Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ej,znam i ja engleski,al tek sad sam stigla,pa vidim da ste napredovali.....super i stvarno mozemo stici do 1000. poruke.
e,sad sto se tice seste knjige zvace se "Hari Poter i potraga za kentaurom" ,trebalo bi,tako sam provcitala u nekim novinama,a i na nekim sajtovima sam videla....

e tu sam ja feanore. a imam i nekog ko ce nam pomoci da stignemo do 500. moj brat. zove se aleksandar a mozes ga zvati i Aca. evo, kad stavim njegovo ime u zagradu znaj da to on prica.
(Aca): ej cao. ja sam ovde novi. ja isto obozavam hari potera ko i vi. ja necu moci stalno da dolazim jer smo ja i Milos na istom kompu.

Hocete li biti tu za kojih petnaestak do dvadeset minuta, ja moram da prosetam moga psa... Vraticu se tek za dvadeset min. najvise pola sata... U medjuvremenu, mozda i merenven napise nesto. Ne zna sta da pise o sestoj knjizi. Vracam se brzo, i nadam se da cete biti tu kada se vratim...

hey again!
feanor told me to write something here :wink: lol... not really sure what to say... so how long have u all been hp fans? i've been a few years.. not very long.. lol... who are ur fave characters? mine are hermione and ron,

ttyl

Merenven

Back