Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Heya all!
I'm Merenven and I'm new to this forum.. ermmm i dont speak serbian but Feanor promised he'd translate for me. :) anyway i love the harry potter books, they're really great! the movies are cool too, i just saw the trailer for the third movie yesterday and it looks cool..
talk to u all later,

Merenven

Merenven:
Heya all!
I'm Merenven and I'm new to this forum.. ermmm i dont speak serbian but Feanor promised he'd translate for me. :) anyway i love the harry potter books, they're really great! the movies are cool too, i just saw the trailer for the third movie yesterday and it looks cool..
talk to u all later,

Merenven
Cao, ja sam Merenven i nova sam na ovom forumu... hmmm, ja ne pricam srpski, ali Feanor mi je obecao da ce mi on prevoditi. :) U svakom slucaju, ja volim Harry Potter knjge, stvarno su odlicne! Filmovi su strava takodje, juce sam gledala trailer za treci deo filma i izgleda strava... cujemo se kasnije
Merenven

e de ste drustvo. prvo: rajko da ti odgovorim za ono u vezi harijeve keve. Pa odgovor je jednostavan-jel bi mozda Sirijus bio animagus sova. ne, on je pas. a dzejms. dzejms je bio jelen. a sova je zivotinja koju bi samo zene uzele, i to pogotovu bela sova. niko nije gej da se transformise u zensku zivotinju.
drugo: dambldore, hvala za ono sto si reko.
i trece: veoma mi je drago sto je mervan ili kako vec sa nama. ja sam je sve razumeo. rajko, ako feanor nece mogu ja da ti prevedem. :) :wink:

hit:
e de ste drustvo. prvo: rajko da ti odgovorim za ono u vezi harijeve keve. Pa odgovor je jednostavan-jel bi mozda Sirijus bio animagus sova. ne, on je pas. a dzejms. dzejms je bio jelen. a sova je zivotinja koju bi samo zene uzele, i to pogotovu bela sova. niko nije gej da se transformise u zensku zivotinju.
drugo: dambldore, hvala za ono sto si reko.
i trece: veoma mi je drago sto je mervan ili kako vec sa nama. ja sam je sve razumeo. rajko, ako feanor nece mogu ja da ti prevedem. :) :wink:
Feanor oce! Feanor je uvek raspolozen za prevodjenje! lol De si Hit! Sta se radi! Evo ti napisi nesto devojci. Stekao sam utisak da ti znas jezik...

Back