Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
epa odo ja da trazim nesto o hp-u pa cu posle ponovo svratiti i ovo koristim da raspisem oglas SVI KOJI U WINDOWSU ILI U WINDOWSU PA U SISTEMU IMAJU PROGRAME VXDMGR32 I DLLREG NEKA MI IH POSALJU NA MAIL.JA SAM MOJE MORAO DA IZBRISEM JER SU BILI ZARAZENI VIRUSOM A ANTI VIRUS IM NIJE MOGA NISTA SADA MI IH KOMPIJUTER TRAZI! :!: ! :!: ! :!: ! :!:

epa ovako dok sam trazio sajtove o hariju da bi nesto skinuo video sam da je tesko pronaci dobar i da je do sad najbolji onaj sto nam je dala bliznakinja.pa zato mislim da nije u redu da svi nasrnemo na taj sajt vec da prvenstvo ima bliznakinja a onda ako ona to ne zeli moze neko drugi.tako je najbolje.a i mislim da bismo svi trebali da se dogovorimo ko ce skidati po kojim sajtovima da ne bi doneli 5 istih fotografija ili tekstova.pa najbolje je da to uradimo ovako svako ko opeljesi neki sajt neka obavezno napise adresu da ne bi neko drugi tamo zalutao i ukoliko nesto dobro ostane na tom sajtu neka nam kaze sta.mozda je ovaj nacin poprilicno slozen ali...ako neko ima drugu ideju neka kaze jer se i meni cini da je moj nacin jako tezak.

Sve sto nabavite o sajtu i sto mislite da bi trebalo da se stavi na taj sajt saljite na e-mail sajta: lotr_and_potter@yahoo.com A za sve to, pa siguran sam da cete se snaci. A sto se ne podelite u grupe? Jedan neka trazi slike, drugi neka trazi biografije jednog glumca, treci neka trazi biografije drugih glumaca, cetvrti neka se pobrine za opise likova, peti neka se pobrine za sredjivanje svega toga, i ne zaboravite da bi trebalo da bude i na srpskom i na engleskom... Merenven i ja cemo se pobrinuti za Lotr, koji ce biti na srpskom, engleskom i finskom, a potrudicu se da nagovorim i jednog prijatelja iz spanije da nam pomogne kako bismo imali i spanski na sajtu... Sto vise ljudi poznajete iz stranih zemalja, to ce nam bolje biti, jer cilj nam je da sajt bude multinacionalan, na sto vise jezika. Videcu sta mogu da ucinim povodom ruskog i spanskog, a vi ako poznajete nekoga iz neke strane zemlje ko je voljan da saradjuje, pa slobodno ga pozovite. Uglavnom, nadam se da ste shvatili sta sam zeleo da kazem...
PS. Zna li neko oce li se h. sestra ikada vratiti?
Dobro, to je bilo otprilike sve od mene za sada. Moram uskoro da se kupim. Rp necu sada da pisem, posto cekam na ostale nesto da napisu... Sutra cu biti ovde verovatno oko 9 sati, tako da se tada cujemo. Pozdrav svima. I da, mozda navratim ujutru na net, posto sam bolestan pa sedim kod kuce (uglavnom citav dan)
Mnogo pozdrava iz Londona i cujemo se!

Nemojte samo previse da saljete, zato sto nece moci sve slike da stanu na mail... Ja sam za to da slike posaljete poslednje... Uostalom, nigde ne zurimo sa sajtom. Nije nista hitno. Ja se samo bojim da cete preopteretiti mail... Prvo saljite pisane poruke...
PS.A zbog cega su Snejp i Mekgonagalova otpusteni?
Pozdrav i cujemo se veceras oko 9 po vasem vremenu...

e ljudi, ja cu malo da smislim neke tekstove vezane za profile likova iz knjige, opste o svakom delu knjige, carolije i lozinke sirom Hogvortsa. Takodje cu smisliti kviz sa pitanjima, bice easy, medium, hard. Ako neko zeli da mi pomogne neka to i uradi. Pomoc ce mi biti vrlo pozeljna kad budem smisljao pitanja. Takodje imam i ideju da stavim neki kratak tekst koji bi mogao da se zove Only for Dark wizards ili Dark magic. Nesto malo o Salazaru Sliterinu i Voldemoru itd... :D Mozete i vi nesto slicno, neke tekstove, vesti o filmu ili o Hogvortsu. Da, neko bi stvarno mogao da opise sve sto zna o Hogvortsu i da skine odnekud banditovu mapu. Sta kazete? Dajte neke kritike na ovo, komentare, ideje...

Dimitrij za vreme vecere nije razgovarao ni sa kim. Jos vise ga je nerviralo Aganovo hvalisanje i svadjanje izmedju Roja i neke Grifindorske devojcice koju su zvali Dzini.
Posle vecere Dimitrij sa sve torbom prepunom knjiga otide kod Sliterinskog staresine, profesora Snejpa.
-Poljakove- zapoce Snejp hladnim glasom- Cuo sam sve od direktora i naseg vernog Sliterinskog duha. Verujem da je onaj kreten iz Grifindora bio i suvise glup da te tako ozledi a da to svi vide. Da, oni, Grifindorci, uvek su tako glupi, nemaju mozga. I kad su krivi neznaju da sumnju na pametan nacin odklone od sebe. Ne brini Poljakove, on ce dobiti kaznenu nastavu napitaka a ti sutra otidi do bolnickog krila.
Dimitrij se spremi da krene i zastade kad Snejp ponovo progovori ali vise za sebe:-Svi moraju biti kaznjeni...ko kog dira Sliterince...glupi direktor...otpusten...-
Dimitrij nastavi kroz hodnik. Na neki nacin je verovao onom decaku. Delovao je kao da stvarno govori istinu. Ali ko ga je onda udario? Ni sam nije znao sta da misli.

ej folks, iz enibadi hir? okej, maj inglis lengvidz iz sou bed det aj kent andrstend majself. pis. :D
dobro salu na stranu, ajmo malo na ruskom.
kak tibja zavut? menja zavut jadnik. :) njet, tibja zavut jadara. da, pis svaem celovjeki...a menja toze zavut takoi. pffff...kako jadno.
ne stvarno, ima li koga ovde ljudi???

tu sam, tu sam. nisam ih primio. neznam sta se desava. mail mi podpuno nefunkcionise. mada, provericu sad, mozda si poslao u medjuvremenu, dok sam ucio. sa' cu da vidim. pricekaj koji trenutak. napisi nesto na rp.

Krvavi baron je krenuo na dorucak u velikoj sali.Video je srecno lice Pola koji je nesto spremio za direktora.Cim je direktor seo dolete velika bela sova sa crvnim pismom.To je bio drekavac.Cim ga je direktor otvorio.Zacu se grozan glas,glas Lorda Voldemora.
-Crvorepu zasluzio si smrt sada svi znaju da si ti crvorep.Zamolio bih te da ih sve pobijes.Ha ha ha :!:

Glas je toliko jako odjekivao Velikom salom da su svi zanemeli. Svi su ukoceni gledali u direktora. Nije se nista culo osim skriputanja viteskih oklopa u holu. Odjednom ih sve prepadnu iznenadni zveket viljuske koja je jednom malom haflpafskom prvaku ispala na tanjir dok je zapanjeno gledao. On pocrvene i sagnu se da je dohvati.Direktor samo rece da svi nastave da jedu. Salom ponovo zavlada graja. Direktor u pratnji (sad vec ostarelog) profesora Flitvika napusti nastavnicki sto i uputi se ka stepenistu. Dimitrij primeti da za nastavnickim stolom nesede vise dve osobe - Snejp i Mek Gonagalova.
Dimitrij je posle ceo dan proveo u razmisljanju o onom decaku sto ga je navodno udario. Ali jos sinoc je odlucio, danas ima da porazgovara sa njim.

Back