

Sledece jutro vest je stigla. Svi su bili sokirani. Direktor je podneo ostavku. Nikome nije bilo jasno zasto, i pitali su se sta ce sada da rade kada nemaju ni direktora, a ni dva kljucna profesora. Ali zivot na Hogvortsu se nastavio delimicno normalnim tokom.

Dimitrij je posle rucka dosao sam u dnevni boravak. Za divno cudo sve je bilo prazno. Ni zive duse nije bilo. Poce da ga hvata blaga panika. Sta se to dodjavola zbiva?
On pretrci preko prostorije sa sve knjigama mracne magije i pope se u musku spavaonicu. Tamo je bio samo Zafirus koji je upravo zatvarao svoj kovceg.
- Sta ce ti te knjige?- zapita ga Zafirus.
- Da se bijem- odgovori Dimitrij sarkasticno.
On sede na svoj krevet sa zelenim baldahinom.
-Naravno da bih citao, glupsone.- dodade on trezeci nervozno svoj kovceg ispod kreveta.
-Hej, koji ti je djavo danas?
-Gde mi je kovceg? Gde su svi? Sta se desava?- upita Dimitrij ignorisuci njegovu primedbu.
- Odneli su ti ga kucni vilenjaci- zapoce Zafirus hladno, vidno uvredjen- A i ti bolje da krenes, ocekuju te u Revenklovskom tornju.

evo i ja svratio.do malopre sam ucio glupu istoriju :evil: dobili smo jednu uzasnu nastavnicu ona menja naseg stalnog nastavnika koji je zesca faca.sanse su sve manje i manje da me moji nece pustiti u skolu a ja necu glupi pismeni kod te glupe nastavnice :evil: :evil: :evil:

tu sam, tu sam ja. e dambldore, bas ti kul ovaj zaplet. to sto je hans ustvari negativac je bas jako. mislim da ce hans biti ponosan na Dimitrija jednog dana... :D
nego, sta si uradio sa sajtom. mislim, sta ces da posaljes za sajt? :?:

Back