hit
Aktivan član
- Poruka
- 1.730
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja sam rad da ga zapocnem... Ionako sam smislio dosadnog lika. Vreme je da uradi nesto!Rajko:Nego Nevene lonac sa cokoladom mi je pao napamet.Mogao bi da smislim zaplet ali ja nebi imao dobre veze sa njim.Ako bi se pojavio Voldemor ja bi bio sa njim i nebi rekao vama sta Voldemor sprema zato bolje da zaplet zapocne neko ko glumi ucenika.

I kada to nabavimo kome da posaljemo?Ja imam dosta toga...kome da ostavim,gde da napisem?neven:feanore ja nisam razumeo da li mi treba da to pisemo ili nalazimo sa sajtova,novina...![]()
pa ja mislim da bi trebali da posaljemo njemu mailom pa ce on proceniti sta ide a sta ne...ali ipak sacekaj da ti on odgovori.Bliznakinja:I kada to nabavimo kome da posaljemo?Ja imam dosta toga...kome da ostavim,gde da napisem?neven:feanore ja nisam razumeo da li mi treba da to pisemo ili nalazimo sa sajtova,novina...![]()
pa ako bas nece ti ostavi adresu pa ce neko drugi otici.Rajko:Nece da mi ode na taj sajt steta.