Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam nekada davno cula pricu da ce Hermiona da se smuva sa Drakom, ali stvarno otpada kao nemoguce. A ona je bila sa Vikorom, tako da ima neo iskustvo, ali Ron? On se zablesavio u onu Fler i to je to.

Ne bih voljela da se radnja previse baci na taj, standardni dio njihovog zivota, ali znam da se to n moze izostaviti kada pises o realnom zivotu mladih ljudi od oko 16 godina.

Mislim da ce i onaj mali gad da se smuva sa onom Pensi. A mozda Ron i Hermiona?

Hermiona nije bila Viktorova devojka, iako se on zaljubio u nju, a mislim da se Ron zaljubio u Hermionu sto su pokazivali njegovi cesti ispadi ljubomore. Meni je taj deo njihovih zivota interesantan,ne moze sve da se vrti oko magije i Voldemora. ja sam citala u nekom nemackom casopisu da se Drako zaljubljuje u Hermionu u petom delu,ali to je cista glupost.

N_ToNx:
Hermiona nije bila Viktorova devojka, iako se on zaljubio u nju, a mislim da se Ron zaljubio u Hermionu sto su pokazivali njegovi cesti ispadi ljubomore. Meni je taj deo njihovih zivota interesantan,ne moze sve da se vrti oko magije i Voldemora. ja sam citala u nekom nemackom casopisu da se Drako zaljubljuje u Hermionu u petom delu,ali to je cista glupost.

Ajde, sada ce da me smore sto previse analiziram... To sto Ron ljubomorise ne mora znaciti da je zaljubljen u nju. Primjecujes da histerise oko svakog para, pogotovu kada je u pitanju njegova sestra, osim Hari i Co Cang. Klinacka ljubomora sto nekoima neku afericu i ljubak partiju, a on ne. A, taj dio njihovih zivota je nezaobilazan i bio bi propust da toga nema.

Licno me zanima sta ce biti sa Lunom Lagvud. Mozda ona i Hari? Mada, cudna je kombinacija,ali tako su mi sumnjivo zvucali kada su razgovarali na kraju petog dijela.

Ako je kniga na srpskom izasla, nadam se da je ima u Pg, mada...

Zar nisi cula s kim ce Hari biti? Nije Luna.
Ron je Dzinin stariji brat, a oni uvek s podozrenjem gledaju na decka svoje sestre ako ga ne poznaju. A Ron je bio ljubomoran na Kruma u cetvrtom delu ( scena kada se on i Hermiona svadjaju posle bala) i zato mislim da to nije samo klinacka ljubomora.

HELLOOOO!
Da li se mene neko seca?!Joj koliko ste mi ne dostajali....Nego ja nisam dolazila jer sam debil zaboravila sifru(a kako i ne bi kada sam se registrovala pre hiljadu godina) pa sam trazila novu,pa nesto nije moglo,pa mi se onda komp opet sj**** i konacni!Evo mene nazad ako me primate naravno...
Pa ako da,onda please napisite sta ima novo,ko je ostao od starih clanova....Pisete li rp?Please....
THE BIGGEST KISSS FOR U GUYZ

Pa ovoga puta mozda i necu..
Upisala sam opsti u medicinskoj,inace imala sam 98.5 bodova od 100...
Raspust mi nikada brze nije prosao...Sto se ostalog tice nisam se mnogo promenila,i naravno jos uvek obozavam HP!
I jedva NE cekam skolu...Sta ima kod vas?

hehe...ni ja se nisam promijenila....i dalje volim HP :lol:
osim sto sam sad xexexe.... srednjoskolka!ja sam upisala drustvenojezicki smijer u gimnasiumu i jedva NE cekam skolu.... kao i tixi!

kad ono dolazi HBP na srpskom?ono bijese 4. septembra????....

kissssss :lol:

Smatram da taj broj broj Bravo-a treba spaliti do poslijednjeg broja! Moja sestra ga je unijela u kucu i ja sam ga izbacila extra brzinom!!! Da me ne dovede u iskusenje.

Da, ovdje vec mjesec dana vrte kako Damb umire, a vise bih voljela da sam to sazala citajuci knjigu nego ovako.

Ljubim te, ne citaj ostatak tajni objavljenih u Bravo-u ili ako vec jesi nemoj da ih objavis. U protivnom cu morati... hm, da placem :cry:
Ne zelis to valjda?!

Obavjestenje za sve-u Pg nije stigao! GRRRR! Cekaj, a je li u Bg. Svi pominju neku cijenu, ali niko ne kaze da je knjiga stigla u Bg knjizare, na srpskom naravno.

tixi:
Pa ovoga puta mozda i necu..
Upisala sam opsti u medicinskoj,inace imala sam 98.5 bodova od 100...
Raspust mi nikada brze nije prosao...Sto se ostalog tice nisam se mnogo promenila,i naravno jos uvek obozavam HP!
I jedva NE cekam skolu...Sta ima kod vas?

e i meni raspust zesce brzo prosao. koji shit sad opet u smrdljivu skolu, ucenje i sve... jedino me tesi sto ce izaci poter. bar cu imati sta da citam na casovima matisha, mada sva je prilika da citanje nece doziveti ni dva dana trajanja...

HEBEHA:
snaja88:
hit:
pa jos nije izasla na crnogorskom? :wink: :lol:
Nije al cujem da ce na hrvatskom.... :roll: :roll: :roll:

Rado cu te informisati da je izasla an hrvatskom i da mi je mnogo lakse nabaviti tu knjigu nago nasu, ali oni koriste totalno drugacije izraze za neke stvari pa bi mi unistili citanje.

da, osecam da kvidic zovu metlomet, ili zrakomet, ili tako nesto...

Back